Erkekler neden tesettürlü olanlara ilgililer

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tesettürlü olmasa 2 (yazıyla iki) erkekle flört etti diye "erkekler neden tesettürlü olmayan kadınlara ilgi duyuyor" diyecekti muhtemelen 😁
Kendisinde dış görünüşünden öte bir şey görememesi üzücü.
Kendiside tarzı olmayan erkeklere ilgi duyuyor , demekki hersey karşılıklı. Neden bu soruyu kendisine degilde bize soruyor oda apayrı bir muamma 😒

Fantezi dicem olmicak simdi.. neyse ciddi olayım. Ekstra bir sebebi yok mesela benim çevremde kimse tesetturlulere ilgi duymuyor aksine bakış acımız ters düşer diye uzak duruyorlar, kısacası sizin hüsnü kuruntunuz

Bence erkekler tesettürsüz kadınlara ilgi duyuyorlar. 3245613 tane senin flörtün olmuş, 73838177 tane benim flörtüm oldu, ikimiz de tesettürsüz halimizle evlendik. Biz kazandık bence, testtürsüzler 1 tesettürlüler 0 😂😂😂

Hem de alkol kullanıyoruz hem de kırmızı oje seviyoruz. Demek ki içki içen ve kırmızı oje süren kadınlara da bayılıyorlar. Evlenmek isteyenlere rehber olsun bu bilgiler 😂

.bugün yorum yapmışsiz bir konuda. Tesettürlüyum eski açık halime dönmek istiyorum diye. Acaba tesetturlusunuz diye ilgilendiğini düşündüğünüz erkeklerkin ilgisini kaybetmekten mi korkuyorsunuz da bu konuyu açtınız

Belki de tesettürlü kalmak için "baaak erkekler tesettürlü seviyor" diye kendini ikna etmeye çalışıyordur. Biz "aa haklısın, gerçekten öyleler" desek tesettür için motive olacaktı belki.

Hiçte değiller. Benim çevremdekiler tesettürlü birini istemiyor. Ve ayırt eden de çok az. Zira ben de erkek olsam açık bir kadınla olurum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X