erkekler neye ve neden kızar?

denizderya123

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2009
178
14
118
40
kızlar hadi herkes eşleriniz ve yahut sevgiliniz neye ve neden kızar sorusuna bir yanıt versinn??? buyrunn

Onunla konuşurken başka bir şeyle ilgilenmeme bozulur.
Surat asmama kızmaz, aksine pervane olur :roflol:

Genel olarak hiçbir şeye kızmaz yaa melektir o melekk :asigim:

ınanın kızacağı şey bulmakta bile zorlanıyorum,sadece onunla buluşmaya geç gittiğim zaman biraz kızıyor o kadar.Geç gitmem de en az 15 dk oluyor bazen.

sigara almaya yollayacağım zman cok kızıyor ....
ama ne yapayım bazen unutuyorum :roflol:

bnımkı tam aterı kolıktır oyun oynadıgı zaman yerınden kaldırılmaktan nefret eder bıde bnım yuzumden gol yedıgı zaman cıldırır

her an herşyeden kıskandığı için genelde bu konuda kızar ve dediğini yapmazsam bunlarda normal şeyler aynılarını bende yapıyorum çünküü onaaaa:umursamaz:

Telefonumu sessize alınca kızar.. Uzun süre açmayınca öldüm sanıyormuş.. Açıklaması bu şekildeydi..

beyaz pantolon giymeme kızar,içimi belli ediyormuş.aslında kalın kot kumaşından giyiyorum ten rengi boxer da giyiyorum bence hiç bişey belli olmuyor yine de razı edemedim
bikinime karışır ipli falan olmasına deliriyor.
yani genel olarak kıyafetlerime karışır onun dışında çok iyi anlaşırız canım aşkımm benim:))))

Okulun son senesi, son finaller zamanı, ders çalışmıyorum diye kızmıştı bana. :kedi: Başka da bilmem kızdığını ki aslında başkası olsa kızacak çok şey bulurdu. En azından bazen gereksiz yere yaptığım agresiflikler ve özgürlüğüme olan aşırı düşkünlüğüm sorun olabilirdi. Arada çok zor biri olabiliyorum. kaydirigubbakcemile2 Neyseki fazla olgun ve anlayışlı bir meleğe sahibim.

aradan çok uzun zaman geçmiş ama yazayım çünkü suan evliyim.

dışarıya çıktıgımızda sesimi biraz bile yükseltsem kızar

bir lokantaya girdiğimizde şiparişi ben vermeye kalkıştığımda tepki verir ben varım burda diye...

annesine ya da ailesine birsey söylersem ''sakalaştığımızda hariç'' çok kızar..

durduk yere agrasif tavırlarıma anlam veremez ne oldu şimdi diye kızar.

şimdilik aklıma gelen bu ama rencide olmaya dayanamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…