Erkekler niye bunu yapıyor anlamıyorum.

Dilgess

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2016
23
1
16
6 aylık bir ilişkim vardı, islerinin yoğun olduğundan çok sık gorusemez olduk. pazar günü buluşacaksak haber beklerken arkadaşları burda oluyor o gün gorusmuyorduk aradığımda gittiklerinde ararim diyordu ertesi gün arıyordu. ogun sitem ettim birbirimizi germeyelim sonra konuşalım dedi 2 gün sonra ben aradım yine, iyi konuştuk. yarin sabah ararim dedi. bende sıcak bir mesaj atıp sözünü tut emi canım yazdım sabah aradı ne o mesaj atmışsın kısa konuştuk gün içinde ben aradım soğuk konuştu.2 gün yine ses yok. aradım açmadı 2 saat sonra mesaj attım birşey mi var yarin goruselim anlayabilirim seni dedim. sehir disindayim yarin ararim, tamam gelince haber et görüşelim dedim. ertesi gün aradı donuyorum simdi yarin otururuz dedi ne görüşmek için aradı ne 12 gündür ne o arıyor ne ben. 12 gün sonra arkadaşla carsidayken tesadüf bugün gördüm yanından geçerken birşey diyemedim arkamdan nbr dedi tokatlastik iyimisin dedim merak ettim aramadın da iyimiyim kotu dedi gözleri doldu ararim dedi. Çok kötüyüm dizlerim titredi. niye soyleyemiyor anliyamiyorum. bende birşey soramadim

Çektim zaten 13 gündür bende aramıyordum bugün tesadüf gördüm o arkamdan nbr dedi öyle konustum

gözlerinin dolması ilginç. Başka bir derdi var sanki sana söyleyemediği. Senin üstüne düşmenle böyle bir hale gelmez kimse. En fazla sinirlenir bunalttın der. Garip bilemiyorum.

Bilmiyorum boyle bir mesaj yazmak istiyorum."Herseyı anlatabılırdın senı anlardım,herşeyı bıldıgım halde.böyle kaçarak değil ha kendince ıyımı ettın bılmıyorum ama benım gözümde degıl.bırgun ararım demekle benı aramanı degıl acıklama bekledım senden.bence bunu hıckımseye yapıp ah alma.senınle konuşalım ıstedım yasanmıslıkların hatrına senın verdıgın değer bukadarmıs demek.boyle olmasını sen ıstedıgın ıcın senın yapamadıgını ben yapıyorum.kal sağlıcakla"

Aynısı bana da oldu; ben aradığımda cevaplıyor ben mesaj attığımda yazıyordu. Ona yakın bir yerlerde arkadaşlarımla olunca bir gün onu da çağırdım, nöbetten çıktım yatıcam dedi ama 1 saat sonra arkadaşlarının yanına gitti. Zoruma gitti tabii. O da ararım diyip aramıyordu, yazıcam sana vakaadayım diyip yazmıyordu. Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Bir gün yine aradım sebepsizce sesini duymak istedim, zaten görüşemiyorduk; açmadı. o gün 24 saat boyunca 6 defa aradım açmadı. Bitti mi? yazdım ertesi gün mesaj geldi 'dün niye öyle triplere girdin?' diye. Tribe giren ben oldum. Üzerine evet ben de düştüm. Sevdiğim için yaptım başka bir sebebi yoktu. Ama Sevgim benim elimde kaldı. O gitti ben bakakaldım. Hatta hiç yapmayacağım bir şeyi yaptım. Yalvartma derecesine geldim barışalım, bir şans daha lütfen vs. diye keşke yapmasaymışım. Evet söylemesi kolay biliyorum ama bunu yapmaya mecburuz. Ne kadar koşarsak o kadar yoruluyoruz. Kendi hallerine bırakmayıp umursadıkça hep biz kaybediyoruz. Sonuç olarak sevdiğim bir adam şuan benimle değil, yanımda değil. Sen de kendine bir iyilik yap peşinden koşma mutlu olmaya çalış kafanı dağıt. ben öyle yapıyorum. İşe başladım tekrar. sen de bir uğraş bul kendine. Bize değer veren seven insan zaten iyi olduğumuzu öğrenince bi şaşırır şoka uğrar pişman olur. He gelmeyeceklerse de en kötü kendi moralimizi düzeltmiş depresyona girmemiş oluruz :)

İsteyen insan arar, sorar, yazar, gelir..
Bi derdi varsa neden seninle değilde arkadaşlarıyla dolaşıyor ? Demekki konuşabilecek , dışarı çıkabilecek kadar büyük bi derdi yok..
Bi film var orda geçen sözler aynen şöyle " Bi erkek aramak istiyorsa arar, aramıyorsa gerçekten istemiyordur. Üstüne gitmeyin " diyordu.. Bu yüzden derdi var ondan aramıyor, benimle neden paylaşmıyor, gözleri doldu tarzında vicdanınızı sızlatmaya gerek yok

"Evet haklısın. Kendimizi yıpratmaya gerçekten değmiyor."

Böyle dengesiz haller sinirini bozuyor gerçekten insanın. Ne yaptığı belli değil.Sanırım siz hiçbir şey yapmasanız o sonsuza kadar böyle sessiz kalır. Bence öyle uzun uzun bir mesaj yazmayın, bekleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…