6 aylık bir ilişkim vardı, islerinin yoğun olduğundan çok sık gorusemez olduk. pazar günü buluşacaksak haber beklerken arkadaşları burda oluyor o gün gorusmuyorduk aradığımda gittiklerinde ararim diyordu ertesi gün arıyordu. ogun sitem ettim birbirimizi germeyelim sonra konuşalım dedi 2 gün sonra ben aradım yine, iyi konuştuk. yarin sabah ararim dedi. bende sıcak bir mesaj atıp sözünü tut emi canım yazdım sabah aradı ne o mesaj atmışsın kısa konuştuk gün içinde ben aradım soğuk konuştu.2 gün yine ses yok. aradım açmadı 2 saat sonra mesaj attım birşey mi var yarin goruselim anlayabilirim seni dedim. sehir disindayim yarin ararim, tamam gelince haber et görüşelim dedim. ertesi gün aradı donuyorum simdi yarin otururuz dedi ne görüşmek için aradı ne 12 gündür ne o arıyor ne ben. 12 gün sonra arkadaşla carsidayken tesadüf bugün gördüm yanından geçerken birşey diyemedim arkamdan nbr dedi tokatlastik iyimisin dedim merak ettim aramadın da iyimiyim kotu dedi gözleri doldu ararim dedi. Çok kötüyüm dizlerim titredi. niye soyleyemiyor anliyamiyorum. bende birşey soramadim