Erkekler tarafindan hep reddedilmek

Nasıl yani? Ben gerçekleri söylüyorum. Karsima çıkan erkekler yüzünden boyleyim
Burnum kemerli ve yamuk iyi bir kbb uzmanı buldum. Çenem de yamuk dişlerim de öyle. Doktorum tedaviyi düzgün yapmadı. Alt cenem de onde. Bir de yanaklarıma dolgu yaptıracağım.
Karşıma çıkan bütün erkekler iki yüzlü
Evet çünkü güzel olmayınca kimde yüzüne bile bakmıyor. Hocalar bile. Güzel kızların resimlerine bir sürü yorumlar yağıyor

Zaten antidepresan kullanıyorum sorun ben degilim sorun karşımdaki erkekler

Ahaha bak yine başkalarını suçlamışsın. Başkaları yüzünden mutsuzsun. Sen hep mağdursun ama dünya sana karşı hocalar bile yüzüne bakmıyor. Aaa sen ama hocalar yüzünden lisede başarısızdın de mi doğru. Geçen konuda böyleydi yani.

Aaa bunda da tam tersi. Hocalar seviyomus ondan kıskanıyolarmıs. O yüzden de hayatı mahvolmuş. Bak şeyi unutmussun sana derste “bu soruyu da çözsene hadi” gibi gaddarca bir tutumla zorbalık yapan kızı. Cidden mutfakta elinden yumurta düşürsen “o tavuk yüzünden yumurtayı düşürdüm o yüzden de çalışamadım kötü bölüm kazandım” diyeceksib

Arkadaşı herkes ötelemiş durmuş, psikolojik sorunların var diye. Benim için sorun, derdinden bahsedene direk ve negatif sen acilen biriktirdiğin parayla psikoloğa git demektir.
Herkes mükemmel olmak zorunda değil, zaten mükemmel insan tanımı yoktur. Bu arkadaş, bir erkekten iltifat duymamış. Değer görmemiş. Dalga geçilmiş veya reddedilmiş. Henüz 20 yaşında ama ablaları ona direk psiklojik sorunların var, bu forumdan birçok insanla arkadaş olurum, senden uzak dururum gibi.. :)
Ya hayret ediyorum, bu insanın yarası var ve 2. Bir yara açıyorsunuz. Etik değil.
Bir kadının bir erkekten iltifat beklemesi kadar normal bir durum yok. Tabiat bu. İnsan insan ile yaşar, kadın iltifat duymamış ilgi görmemiş, tabiki güzellikle kafayı bozacak. Sebep-sonuç ilişkisini az görün, yargılamaktan önce. Bir insanın takıntısı, eksiğidir.
Vay efendm erkeğe güzel görünmek için mi gideceksin estetiğe, kendin için git edebiyatını bırakın, tekrar ediyorum. İnsan insan ile yaşar. Dünyada tek insan olsaydınız makyaj yapar mıydınız? Güzel giyinir miydiniz? Tamam kendini seveceksin! Ama sadece kendini ve karakterini sevmek, aynaya bakmak yetmez, ruhu doyurmaz. Bazen diğer insanların övgüsü de gereklidir. Ruhun isteği budur. Ruh pamuklara sarmalanmak ister.
Sosyal medyaya boy boy fotoğraflar yükleyip, beğeni sayısını takip edip, sevgilisinden 2 iltifat duyunca yelkenleri indirenler burada kendim aynada güzel görünüyorsam yeterlidir diyor. Demagojiyi bırakalım. Çünkü ironik.
Herşeyin aşırısı yanlış, bu kadar ben bana yeterim kafası erkekleştirir. Kadın ruhu beğenilmeyi, arzu edilmeyi sever. Bunu eziklik olarak görmeyelim. Ruhun isteklerini, zamanın algısına göre reddetmek sorun yaratır. Geçen zaman ile algılar değişse de yaratıcının verdiği ruh bakidir.
Arkadaşım, anlattıkların beni üzdü. Görsel olarak kendinden hoşnut değilsen, ufak değişimler yapabilirsin. Evet, bahsettiğin gibi erkekler ilk etapta dışa bakar. Bu onların zaafı. Kendi sevgilim bile söyledi bunu. İşin önemli kısmı şu. Güzellik ilk adım içindir. Aşk karakter ile oluşur.

Dış görünüşünde hoşuna gidecek değişimleri yap, ne kadar estetiği sevmesem de.. sende yaralara sebebiyet veriyorsa yap, kendini sev.. ve sonra iltifatlar geldikçe gönlündeki küsmüş kuşların sesini duyacaksın. Sonrasında karakterini analiz et, eksim nedir diye. Olayın düğüm noktası bu.
Ben genel olarak senin ilgiye açlığınla ilgili konuştum, bu dönemi geçtikten sonra karakterini ele al. İnsan psikojisi ilginç. Sadece tüm kartları açık oynamak, karşındakinin her istediğini onaylamak.. ilişkin için yararlı şeyler değildir. İnsan ilişkisi saygı kuralları içinde savaşı ve zoru seviyor. Gizemi, çözememeyi seviyor. Etki tepkiyi seviyor, (buradaki insanlara karşı bile pasif kalmışsın. Buradan bile üzülüp, böyle sert konuşmamaları gerekirdi) Bunu aklından çıkarma

KBB uzmanı kemerli ve yamuk burnunuza nasıl bir müdahale edecek Merakımdan soruyorum

KBB uzmanları da burun estetiği yapabiliyor. Instagramda gidecegim doktorun yaptığı burunlara baktim cok beğendim. Bir hastasiyla da konuştum memnunum dedi.

İnsanlar ister istemez kalp kırıyor maalesef. Buradakilere tepki gostermememin sebebi su; Burasi sanal bir ortam yani kimse birbirini tanımıyor. Sadece yazılan şeylere bakılarak birinin karakteri hakkında yorum yapmak yanlis. Şu sanal ortamda da kimsenin kalbini kırmak istemem. Bana yapılmasını istemedigim bir şeyi başkasına yapmam.
Yorumunuz için teşekkürler. İnsanlar sosyal bir varlıktır ve sevgi de bizim bir ihtiyacımız. Bizi ayakta tutan şey sevgidir. İnsallah gerçek sevgiyi ben de bir gün bulabilirim :)

Zorbalık ciddi bir konu. Dalga geçilecek bir şey değil. Sizin çocuğunuz da bir gun zorbaliga ugrayabilir. Siz de ugrayabilirsiniz. Ama inşallah sizin karsiniza sizin gibi dalga geçen anlayissiz insanlar çıkmaz.

Zorbalık ciddi bir konu. Dalga geçilecek bir şey değil. Sizin çocuğunuz da bir gun zorbaliga ugrayabilir. Siz de ugrayabilirsiniz. Ama inşallah sizin karsiniza sizin gibi dalga geçen anlayissiz insanlar çıkmaz.

Yahu diğer konularında gayet yardımcı olmaya yönelik yorumlar yaptık. Ama sen self pity olayını hayatının merkezine koymuşsun. Sana kimse yardımcı olamaz burda. Kendi kendine yapıyosun ne yapıyosan çünkü.

Dış görünüşe önem veren sizsiniz. Kişiyi daha sevgili olup olmadığını bilmeyecek kadar tanımıyorken ondan hoşlanıyorsanız durum budur. Beğenirsiniz ve tanımaya çalışırsınız sonra da hoşlanır ya da hoşlanmazsınız bu kadar. Estetik yapma nedeniniz erkekler olmamalı.

Valla taktik maktik olmaz gerçek aşkta denir ama flört için geçerli değil bu. Asla en başından kimsenin sana garanti gözüyle bakmasına izn verme. Biz yaradılış olarak nasıl ki tavlanmayi bekliyorsak, erkekler de tavlayan peşimizden koşan olmak istiyor. Yaradılışlari böyle. Illa ki istisnalar var ama geneli için konuşuyoruz. Doğada bile erkekler disi hayvanları etkilemek için maymunluklar yapıyor kuşlar dans ediyor, ayılar dövüşüyor vs. En başından çok aşık gibi davrandigin zaman heyecanı kalmıyor olabilir. Estetik olacaksan da kendin iicn ol. Güzellik tabii ki önemli ama her şey değil

Nasıl yardımcı oldunuz? Senin psikolojik sorunların var psikoloğa git diyerek otekilestirerek mi? Zorbaliga ugradigim icin dalga gecerek mi? Zorbaliga ugrayan çocukların ders başarısının düştüğü uzmanlar tarafindan kanıtlanmış bir sey. Bir insani tanımadan etmeden sanal ortamda asla yargilamam mesela. Çünkü ne yaşadığıni bilemem.

Hiç öyle bi şey yapmadık bak yine aynısını yapmaya çalısıyorsun. Sen kendi bahanelerinle kurduğun bir dünyada yaşıyorsun. Tüm olumsuzlukları başkalarına yükleyerek kendine acımayı seçmişsin. Bekliyorsun hadi başıma güzel bi şey gelsin diye. Kendi yaptığın hatalarda bile başkalarını suçlamışsın. Sonra da ben neden mutlu olamıyorum neden böyle oluyo diyosun. Biz sana gerçekleri göstermeye çalısıyoruz. Silkelen gerçekleri gör, her şeyi başkalarını suçlayarak kendini rahatlatıyosun tamam ama mutlu değilsin kendin söylüyorsun. De ki ben çok mutluyum, tamam kimse sana bi şey demez. Psikologa git demek ötekileştirmek mi? Sorunların var, herkesin sorunları var. Ben de gittim zamanında. Bazı sorunları kendimiz çözemiyorsak psikologa gideriz. Sana tavsiye onlar, aaa sen mükemmelsin millet çok kötü desek, senin deyiminle ötekileştirmesek sorunların çözülecek miydi? Sen psikologa gidiyosun sen delisin desek evet o ötekileştirme oluyor cidden dediğinizin de anlamını bilmiyorsunuz ya da cidden tüm dünyaya karşı aşşırı defansifsiniz.
Zorbalığa uğramak konusunda sizinle dalga geçilmedi. Zorbalığa uğramışsınız evet ama anlattığınız kadarıyla canınıza okumamışlar. “Hadi bunu da çöz bakalım”ı zorbalık kabul edip bu kadar travma yaşıyorsanız acaba ben lisede neler yaşamısım şaşıyorum. Ben umursamayıp yoksaymak yerine oturup kafaya takıp derslerimden geri kalabilirmişim. Bunun dışında gerçekten mutlu olabilmek istiyorsanız ki gerçekten sizde hiçbir çaba göremiyorum, sizi pışpışlayan sürekli acıyıp sizi size göre destekleyenlere değil, sizi ötekileştirdiğini düşündüğünüz ve yeni hedefiniz olarak belirlediğiniz insanlara kulak asın ki sorunlarınızı çözebilin. Çünkü bu gidişle bir süre de “kk’da bana zorbalık yapıldı, beni ötekileştirdiler bu sebeple başarısız ve mutsuzum” diye kendinizi kandıracaksınız. Sizi tanımıyoruz, sizin mutsuz olmanız bizi mutlu etmiyor açıkçası. Siz böyle yaparak sadece kendizi üzüyorsunuz

Bana yeşil ışık yakiyorlar umutlandiriyorlar

Sen aşkı yanlış anlamışsın
Doğarsın, büyürsün, kendini geliştirir bir kişilik oturtursun, bir hayat kurarsın sonra biri çıkar o hayata yoldaş olur. Ama o olsa da olmasa sa sen var olursun. Beni umutlandırıyorlar, beni reddediyorlar ne biçim laflar bunlar, nesin ki sen. Kendine değer vermezsen kimseden değer göremezsin ilk kural budur. Bu ne esretikle ne güzellikle olacak iş değil. Erkekler de öyle sandığın kadar basit varlıklar değiller, güzellik tamam olunca her şey harika olmuyor yani

Burnum kemerli ve yamuk iyi bir kbb uzmanı buldum. Çenem de yamuk dişlerim de öyle. Doktorum tedaviyi düzgün yapmadı. Alt cenem de onde. Bir de yanaklarıma dolgu yaptıracağım.
Benim de burnum dişlerim yamuk ama peşimden gayet koştular. Sıkıntı sizin davranışlarınızda farkında değilsiniz

Konu sahibi estetik yaptırsa da değişmeyecek.Bir önceki konusu da dersler ve okuldu sanırım,yine aynı şekilde bahaneleri ve olumsuzlukları sıralamıştı.İşin tuhaf tarafı hiçbir şey yazılmıyor konuya.İyi de yazsanız bahanesi var,kötü de.Psikologa git diyen üyelere bile ''ötekileştiriyorsunuz'' diye kızıyor.
Bakın bu konuda da ''ben normalim onlar sorunlu'' diye işin içinden sıyrılmış.Özeleştiri yok hiçbir konusunda.
Ayrıca gayet de özgüveni var.Şu alttaki cümleyi ben yazamam mesela,insanız hatam olmuştur derim direk karşıdakini suçlamaktansa,konu sahibi acındırmayı seviyor.Sürekli bahaneleri var,hayatı hepimizden betermiş gibi yazıyor,olay etrafındaki insanlar her zaman,asla kendisi değil.

Ben sıkıntılı değilim gayet normalim. Sevdiğim erkekler sorunlu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…