- 12 Haziran 2016
- 938
- 1.816
- 113
- Konu Sahibi xGuzGulleri
-
Öncelikle pozitif mesajınız için tebrik ederim. KKda buna da ihtiyac var :)Benim sizin bir gün mutlu olacağınıza inancım tam. Düşe kalka yolunuzu bulacaksınız. İnsanları gözlemlemeye devam edin. Bazı arkadaşlar "sizinle arkadaş olmak istemezdim. Hatta çevremde olsaydınız görmezden geldiğim biri olurdunuz." Demişler.
Çok yazık. Bir insanın psikolojik sorunları olabilir. Benim bildiğim toplumda namussuzlar, vatan hainleri, hırsızlar dışlanırlar. Bu kız sadece kendi tabirince "yeşil ışık" yakanlara umutlanmış, insanlara ne gibi bir zararı var ki bu gibi insanların üstüne geliyorsunuz? Böyle insanları toplumdan soyutlamanın insanlık dışı olduğunu düşünüyorum.
Bu genç kız sadece hayatı öğreniyor, kimi zaman düşer kimi zaman kalkar ama er geç yolunu bulacaktır.
Sana önerim, mesleğini eline alman ve iyi bir kariyer yapman. Bazı insanlar çocuklukta öğreniyor dediğin gibi ikili oynamayı, ya da insanların gözünü boyamayı. Yazdıklarından anladığım kadarıyla öyle bir insan değilsin.
Sen mesleğini eline aldığında sana çok daha fazla özgüven gelecektir. O zaman paran ile en iyi psikologlara, estetik uzmanlarına gidersin.
20 yaşındasın, derslerine odaklan ve insanları gözlemle, kendini tanı.
Marilyn Monroe'nun bir sözünü paylaşmak istedim...Eki Görüntüle 2613901
Devamlı aynı seylerı yasıyorsanız bir sorun var demektir. Bıraz hayat tarzınıza degısık lık yapın bakis acınız degıssın. Bu arada ne estetıgı yapıcaksınızDaha önce bu tarz bir şey yaşayan var mı bilmiyorum ama kimi sevsem reddediliyorum. Resmen aşkla imtihan ediliyorum. Platonik seviyorum beğeniyorum. Sonra karşımdaki kişi de bana yeşil ışık yakıyor. Benden bundan cesaret alarak sevgimi belli ediyorum. Ve karsimdaki kişinin ya sevgilisi ya da sevdiği biri çıkıyor. Hoşlandığım kişi de beni sucluyor. Defalarca kez başıma geldi. Artık pes etmek üzereyim. İlk sevgilim 3 yıl önce oldu. 1 hafta çıktık sonra da beni 3 kızla aldattığını öğrendim. Ama arkadaşlarıma göre onun ugruna aglamadigim için ben suçluyum. Virüs bitince ilk isim gidip estetik yaptırmak olacak. Bütün erkekler dış görünüşten başka bir şeyle ilgilenmiyorlar. Sevmeyi ve sevilmeyi cok istiyorum. 2 3 yıl öncesine kadar ask acisi çeken arkadaşlarım suan ya nişanlı ya da evliler. Ben ise yıllardır bu acıyla yaşıyorum. Beni isteyenler de oldu ama onlarla bir türlü dikiş tutturamadim. Bunun çözümü nedir? İlla bir erkek tarafından sevilmek için güzel ve zalim mi olmak lazım? Süründurmek mi lazım? Çünkü kimi sevdiysem benimle mutlu olmayı değil surunmeyi tercih etti.
Takıldığım nokta; 1 haftalık sevgili 3 kişiyle nasıl aldatıyor ya? 1 hafta içinde 3+siz = 4 ! Teknik olarak imkansız bişey bu.
Öncelikle pozitif mesajınız için tebrik ederim. KKda buna da ihtiyac var :)
O sözü söyleyen bendim. Gerçekten de konu sahibi gibi enerji emen , herşeyden mütemadiyen şikayet eden, hayatına gelen bütün her şeyin ,ama tamamının baskalarinin suçu oldugunu düşünen ve ona gelen bütün mantıklı yorumlari 'hayir hayır. Ben magdurum işte. Mağdurum da mağdurum' bakış açısıyla cevaplayan birisiyle arkadaşlık yapmak istemezdim.
Sadece Mart 7den beri, yani bir aydan da kısa sürede 12 tane hayatından şikayet ettiği konu açtı. Ki bu ilk uyeligi değil. Eski üyeliklerinde de akrabasından,ailesinden,okuldakilerden,arkadaşlarından, eve gelen küçük komşu çocuğundan bile şikayet eden konular açıp duran, ama asla emek verilip yazılan yorumları sallamayan birisi.
Ben de (hatta bu konuya mesaj atan arkadaşların neredeyse hepsi) zamanında yol gösterici -olumlu mesajlar yazdik. Ama konu sahibi yol gösterilmesini istemiyor. Sadece şikayet etmek ve ah vah denmesini istiyor.
Bu konuda bile insanlar emek verip paragraflarca yazmislar, konu sahibi çok alakasiz-bir cümlelik cevaplar vermis. Belki de okumamiş bile.
"Senin şu şu ozelliklerin yüzünden flortlerin iliskiye gitmiyor Olabilir" diyoruz, "hayır bende hiçbir sorun yok. Erkekler ikiyüzlü" diyor,inanmiyor
"Herkesin hayatı mükemmel" diyor, "öyle değil, hepimizin sorunları var' diyoruz, inanmıyor.
"Instagram'da herkes mutlu bir ben mutsuzum" diyor," işin aslı öyle değildir "diyoruz, inanmıyor.
"Tüm erkekler güzelliğe bakar,ahlaksız da olsa güzel olsun derler" diyor." Öyle değil,sen oylelerini bulmuşsun" diyoruz , inanmiyor.
"Özel okullarda sınavdan zayıf alsan bile yüz veriyorlar puanın yükseliyor " diyor, "hayır öyle değil/ben özel okulda öğretmenim" diyorlar inanmiyor
"Ben okulumda zorbalık gördüm, yurtdışında zorbalik yok çocuğumu orada büyüteceğim" diyor. "Olmaz olur mu, ABD'de liselerde zorbalar silahla okulu tarıyor, tüm gençlik filmlerinde bile liselerde ezilen birileri oluyor" deniliyor,ona da inanmıyor. "Hayır, yurt dışında yok" diyor.
Böyle biriyle arkadaşlık yapmak ister miydiniz?
Bence konuştuğu erkeklerin uzak durması görüntüden ötürü değil. Yirmi yaşında çirkin bir kız olduğunu düşünmüyorum. O yaşın, diriliğin kendine göre bir çekiciliği var zaten. Ama o kadar kendinden bihaber ve başkalarını suçlayıp kendini mağdur göstermekten hoşlanıyor ki aklı yerinde kimse buna tahammül edemez.
Ne sevgili olarak, ne arkadaş olarak...
Konu sahibi estetik ameliyat da olsa, hatta mistik komedi filmlerindeki gibi bir sabah gözünü açıp kendini harika bir manken vücudunda da bulsa bu durum değişmez
Ama ,neyse ki yaşi daha çok genç. Herşeyi değiştirmek için upuzun bir hayat var önünde.
Eğer 'hayir hayır, ben harikayim ama tüm dunya bana karsi' modundan çıkıp kendini tanimaya baslarsa , etrafındaki olayları analiz edecek beceriye sahip olursa bazı şeyleri degiştirecek gücü de kendinde bulacaktır.
Ya hangi evrende yaşıyorsunuz? Diğer ülkelerde bu kadar çok değil ama bizim ülkemizde erkekler önce dış güzelliğe bakar. Bunun örneklerini defalarca yaşadım. Hatta gönül ilişkisinde değil arkadaşlık ilişkilerinde bile görsellik sizi bilmemkaç adım öne geçirir. Bir arkadaş grubum var 4 kız 2 erkeğiz. Kızlarımızdan biri çok güzel,fit,tatlı diğer kızımız ise kilolu biraz bakımsız. Aynı hareketi ikisi yapınca erkeklerin tepkisi çok farklı oluyor. Güzel olana gülüp,çok farklı birisin derken kilolu olan kızımızın aynı hareketine böyle davranma,insan kaybedersin diyorlar. Ben konu sahibinde bezmişlik gördüm. Sevgisizliğe dağ dayanmaz,belli ki sevilmek değer görmek istiyor. Bu kadar problemli görüp linç etmek yersiz olmuş.
Devamlı aynı seylerı yasıyorsanız bir sorun var demektir. Bıraz hayat tarzınıza degısık lık yapın bakis acınız degıssın. Bu arada ne estetıgı yapıcaksınız
Estetik yaptırmanıza olumsuz bakamam ama lutfen baskası ıcın degıl kendiniz ıcın yaptın. Bence bu dunya da ki en mutlu kadın kendını seven guzel bulan kadındır.Burun. Cenemden de ameliyat olacağım. Yanağına da dolgu yaptiracagim.
Fotografiniz var mi cok merak ettim? Bence sorun dıs goruntu degildir, her guzel olanda mutlu degil mesela benmutevazi olamicam bu konuda ama bende kolay kolay adam begenmiyorum adam cokta kalbini attiracak adam yok. Ama sense biri olsunda kim olursa olsun mantigindasin gibi geldi. Bi yerde yanlis yapiyosun ama nerde? Biraz daha kendinden bahset mesela karsi tarafa ilk sen mi isik yakiyosun ya da nasil aciliyosun? Bide yaş kac acaba?
Sevilmek mutlu olmak istiyorum demişsiniz.20 yaşındayım. Herkes tatlı biri olduğumu söyler. Ben de kolay kolay birini beğenmem kesinlikle biri olsun mantığında degilim. Sevilmek mutlu olmak istiyorum. Terazi burcuyum. Sevdiğim çocuk bi arkadaşına kızı beğendim ama saf ve çocukça demiş. Saf olduğum için istenmiyorumSaf olmak kötü bir şey mi? Açılma konusuna gelince iki yıl önce birini seviyordum. Yaptığı hareketler davranışlar vs o kadar çok hoşlanıyor gibiydi ki. Onu sevdiğimi ben belli ettiğim için anladı. Ama öğrendim ki bir sevgilisi varmış
20 yaşındayım. Herkes tatlı biri olduğumu söyler. Ben de kolay kolay birini beğenmem kesinlikle biri olsun mantığında degilim. Sevilmek mutlu olmak istiyorum. Terazi burcuyum. Sevdiğim çocuk bi arkadaşına kızı beğendim ama saf ve çocukça demiş. Saf olduğum için istenmiyorumSaf olmak kötü bir şey mi? Açılma konusuna gelince iki yıl önce birini seviyordum. Yaptığı hareketler davranışlar vs o kadar çok hoşlanıyor gibiydi ki. Onu sevdiğimi ben belli ettiğim için anladı. Ama öğrendim ki bir sevgilisi varmış
Mune kafamıza göre eski hesabımızı kapatıp, yeni üyelik alıp oradan devam edebiliyor muyuz ki?
Ikinci üyelik mevzusunu biliyorum ama ikinci üyelik bile belirli şartlara tabi.
Sevilmek mutlu olmak istiyorum demişsiniz.
Demişsiniz de mutlu olmanın; sevilmekle, sevgilinizin olmasıyla ilgisi yok ve olmamalı da. Eğer mutluluğunuzu buna şartlarsanız hayatınızdaki insan gittiğinde öyle bir yıkılırsınız ki toparlanmanız ciddi anlamda zor olur.
Sizin sorununuz kendinizi sevmiyorsunuz. Değer vermiyorsunuz. Biraz klişe söylemlere başvuracağım ama siz daha kendinizi sevmiyor, değer vermiyorken başkası neden sizi sevsin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?