Erkekler tarafindan hep reddedilmek

Size tavsiyem virüs sonrası estetikten önce destek almanız. Estetik ameliyat fazlasıyla desteklediğim bir şey. Burnumu da yaptırdım hatta. Fakat bu tip bir karar vermek için bence psikolojik açıdan daha sağlıklı olmanız gerekiyor. Yani bu kadar kendinizi sevmezken, istediğiniz kadar estetik yaptırın yine de mutlu olamazsınız.
 
Öncelikle pozitif mesajınız için tebrik ederim. KKda buna da ihtiyac var :)
O sözü söyleyen bendim. Gerçekten de konu sahibi gibi enerji emen , herşeyden mütemadiyen şikayet eden, hayatına gelen bütün her şeyin ,ama tamamının baskalarinin suçu oldugunu düşünen ve ona gelen bütün mantıklı yorumlari 'hayir hayır. Ben magdurum işte. Mağdurum da mağdurum' bakış açısıyla cevaplayan birisiyle arkadaşlık yapmak istemezdim.
Sadece Mart 7den beri, yani bir aydan da kısa sürede 12 tane hayatından şikayet ettiği konu açtı. Ki bu ilk uyeligi değil. Eski üyeliklerinde de akrabasından,ailesinden,okuldakilerden,arkadaşlarından, eve gelen küçük komşu çocuğundan bile şikayet eden konular açıp duran, ama asla emek verilip yazılan yorumları sallamayan birisi.
Ben de (hatta bu konuya mesaj atan arkadaşların neredeyse hepsi) zamanında yol gösterici -olumlu mesajlar yazdik. Ama konu sahibi yol gösterilmesini istemiyor. Sadece şikayet etmek ve ah vah denmesini istiyor.
Bu konuda bile insanlar emek verip paragraflarca yazmislar, konu sahibi çok alakasiz-bir cümlelik cevaplar vermis. Belki de okumamiş bile.
"Senin şu şu ozelliklerin yüzünden flortlerin iliskiye gitmiyor Olabilir" diyoruz, "hayır bende hiçbir sorun yok. Erkekler ikiyüzlü" diyor,inanmiyor
"Herkesin hayatı mükemmel" diyor, "öyle değil, hepimizin sorunları var' diyoruz, inanmıyor.
"Instagram'da herkes mutlu bir ben mutsuzum" diyor," işin aslı öyle değildir "diyoruz, inanmıyor.
"Tüm erkekler güzelliğe bakar,ahlaksız da olsa güzel olsun derler" diyor." Öyle değil,sen oylelerini bulmuşsun" diyoruz , inanmiyor.
"Özel okullarda sınavdan zayıf alsan bile yüz veriyorlar puanın yükseliyor " diyor, "hayır öyle değil/ben özel okulda öğretmenim" diyorlar inanmiyor
"Ben okulumda zorbalık gördüm, yurtdışında zorbalik yok çocuğumu orada büyüteceğim" diyor. "Olmaz olur mu, ABD'de liselerde zorbalar silahla okulu tarıyor, tüm gençlik filmlerinde bile liselerde ezilen birileri oluyor" deniliyor,ona da inanmıyor. "Hayır, yurt dışında yok" diyor.
Böyle biriyle arkadaşlık yapmak ister miydiniz?
Bence konuştuğu erkeklerin uzak durması görüntüden ötürü değil. Yirmi yaşında çirkin bir kız olduğunu düşünmüyorum. O yaşın, diriliğin kendine göre bir çekiciliği var zaten. Ama o kadar kendinden bihaber ve başkalarını suçlayıp kendini mağdur göstermekten hoşlanıyor ki aklı yerinde kimse buna tahammül edemez.
Ne sevgili olarak, ne arkadaş olarak...
Konu sahibi estetik ameliyat da olsa, hatta mistik komedi filmlerindeki gibi bir sabah gözünü açıp kendini harika bir manken vücudunda da bulsa bu durum değişmez
Ama ,neyse ki yaşi daha çok genç. Herşeyi değiştirmek için upuzun bir hayat var önünde.
Eğer 'hayir hayır, ben harikayim ama tüm dunya bana karsi' modundan çıkıp kendini tanimaya baslarsa , etrafındaki olayları analiz edecek beceriye sahip olursa bazı şeyleri degiştirecek gücü de kendinde bulacaktır.
 
Devamlı aynı seylerı yasıyorsanız bir sorun var demektir. Bıraz hayat tarzınıza degısık lık yapın bakis acınız degıssın. Bu arada ne estetıgı yapıcaksınız
 
Ya hangi evrende yaşıyorsunuz? Diğer ülkelerde bu kadar çok değil ama bizim ülkemizde erkekler önce dış güzelliğe bakar. Bunun örneklerini defalarca yaşadım. Hatta gönül ilişkisinde değil arkadaşlık ilişkilerinde bile görsellik sizi bilmemkaç adım öne geçirir. Bir arkadaş grubum var 4 kız 2 erkeğiz. Kızlarımızdan biri çok güzel,fit,tatlı diğer kızımız ise kilolu biraz bakımsız. Aynı hareketi ikisi yapınca erkeklerin tepkisi çok farklı oluyor. Güzel olana gülüp,çok farklı birisin derken kilolu olan kızımızın aynı hareketine böyle davranma,insan kaybedersin diyorlar. Ben konu sahibinde bezmişlik gördüm. Sevgisizliğe dağ dayanmaz,belli ki sevilmek değer görmek istiyor. Bu kadar problemli görüp linç etmek yersiz olmuş.
 

Oncelikle ben xguzgulleri o hesabimi kapattım buna geçtim.
Birini kirdiysam veya uzduysem özür dilerim. Bazen çok agresif ve kırıcı olabiliyorum.
Neyse şunlara açıklık getirmek istiyorum. Ben çocukları çok severim. Ama empati yapın. Bir çocuk her gün evinize gelse ve saatlerce evinizden gitmese ders çalışmanıza engel olursa rahatsız olmaz misiniz? Eminim ki olursunuz.
Herkesin yorumlarını okuyorum. Yardımcı olanlar da var onlara çok teşekkür ederim. Ama sırf linç etmek için bir şeyler de yazanlar var. Düşünün zorbalık gördüm diyorum inanmiyorlar drama kralicesisin diyorlar. Yemin ederim ki buraya yazdığım her şey doğru. Evet kızın arkasını dönüp hadi bunu da bil demesi zorbalık değil belki Size göre. Ama çoğu zaman sırf kopya vermedim diye tehdit edildim. Hatta sırf tehdit edilmemek için öğretmenler odasına kaçıp saklandığım bile oldu. Daha yaşadığım çok şey var ama yazmayacagim. Geçmiş geçmişte kaldı artık yeni bir hayat kuracağım.
Özel okul konusuna gelince ben BAZI özel okullar yazdım. Yani iyi olan ozel okullar da var elbet. Ama bazıları gerçekten de parayla not satıyorlar. İnternetten arastirabilirsiniz.
Akraba konusunda ise sevmiyorsan gitme diyorlar. Ama ben onlara büyüğüm diye saygı duydum saygıdan gittim onları ziyaret ettim. Bu yaşadıklarımın başına geleceğini nereden bilebilirdim ki?
Benim de hatalarım var bunu kabul ediyorum. Kendimi duzeltmeye her daim gelistirmeye çalışıyorum.
 

Evet benim demek istediğim bu. Ben xGuzGulleri. Maalesef bazı erkekler guzel olsun da ne olursa olsun kafasindalar. Dediğiniz gibi sevgisizlige dağ dayanmıyor. İnsan bir çift tatlı söz duymak sevilmek istiyor.
 
Devamlı aynı seylerı yasıyorsanız bir sorun var demektir. Bıraz hayat tarzınıza degısık lık yapın bakis acınız degıssın. Bu arada ne estetıgı yapıcaksınız

Burun. Cenemden de ameliyat olacağım. Yanağına da dolgu yaptiracagim.
 
Ben sizi anlıyorum gerçekten. Aşırı miktarda dış güzelliğe önem veriliyor. Zaman zaman ben de bu durumdan bezmişdim.Güzel olsun da beyni olmasa da olur kafasında çoğu erkek. Ama minicik bir azınlık gerçekten karaktere bakıyor.Umarım karşınıza bu azınlıkta biri çıkar. Diğer türlüsü çıkmasın zaten sizden güzelini bulunca ona gider çünkü kafa bu şekilde çalışıyor. Sevmeniz ve sevilmenin dileğiyle
 
Fotografiniz var mi cok merak ettim? Bence sorun dıs goruntu degildir, her guzel olanda mutlu degil mesela ben mutevazi olamicam bu konuda ama bende kolay kolay adam begenmiyorum adam cokta kalbini attiracak adam yok. Ama sense biri olsunda kim olursa olsun mantigindasin gibi geldi. Bi yerde yanlis yapiyosun ama nerde? Biraz daha kendinden bahset mesela karsi tarafa ilk sen mi isik yakiyosun ya da nasil aciliyosun? Bide yaş kac acaba?
 

20 yaşındayım. Herkes tatlı biri olduğumu söyler. Ben de kolay kolay birini beğenmem kesinlikle biri olsun mantığında degilim. Sevilmek mutlu olmak istiyorum. Terazi burcuyum. Sevdiğim çocuk bi arkadaşına kızı beğendim ama saf ve çocukça demiş. Saf olduğum için istenmiyorum Saf olmak kötü bir şey mi? Açılma konusuna gelince iki yıl önce birini seviyordum. Yaptığı hareketler davranışlar vs o kadar çok hoşlanıyor gibiydi ki. Onu sevdiğimi ben belli ettiğim için anladı. Ama öğrendim ki bir sevgilisi varmış
 
Sevilmek mutlu olmak istiyorum demişsiniz.
Demişsiniz de mutlu olmanın; sevilmekle, sevgilinizin olmasıyla ilgisi yok ve olmamalı da. Eğer mutluluğunuzu buna şartlarsanız hayatınızdaki insan gittiğinde öyle bir yıkılırsınız ki toparlanmanız ciddi anlamda zor olur.

Sizin sorununuz kendinizi sevmiyorsunuz. Değer vermiyorsunuz. Biraz klişe söylemlere başvuracağım ama siz daha kendinizi sevmiyor, değer vermiyorken başkası neden sizi sevsin?
 
owww sıkıntı büyükmüş
güzellik değil özgüven kazandırır. eğer erkeklerin karşısında da sürekli özgüvensizsen ve buradaki konuların gibi bir öyle bir böyle dengesiz konuşuyorsan tabi ki istemezler.
 

böyle konularda üzüntü hep "hoşlanıyormuş gibiydi" düşüncesinden çıkıyor. hoşlanıyor gibi olunmaz. biri ya hoşlanır belli eder yada hoşlanmaz ve bunu belli eder.
bizim toplumumuzda malesef karşı cinsin nazik davranışları her zaman hoşlanma-beğenme hatta sevme olarak algılanıyor. oysa son derece insani bir şekilde gülümseyen, iletişim kuran insanların büyük kısmı bunu normali bu olduğu için yapıyor.

bence bundan sonra davranışları iyi irdeleyin. mesela hoşlanan bir erkek sürprizler yapar, planlar yapar, başbaşa kalmak ister, merak eder, arar sorar.. bunlar var mıydı mesela o kişinin davranışlarında ?
 
Mune kafamıza göre eski hesabımızı kapatıp, yeni üyelik alıp oradan devam edebiliyor muyuz ki?
Ikinci üyelik mevzusunu biliyorum ama ikinci üyelik bile belirli şartlara tabi.
 

Ben de kendimi sevmek istiyorum ama olmuyor. Aynaya bakınca güzel bir kız görmek istiyorum
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…