- 10 Ekim 2014
- 32.572
- 146.416
- 798
- Konu Sahibi Biti Zdrava
seviyorsan git öp bence : )
Optum 2 kere biri de eşimdi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seviyorsan git öp bence : )
Bende öyle başlamıştım ama öptükten sonra bı es verip kafasını karıştırmak gerek bence.Ben direkt agzindan öpmustum ne açilmasi, adam şok.Sevildim, seviliyorum. Bu ilişkilerin matematigi yok ya.
![]()
Adam size yürüyormuş zaten, açılmakta acele etmişsiniz sanki.İlk başta nasılım yakışıklı mıyım senin gözünde diyordu sonra neden bans günaydın mesajı atmıyorsun diyordu. Ben onu ilk tanıdığımda ona hiç o gözle bakmamıştım sonra vakit geçtikçe ona karşı duygu geliştirdim.
Evet sanırım orda hata yaptım. Sosyal medyada fotoğraflarımın ekran görüntüsünü atıp çok güzelsin derdi ama işte benim aceleciliğim..Adam size yürüyormuş zaten, açılmakta acele etmişsiniz sanki.
Zor elde edilen kıymetli olur, erkekler için demeyeceğim benim için de hep öyle oldu.
Böbrek biyopsisi yapılacak inşallah onun içinO değil de neden hastanede yatıyorsunuz? Geçmiş olsun önemli bişey yoktur umarım?
Bana sinyal vermese hiç peşinden gitmezdim ama oyakın davranmaları beni kendine aşık etti. Açıldığım gün sadexe çok sevindim teşekkür ederim dedi.Ben hayatımda bir kişiye açıldım sonrasında erkeklerin bu kadar çabaya değmeyeceklerini anladım bıraktım o işleri
O da şöyle oldu
Çocukla arkadaştan öte gibiydik bende ilgili konuşmuştum duygusala bağladığım bir gece. Sonra çocuk bana arkadaşlığımız bozulsun istemiyorum tarzı birşeyler ima etmişti, arkadaşımken çok güzelsin vs. Bende cevap yazmadım ertesi gün hiçbirşey olmamış gibi günaydın kusura bakma dün için, fazla duygusal bir günümdeydim unutalım gitsin:) demiştim o güne kadar yüzde 90 ilgiliysem artık yüzde 40 ilgiliydim ve çocuk neyin var diyip duruyordu bende hava çok sıcak değil mi ya : D gibisine farklı cevaplar veriyordum sonra bi baktım çocuk bana diyor napyorsun? Beni sorarsan yazlığa gidiyorum ordaki arkadaş grubuyla plan yaptık vs. Bende ne güzel iyi eğlenceler:) diyordum
İşler tersine dönmüştü çocuk yazıyordu bende saatler sonra kısa cvplar veriyordum önce bu bi taktikti ama sonrasında gerçekten çocuktan soğuduğumu farkettim. Sonra kendisi açıldı bana ben arkadaşken iyiymiş sen haklıymışsın demiştim. Neden zamanında ben açılmışken ego kastı da ben kendimi geri çekince kıymete bindim mesela? Bu bana çok itici gelmişti. Kıymet bilmez elinin altında olana değer vermez biri bu çocuk diye düşünüp soğumuştum. Sende neden hastane yatağında yatarken bir erkekten sevgi dileniyorsun? Bak sana sinyal geliyor bu sana hayırlı değil diye, sen illa oldurmaya çalışıyorsun. Bir erkek için bu kadar ısrar kendine saygından götürür.
Tekrar geçmiş olsunBöbrek biyopsisi yapılacak inşallah onun için
Ne tür sinyaller aldın mesela karşındaki insandan da açıldın?Günaydın hanımlar, asla ilk adımı erkek atsın kafasında olmadım ve böyle düşüne düşüne iki çocuğa açıldım ve ikisinde de reddedildim ama en son açıldığım çocuk en acı verendi. Çünkü çocuk sadece teşekkür ederek geçiştirdi. İkinci açıldığım çocukla arkadaş gibiydik sohbet ederdik ve gezer dolaşırdık. Bu arada çocuğa açılalı baya oldu ama hala konuşurduk sadece buluşma sıklığımız azalmıştı. Artık beni umursamıyor bile normal konuşuyoruz geçiştirici cevaplar veriyor. İlkini unuttum arkadaş bile değildik ama ikincisini unutamıyorum. Tanıştığımızda (ismi b kişisi olsun) b kişisi öyle yakın davranıyordu ki bana, ben sanırım bu davranışlarından cesaret aldım. 2 gündür de hastanede yatıyorum dün gece tartıştık çünkü ben ona ne kadar sıcak sözler söylesem teşekkür ederim diyip duruyor neyse ben hüngür hüngür ağladım artık nasıl ağladıysam yandaki hastanın refakatçisi ne oldu diye yanıma geldi. Bende çocuk gibi onu Whatsapp'dan engelledim. Kızlar çok mutsuzum.
Tekrar geçmiş olsun
Sürekli bana beni nasıl buluyorsun diye sorardı, fotoğraflarımı gösterip bak bu fotoğrafın çok güzel derdi, neden bana bugün günaydın mesajı atmadın diye sorardı. Çeşitli konularda fikrimi almaya çalışırdı. (Şunu nasıl yapayım sence bu mu güzel o mu diye)Ne tür sinyaller aldın mesela karşındaki insandan da açıldın?
once kendine deger versenGünaydın hanımlar, asla ilk adımı erkek atsın kafasında olmadım ve böyle düşüne düşüne iki çocuğa açıldım ve ikisinde de reddedildim ama en son açıldığım çocuk en acı verendi. Çünkü çocuk sadece teşekkür ederek geçiştirdi. İkinci açıldığım çocukla arkadaş gibiydik sohbet ederdik ve gezer dolaşırdık. Bu arada çocuğa açılalı baya oldu ama hala konuşurduk sadece buluşma sıklığımız azalmıştı. Artık beni umursamıyor bile normal konuşuyoruz geçiştirici cevaplar veriyor. İlkini unuttum arkadaş bile değildik ama ikincisini unutamıyorum. Tanıştığımızda (ismi b kişisi olsun) b kişisi öyle yakın davranıyordu ki bana, ben sanırım bu davranışlarından cesaret aldım. 2 gündür de hastanede yatıyorum dün gece tartıştık çünkü ben ona ne kadar sıcak sözler söylesem teşekkür ederim diyip duruyor neyse ben hüngür hüngür ağladım artık nasıl ağladıysam yandaki hastanın refakatçisi ne oldu diye yanıma geldi. Bende çocuk gibi onu Whatsapp'dan engelledim. Kızlar çok mutsuzum.
Kural bir asla bir erkeğe sevdiğini belli etmeyeceksin.. bunu her genç kız acı tecrübelerle öğreniyor hayatta...ne kadar ilgisiz boşvermiş görünürsen o kadar değer görürsün maalesef türk erkeği kaçanı kovalar hep.Günaydın hanımlar, asla ilk adımı erkek atsın kafasında olmadım ve böyle düşüne düşüne iki çocuğa açıldım ve ikisinde de reddedildim ama en son açıldığım çocuk en acı verendi. Çünkü çocuk sadece teşekkür ederek geçiştirdi. İkinci açıldığım çocukla arkadaş gibiydik sohbet ederdik ve gezer dolaşırdık. Bu arada çocuğa açılalı baya oldu ama hala konuşurduk sadece buluşma sıklığımız azalmıştı. Artık beni umursamıyor bile normal konuşuyoruz geçiştirici cevaplar veriyor. İlkini unuttum arkadaş bile değildik ama ikincisini unutamıyorum. Tanıştığımızda (ismi b kişisi olsun) b kişisi öyle yakın davranıyordu ki bana, ben sanırım bu davranışlarından cesaret aldım. 2 gündür de hastanede yatıyorum dün gece tartıştık çünkü ben ona ne kadar sıcak sözler söylesem teşekkür ederim diyip duruyor neyse ben hüngür hüngür ağladım artık nasıl ağladıysam yandaki hastanın refakatçisi ne oldu diye yanıma geldi. Bende çocuk gibi onu Whatsapp'dan engelledim. Kızlar çok mutsuzum.
Yahu yazmayacağım cevap vermeyeceğim diyorum da bu nasıl bir cevap..once kendine deger versen
elin adamlarına kiymet verene kadar
sorun çözülür..
Teşekkür ederim arkadaşım aslında insan o "elin adamlarının" sevgisine de ihtiyaç duyuyor. Tamamen yalnız yaşayamaz bir insan çünkü inssn buna göre programlanmış. Kaçan kovar taktiğini anlayamadım ömrüm boyunca madem seviyoruz neden böyle taktiklere ihtiyaç duyuyoruz. Ama aslında bu erkeklerin beyniyle alakalıymış erkekler avcı ruhlu olmayı severlermiş.Yahu yazmayacağım cevap vermeyeceğim diyorum da bu nasıl bir cevap..
Egonuzu tatmin etmek karşınızdakine asla yardımcı olmaz daha da kötü hissettirir sadece..
Birine yardımcı olmayacaksa sözleriniz bence sükut en güzeldir..
Konu sahibi arkadaşım sana çok geçmiş olsun öncelikle..
Eğer karşındaki insandan gerçekten hoşlanıyorsan ve buna değer olduğunu düşünüyorsan biraz kendini geri çekmen ve ona bu konuda düşünmesi için fırsat vermen fayda sağlayabilir.
Genelde (taktik olarak söylemiyorum) kaçan kovalanır mantığının doğruluk payı çok büyük.
İnsan tabiatı erişemediğini arzular hep..
Eğer bu hissiyattan kurtulmak istiyorsan da mümkünse arkadaşlarınla daha fazla vakit geçir.
Sosyalleşmek her zaman insanın kafasını dağıtır.
Taktik yanlış. Hoşlanıyorsan adamdan olayı tam tersine çevireceksin onun sana açılmasını sağlayacaksın böyle ilkokul çocuğu gibi gidersen tabi ki reddeder. Bir de erkeğe seviyorum vs falan öyle kolay kolay demeyeceksin ki popişi kalkmasınGünaydın hanımlar, asla ilk adımı erkek atsın kafasında olmadım ve böyle düşüne düşüne iki çocuğa açıldım ve ikisinde de reddedildim ama en son açıldığım çocuk en acı verendi. Çünkü çocuk sadece teşekkür ederek geçiştirdi. İkinci açıldığım çocukla arkadaş gibiydik sohbet ederdik ve gezer dolaşırdık. Bu arada çocuğa açılalı baya oldu ama hala konuşurduk sadece buluşma sıklığımız azalmıştı. Artık beni umursamıyor bile normal konuşuyoruz geçiştirici cevaplar veriyor. İlkini unuttum arkadaş bile değildik ama ikincisini unutamıyorum. Tanıştığımızda (ismi b kişisi olsun) b kişisi öyle yakın davranıyordu ki bana, ben sanırım bu davranışlarından cesaret aldım. 2 gündür de hastanede yatıyorum dün gece tartıştık çünkü ben ona ne kadar sıcak sözler söylesem teşekkür ederim diyip duruyor neyse ben hüngür hüngür ağladım artık nasıl ağladıysam yandaki hastanın refakatçisi ne oldu diye yanıma geldi. Bende çocuk gibi onu Whatsapp'dan engelledim. Kızlar çok mutsuzum.
Bence kurtulduğuna dua etmelisin. hastaneye düşecek bir durum yok. kendine gel toparlan.Günaydın hanımlar, asla ilk adımı erkek atsın kafasında olmadım ve böyle düşüne düşüne iki çocuğa açıldım ve ikisinde de reddedildim ama en son açıldığım çocuk en acı verendi. Çünkü çocuk sadece teşekkür ederek geçiştirdi. İkinci açıldığım çocukla arkadaş gibiydik sohbet ederdik ve gezer dolaşırdık. Bu arada çocuğa açılalı baya oldu ama hala konuşurduk sadece buluşma sıklığımız azalmıştı. Artık beni umursamıyor bile normal konuşuyoruz geçiştirici cevaplar veriyor. İlkini unuttum arkadaş bile değildik ama ikincisini unutamıyorum. Tanıştığımızda (ismi b kişisi olsun) b kişisi öyle yakın davranıyordu ki bana, ben sanırım bu davranışlarından cesaret aldım. 2 gündür de hastanede yatıyorum dün gece tartıştık çünkü ben ona ne kadar sıcak sözler söylesem teşekkür ederim diyip duruyor neyse ben hüngür hüngür ağladım artık nasıl ağladıysam yandaki hastanın refakatçisi ne oldu diye yanıma geldi. Bende çocuk gibi onu Whatsapp'dan engelledim. Kızlar çok mutsuzum.