Erkekler Tarafından Reddedilmek Kaderimde Var

Kızlar şöyle izah edeyim hastaneye çocuk yüzünden düşmedim zaten onunla ilgili başka bir konum vardı. Böbrek biyopsisi yapılacak o yüzden sevk ettiler. Ben neden bu kadar kızdım? Hoşlandığım çocuk alerjik bir reaksiyon falan geçirmiş geçmiş olsun dedim içten gelerek güzel mesajlar yazdım ve aldığım tek cevap teşekkürlerdi. İşte kavga burda başladı. 05:00-06:00 gibi mesaj yazdım kırdım mı üzdüm mü seni diye hala cevap yok kızlar. :KK43: Bana en çok koyan da bu oldu ben sinirle ee ilk başta ilgi gösterirken iyiydi de şimdi takıldın hevesini aldın dimi erkeklik mi bu dedim. Belki başka ne diyecekti diye soracaksınız bu çocuk ilk başta bana o kadar sıcak davrandı ki yani böyle davranan birinin birden u dönüşü yapması...

Günaydın hanımlar, asla ilk adımı erkek atsın kafasında olmadım ve böyle düşüne düşüne iki çocuğa açıldım ve ikisinde de reddedildim ama en son açıldığım çocuk en acı verendi. Çünkü çocuk sadece teşekkür ederek geçiştirdi. İkinci açıldığım çocukla arkadaş gibiydik sohbet ederdik ve gezer dolaşırdık. Bu arada çocuğa açılalı baya oldu ama hala konuşurduk sadece buluşma sıklığımız azalmıştı. Artık beni umursamıyor bile normal konuşuyoruz geçiştirici cevaplar veriyor. İlkini unuttum arkadaş bile değildik ama ikincisini unutamıyorum. Tanıştığımızda (ismi b kişisi olsun) b kişisi öyle yakın davranıyordu ki bana, ben sanırım bu davranışlarından cesaret aldım. 2 gündür de hastanede yatıyorum dün gece tartıştık çünkü ben ona ne kadar sıcak sözler söylesem teşekkür ederim diyip duruyor neyse ben hüngür hüngür ağladım artık nasıl ağladıysam yandaki hastanın refakatçisi ne oldu diye yanıma geldi. Bende çocuk gibi onu Whatsapp'dan engelledim. Kızlar çok mutsuzum.
Sizi kırmadan redt etmiş bunu uzatmanizin anlami yok ustelemeyin bazı şeyleri oluruna bırakmak en doğrusu

Sizi kırmadan redt etmiş bunu uzatmanizin anlami yok ustelemeyin bazı şeyleri oluruna bırakmak en doğrusu
Yok zaten üstelemedim eskiden olsa derdi özledim Aşıklar tepesine çıkalım diye. Ben açıldığımdan beridir hiç böyle bir laf duymadım ağzından zaten ısrar da etmedim konuşmalarımız hep Whatsapp ile oldu.

Yok zaten üstelemedim eskiden olsa derdi özledim Aşıklar tepesine çıkalım diye. Ben açıldığımdan beridir hiç böyle bir laf duymadım ağzından zaten ısrar da etmedim konuşmalarımız hep Whatsapp ile oldu.
Hiç takılma yokmuş gibi davran kaçan kovalanır diye bir şey var öyle yap 😉

Günaydın hanımlar, asla ilk adımı erkek atsın kafasında olmadım ve böyle düşüne düşüne iki çocuğa açıldım ve ikisinde de reddedildim ama en son açıldığım çocuk en acı verendi. Çünkü çocuk sadece teşekkür ederek geçiştirdi. İkinci açıldığım çocukla arkadaş gibiydik sohbet ederdik ve gezer dolaşırdık. Bu arada çocuğa açılalı baya oldu ama hala konuşurduk sadece buluşma sıklığımız azalmıştı. Artık beni umursamıyor bile normal konuşuyoruz geçiştirici cevaplar veriyor. İlkini unuttum arkadaş bile değildik ama ikincisini unutamıyorum. Tanıştığımızda (ismi b kişisi olsun) b kişisi öyle yakın davranıyordu ki bana, ben sanırım bu davranışlarından cesaret aldım. 2 gündür de hastanede yatıyorum dün gece tartıştık çünkü ben ona ne kadar sıcak sözler söylesem teşekkür ederim diyip duruyor neyse ben hüngür hüngür ağladım artık nasıl ağladıysam yandaki hastanın refakatçisi ne oldu diye yanıma geldi. Bende çocuk gibi onu Whatsapp'dan engelledim. Kızlar çok mutsuzum.
Acilman gerekmiyodu bence..sevdigini belli edecek
Herseyi yapsaydin
Ama
Soylemeseydin.. tipik
Turk
Erkegi

Eşim 2 ay peşimden koştu buluşma ayarlamak için, sonra bikaç ay çok iyiydik derken bi haller oldu, bende anlamaya çalışıyorum tabi baktım totosu kalkıyor, sakın yanılıp da arama beni aşkından ölsem de bitti, yoksun artık benim için dedim. 24 saat olmadan kafayı bulmuş vaziyette ağlaya sızlaya evlenme teklifi etti bana bende önemsemedim 🤭 bir de baktım bir hafta sonra ailesini alıp kapıya dayandı 🤣🤣 erkek milleti bundan hoşlanıyor sanırım, azıcık dişli hatunlardan.

Tülay kok terapi odası konulari kitabı var videoları var,lütfen izleyin .Degersizlik duygusu ile olanla başlayın .İlişkiler hakkında olanla devam edin.Kendinize biraz zaman ayırın ,dinleyin kendinizi acaba neden böyle oluyor diye bulacaksınız .

Eşim 2 ay peşimden koştu buluşma ayarlamak için, sonra bikaç ay çok iyiydik derken bi haller oldu, bende anlamaya çalışıyorum tabi baktım totosu kalkıyor, sakın yanılıp da arama beni aşkından ölsem de bitti, yoksun artık benim için dedim. 24 saat olmadan kafayı bulmuş vaziyette ağlaya sızlaya evlenme teklifi etti bana bende önemsemedim 🤭 bir de baktım bir hafta sonra ailesini alıp kapıya dayandı 🤣🤣 erkek milleti bundan hoşlanıyor sanırım, azıcık dişli hatunlardan.
Peki engellemem çocukça bir hareket mi

Kızlar cevap verdi sadece tamam yazmış. Kendi kendime acı çektiriyorum

Tülay kok terapi odası konulari kitabı var videoları var,lütfen izleyin .Degersizlik duygusu ile olanla başlayın .İlişkiler hakkında olanla devam edin.Kendinize biraz zaman ayırın ,dinleyin kendinizi acaba neden böyle oluyor diye bulacaksınız .
şu an bı videosunu izliyorum teşekkürler

*Acıtasyon ve uzun olur diye yazmak istemedim ama küçüklüğümde sevgi görmedim bu yüzden de nasıl derler sevgi açlığım var hem de çok. Bu çocuk da başta bana öyle yakın davranınca çok hoşuma gitmişti.
Asıl çözmen gereken kısım bu. Sen kendini sevgiye layık bulmadigin sürece sevgi de seni bulmaz. İlişkilerin de normal düzende seyretmez. Çünkü farklı amaçlı temaslar normal gelir. Kendini sev, kendine değer ver, terapi al mutlaka.

Peki engellemem çocukça bir hareket mi
Bana çocukça geliyor bu tarz hareketler, tabi eğer gerçekten birdaha görüşmek ve muhatap olmak istemiyorsam yani engeli birdaha kaldırmıycaksam çocukça değil fakat bi zaman sonra o engel açılacaksa sizi daha aciz bir duruma düşürür. Şu saatten sonra kâle almayın, nötrmüş gibi davranın, ilginizi belli etmeyin.

Açılırken ne dedin ki? Yani lafla sormak yerine opuceksin bu altın kurali bilmez misin kuzum. Hangi iliski öpmesiz başlayabilir ki? Çıkalım mi? - Tamam. Ben boyle bisey hic yasamadim. Öpüş iyiyse sevgili olursun. Degilse zaten senin de hevesin geçerdi. Konusa konusa sevgili ancak ortaokulda olunur en gec. Liseden itibaren öpüşerek olursun.

Böbrek biyopsisi olacaksınız, s.ktir edin şunu ya, hala üzülüyorsunuz.
Çok haklısınız o dalga geçer gibi cevap veriyor hemşire büyük olasılıkla yarın biyopsinizi olursunuz dedi ben hala kendimi düşünmeyip başkasını düşünüyorum. Sanırım bu kendime gösterdiğim saygıyla eş değer bir şey.

Açılırken ne dedin ki? Yani lafla sormak yerine opuceksin bu altın kurali bilmez misin kuzum. Hangi iliski öpmesiz başlayabilir ki? Çıkalım mi? - Tamam. Ben boyle bisey hic yasamadim. Öpüş iyiyse sevgili olursun. Degilse zaten senin de hevesin geçerdi. Konusa konusa sevgili ancak ortaokulda olunur en gec. Liseden itibaren öpüşerek olursun.
Yüzüne karşı söyleyecektim buluşma teklifi ettim ama iş yerinden izin alamadı. Bende mesajla bir süredir geziyoruz, dertleşiyoruz ama benim duygularım çok başka seni beğeniyorum yazdım. Asla ısrarla sev beni tarzı bir tavrım olmadı.

Kaçan kovalanır, erkekler peşinden koştuğu kadınları sever, ne kadar hoslanirsa hoşlansin kolay elde ettikleri kadınlara kıymet vermezler.
Fazla koştukları kadınları da takıntı yaparlar ve ardından ilk buluşmada aaa bu muymuş deyip soğurlar.. böyle şeylere inanıp da ilişkinize zarar vermeyin.

Back
X