Erkekler: Tavsiye, oneri artik ne verebilirseniz

Benden cekindigi icin soylemedigi dogru. Dedigim gibi baska hicbir kadina karsi boyle bir tavir sergilemedim. Is arkadaslariyla tatile de gitti tek kelime etmedim. Asiri kiskanc bir yapim yok zaten. Sadece soz konusu kisinin hem gecmisi hem de is disinda ve geceleri iletisime gecme cabalarindan dolayi rahatsiz oldum

Bakin bunlara karşı sevgiliniz kendi kendine dik duruş sergilemeli. Sizin yasak koymanızla değil.
Bugün bana kur yapan bir erkek olsa geceleri falan mesaj atsa cevap vermem. Neden derse vakitsiz mesajlara cevap vermem karakterim bu der geçerim.
Bu kadın olmaz x kadın olur y kadın olur sokak dolu. Adam virgül olmayacak. Nokta koyacak hepsi bu.
Kalite budur.

zeytin yağı gibi uste çıkmaya çalıştı yani..
bence kendin için bu söylendiğini yapmalısın esas ara verip düşünen sen ol..
bazen olayın içindeyken biz göremeyiz bazı şeyleri ama dışardan bir kaç goz bizim görmediğimiz hataları çok net görür..
kendi psikolojik sağlığın için ara ver..

ayrıca sevgilin ondan yardim istediyse seninle istisare yapip başka bir bayanın evini bulmayı teklif etseydi..
k.bakma ama 3-4 aydır tanıdığı biri için( hemde ona hassasiyetini dile getirmişsin) kalkipta sevgilisine yalan söylemez..
Ara vermeyi aslinda gercekten istiyorum. Bu donemde yoklugumu farketsin pisman olsun istiyorum ama bugune kadar hic oyle olmadi.hep affedip devam etmek icin cabalayan ben oldum

B Berceste1 neden mesajıma beğenmedim ifadesi bıraktınız? Önerdiğim kişi tam da sizin burada bir başkasına verdiğiniz tavsiyeyi veriyor zaten?
632C01D5-472A-4225-BB69-A9F29303BBF1.webp

Ah ben çocuklar da var zannettim. Baştan fikrinizi alsa daha iyi olurdu. İlerde de hayatda hemfikir olmadığınız konular olacak. Böyle kaçak macak işler ilişkiyi boşuna yıpratıyor
Uzun zamandir kavga etmiyorduk. Her sey yolunda gidiyordu. Bu olay cikti geldi. Cok alakasiz olacak ama 2.5 yildir devam eden iliakimizde hic Sevgililer Gununu kutlayamadik. Bu yil sorunumuz yok kutlariz diyordum ama yine yalan oldu

Uzun zamandir kavga etmiyorduk. Her sey yolunda gidiyordu. Bu olay cikti geldi. Cok alakasiz olacak ama 2.5 yildir devam eden iliakimizde hic Sevgililer Gununu kutlayamadik. Bu yil sorunumuz yok kutlariz diyordum ama yine yalan oldu

Söyle söyliyim: sevgililer gününe kadar iki hafta zamanınız var. Erkek ardasiniz çocuk gibi küsmeyi bıraksın (sonuçta olayı gizleyip ortalığı karıştıran o) ve bundan sonra böyle durumlarda ne yapılacağının çözüm yolunu arayin. Sonuc olarak hepimizin eş veya sevgili olarak hemfikir olmadığımız konular olur. Eşin kızmasıni veya negatif tepki göstermesini de kaldırmak zorunda bir ilişki (saygı çerçevesinde tabi). Evi vermiş tamam, ama sizin istemediğinizi bildiği halde onunla işe gidip gelmek zorunda değildi.madem sözünün arkasında durmayacak o zaman baştan kabul etmeyecek. Bu onun gözünüzdeki (konu kadın olsun olmasin) inandırıcılığını zayıflatır. Buna gerek yok

Söyle söyliyim: sevgililer gününe kadar iki hafta zamanınız var. Erkek ardasiniz çocuk gibi küsmeyi bıraksın (sonuçta olayı gizleyip ortalığı karıştıran o) ve bundan sonra böyle durumlarda ne yapılacağının çözüm yolunu arayin. Sonuc olarak hepimizin eş veya sevgili olarak hemfikir olmadığımız konular olur. Eşin kızmasıni veya negatif tepki göstermesini de kaldırmak zorunda bir ilişki (saygı çerçevesinde tabi). Evi vermiş tamam, ama sizin istemediğinizi bildiği halde onunla işe gidip gelmek zorunda değildi.madem sözünün arkasında durmayacak o zaman baştan kabul etmeyecek. Bu onun gözünüzdeki (konu kadın olsun olmasin) inandırıcılığını zayıflatır. Buna gerek yok
Bizim bir diger sorunumuz da problem yasadigimizda konusup cozum bulmaya calismamak. Konusup karsilikli anlasalim isterim o zamana birakalim zaman cozer kafasinda. Bu da bana hicbir sey icin ugrasamam kafa yoramam mesaji olarak donuyor.
Gercekten 2 ay onu hic arayip sormamayi isterdim. Belki o zaman burnu surtulur ve degerimi anlardi

Kötü bi durum ama kadının geçmişi sizi bağlamaz belki iftira atıldı evli biriyle olması sizi bağlamaz siz sütten çıkma ak kaşık değilsiniz

Kötü bi durum ama kadının geçmişi sizi bağlamaz belki iftira atıldı evli biriyle olması sizi bağlamaz siz sütten çıkma ak kaşık değilsiniz
Kadinin gecmisi karakteri hakkinda bir fikir verir. Bu konuda detaya bilerrk girmedim. Bazi olaylar oldu yazin. Is yerindeki herkes biliyor. Elbette ikili iliskilerde kimse her seyi bilemez ama bunun disinda da gece aramalari is cikisi veya haftasonu alisverisr gitme talepleri gibi beni rahatsiz eden durumlar da oldu. Hepsini birlesriri ce cok olumlu bakamiyorum malesef

Nasıl bu kadar emin oluyorsunuz aldatmayacagi konusunda. Aklıma şey geldi eskiden yalcın çakırın programı vardı. Adam karısının evine bi kadın getiriyor yardıma muhtaç diye kadında uyuyor ayakta safım benim. Adam görüştüğü kadını getiriyor bi de pişkin pişkin üste çıkıyor. Size de tanıdık geldi mi ?

Nasıl bu kadar emin oluyorsunuz aldatmayacagi konusunda. Aklıma şey geldi eskiden yalcın çakırın programı vardı. Adam karısının evine bi kadın getiriyor yardıma muhtaç diye kadında uyuyor ayakta safım benim. Adam görüştüğü kadını getiriyor bi de pişkin pişkin üste çıkıyor. Size de tanıdık geldi mi ?
Bende guven kisiye gore degisiyor. Durumu belki oyle anlatmaliyim. Baska bir erkege belki boyle guvenemem ama erkek arkadasimin kisiligini de bildigim icin guveniyorum. Ayrica ailesinden ogrendiklerim de var. Gecmisi hakkinda. Bunalri bir araya getirince gercekten ona guveniyorum

Artik kabul ediyorum. Ben iliski yurutmede cok kotuyum :'( Hayatima pek erkek girmediginden tecrubesiz olmam da cabasi. Yas 33 oldu ne onu birakip onume bakabiliyorum ne de onunla devam edebiliyoruz. Son tartismamizi kisaca anlatayim da boyle beni deli eden bir konu olunca nasil tepki vermeliyim bur akil verin.
Erkek arkadasimin yeni is yerinde gorusmesini kisitladigim biri vardi. Is yerindeki muhabbetlerine kahvalti ve ogle yemeginde birlikte olmalarina karismiyordum ama is sisinda gorusup konusmalarini istemiyordum. Bunun en buyuk nedeni kadinin daha once evli bir erkek ile munasebeti oldugundan. Neyse erkek arkadasim da saygi duyup is disinda iletisimde olmuyordu. Gecenlerde bu kadin annesi ile tartismis esyalarini ve coxuklarini alip evi terketmis. Sonra benim erkek arkadasimi arayip onun bosta olan evini 10-15 gunlugune kullanabilir mi diye sormus. Erkek arkadasim benim tepkimi bildiginden kadini benden habersiz eve koymus. Ben bir hafta sonra tesaduf eseri ogrendim. Duydugumda actim agzimi yumdum gozumu. Hem benden gizli boyle bir sry yapmasina hem de benim gelip kaldigim eve onu getirmesine cok kizdim.
Ama yine suclu ben oldum. Neymis ben onunla olgun olgun konusmaliymisim. Boyle kukreyince kendimden sogutuyormusum. Simdi bana kus, konusmuyor.
Bir de sunu ogrendim ki kadin o eve tasininca arada benim erkek arkadasimla ise gidip gelmisler. Ben bu adamla ne yapacagim? Beni aldatmadigindan eminim ama hem benim hazetmedigim birine boyle davranmasi hem de benim gelip kaldigim eve bir kadini yardim amacli da olsa getirmesini kendime saygisizlik olarak goruyorum ve affedemiyorum. Ote yandan erkek arkadasimi da kaybetmeye cesaretim yok. Yasadigim sehirde kendimi yalniz hissediyorum ve o benim en buyuk manevi dayanagim. 1 haftadir nasil bir ruh hali icindeyim anlatamam size.

Konu uzun aslinda ama bu kadarini ozetleyebildim
Biz sana ne aklı ne tavsiyesi versek kâr etmez.dışarıda konuşma diye uyardığını adam kadını eve almış daha bi de küsüyormu.cesaretini topla bu adamı şutla.bu şehirdeki tek maneviyatım tek dayanağım demişsin.bundan medet umarsan ilerde işler sarap sarar canım akıllı ol

Kadinin gecmisi karakteri hakkinda bir fikir verir. Bu konuda detaya bilerrk girmedim. Bazi olaylar oldu yazin. Is yerindeki herkes biliyor. Elbette ikili iliskilerde kimse her seyi bilemez ama bunun disinda da gece aramalari is cikisi veya haftasonu alisverisr gitme talepleri gibi beni rahatsiz eden durumlar da oldu. Hepsini birlesriri ce cok olumlu bakamiyorum malesef
Yanlış davranışlar ama haklı olan sizsiniz erkeklerin bir tarafları kalkıyo yazık olmuş ama bu adamı ararsınız ben burdan bunu anladım bırakma niyetiniz yok

Artik kabul ediyorum. Ben iliski yurutmede cok kotuyum :'( Hayatima pek erkek girmediginden tecrubesiz olmam da cabasi. Yas 33 oldu ne onu birakip onume bakabiliyorum ne de onunla devam edebiliyoruz. Son tartismamizi kisaca anlatayim da boyle beni deli eden bir konu olunca nasil tepki vermeliyim bur akil verin.
Erkek arkadasimin yeni is yerinde gorusmesini kisitladigim biri vardi. Is yerindeki muhabbetlerine kahvalti ve ogle yemeginde birlikte olmalarina karismiyordum ama is sisinda gorusup konusmalarini istemiyordum. Bunun en buyuk nedeni kadinin daha once evli bir erkek ile munasebeti oldugundan. Neyse erkek arkadasim da saygi duyup is disinda iletisimde olmuyordu. Gecenlerde bu kadin annesi ile tartismis esyalarini ve coxuklarini alip evi terketmis. Sonra benim erkek arkadasimi arayip onun bosta olan evini 10-15 gunlugune kullanabilir mi diye sormus. Erkek arkadasim benim tepkimi bildiginden kadini benden habersiz eve koymus. Ben bir hafta sonra tesaduf eseri ogrendim. Duydugumda actim agzimi yumdum gozumu. Hem benden gizli boyle bir sry yapmasina hem de benim gelip kaldigim eve onu getirmesine cok kizdim.
Ama yine suclu ben oldum. Neymis ben onunla olgun olgun konusmaliymisim. Boyle kukreyince kendimden sogutuyormusum. Simdi bana kus, konusmuyor.
Bir de sunu ogrendim ki kadin o eve tasininca arada benim erkek arkadasimla ise gidip gelmisler. Ben bu adamla ne yapacagim? Beni aldatmadigindan eminim ama hem benim hazetmedigim birine boyle davranmasi hem de benim gelip kaldigim eve bir kadini yardim amacli da olsa getirmesini kendime saygisizlik olarak goruyorum ve affedemiyorum. Ote yandan erkek arkadasimi da kaybetmeye cesaretim yok. Yasadigim sehirde kendimi yalniz hissediyorum ve o benim en buyuk manevi dayanagim. 1 haftadir nasil bir ruh hali icindeyim anlatamam size.

Karşılıklı alışveriş içindelerdir söylim :KK51:

Haklısın ki sevgilin arkandan iş çevirmiş.

Ama sorun ne biliyor musun? Onu kaybetmeye cesaretim yok demen. Bütün ilişkilerinde bu sebepten bitebilir yada sağlıklı devam etmeyebilir. Böyle yazıyorum diye mükemmel bir insanım hiç cesaretsiz olmadım sanma sakın. Ancak bir gün fark ettim ki ne kadar cesaretsiz olup karşımızdakini kaybetmekten korkarsak zaten kaybediyoruz bir şekilde. O yüzden karşı tarafa da gerekirse gidebilirim bak diye hissettirmek lazım.Bırak o seni biraz da kaybetmekten korksun. Senin de onu bırakabileceğini düşünebilsin. O seni kaybetmekten korkmamış ki arkandan iş çevirebilmiş. Bir söz var ya gerçeklerin bir gün ortaya çıkmak gibi bir huyu var , o hesap.sevgilinin eninde sonunda arkasından iş çevirdiğini öğrenip onu bırakabileceğini düşünüp çekinmesi lazımdı. Zaten çekinmiyorsa senin onu sevdiğin kadar seni sevmiyor demektir.

Al karşına ve o kadınla bir şey yaşamadığını biliyorum ama benim arkamdan iş çeviren birine güvenemem , güvenimi kırdın kusura bakma de bas tekmeyi. Kimse yanlış anlamasın ama kadının önceki evli erkeklerle ilişkisini biliyorsa zaten sağlam biri olmadığını da bilir, onun yüzünden seni kaybettiğini düşünüp zaten sana geri döner. Çünkü sen onu suçlayacaksın, güvenimi kırdın gizli iş yaptın demek zan altında bırakmak onu. Hatasını anlayıp geri gelmiyorsa da bosver seni zaten sevmemiş, değer veren insan sevdiğini üzecek bir şey yapmaz. Seni kaybetmekten korkar, sen korkuyorsun ya bırak o korksun. Hatalı davranan o çünkü.

Aldatmadığına nerden eminsin ? görüşmelerine karışarak delinin aklına taşı çoktan düşürmüşsün geçmiş olsun.

Erkeğin dik duruş sergilemesi gerekir, tek gereken bu. Bazı erkekler zekalarını kötü niyetle birleştirip kullanabiliyor. Temiz niyet gibi görünen kirli işleri için. Sevgilisinin, karısının arkasından istediğini yapıyor. Öyle bir vicdan sistemleri var ki aldatma olarak görmüyorlar bu kirli işleri.

Ancak bazı erkekler çok aptal. Bakıyorsun iyi okul okumuş, kaliteli meslek sahibi olmuş.
Veya bakıyorsun okumamış üniversiteyi ama ticarettr vs. almış başını gitmiş, tehlikeli adamlara bile fırsat vermiyor, kendini ispatlamış. Bu tarz adamların bir zaaf noktası oluyor, kullanıldıklarını anlamıyorlar bile. Bu süreçte kendilerine asıl değeri veren insanların kalplerini kırıyorlar.

Sizin erkek arkadaşınız hangi sınıfta bilmiyorum ama dik duruş sergilemediği ya da sergilemek istemediği için hatalı.

Muhtaç değilsiniz bu adama, şöyle düşünün, fani dünya. Bu tarz işler yapmasa bile yanınızda olsa bile ölebilir. Bağımlıyım diye düşünmeyin, onsuz da iyi olmaya çalışın. Ezdirmeyin kendinizi.

Back
X