Erkekler "tr" Sever !

Maşallah üstüne alınan alınana:1closedeyes:
Hani siz kimseye açıklama yapmıyordunuz?
Sözümün arkasındayım , tartışmanın anlamı yok , görünen köy kılavuz istemezmiş hesabı:1closedeyes:
Erkek bir kadına parasını verip yatıp kalkıyorsa onun adı başka birşey oluyor zaten..
Ama seni seviyorum diyip karşısındaki zengin erkeğinin parasınıda yiyorsa başkadır.
Dikkat et ince bir çizgi var..

Allah ı ma bin şükür benimkisi evli değil zenginde değildi:))))))))))gururla söleyebilirim ayrılmamıza rağmen halada seviyorum :asigim:

valla burdakiler tam benim aşkımı anlatıyo o 32 yaşında bende 23 yaşındayım süper bir insan kadın dilinden anlıyo tabiri caizse:)ee nede olsa görmüş geçirmiş hehe

bugüne kadar çıktıklarım hep benden büyük oldu ama 3-4 yaş.
şuanki erkek arkadaşımla da aramda 4 yaş fark var, gayet mutluyum.
ama sınırım max. 5-6 yaş. benden 10 yaş büyük biriyle falan çıkamam.
erkeklerin çok bakımlı oldukları zaten söylenemez, cilt bakımı vs erkekler için çok nadir, bide 10 yaş büyük olursa benden, benden çok daha önceden yaşlanır, cildi kırışır vs. kafamçokkarıştı
onlar nasıl çıtır istiyorsa, ben de yanımda benden daha yaşlı göstermeyecek birini istiyorum. :lepi:

ben 21 nişanlım 25 yaşında neyse şimdilik idare edioz 30 olunca bakalım ne olacak:)))))

çok güzel bi yazıydı ellerine sağlık

erkekler için fark yapmaz
çıtır da severler...bayat da
benden bi yaş büyüktür benim cücük

ben 22 'canım' 32 yaşında ..
maşallah çokta iyi anlaşıyoruz...
aslında yaş hikaye bence...
önemli olan kişilik...

aynen katiliyorum :1rolleyes:
ben 20 yim oda 30
biraz cokmu acaba diye düsünüyorum bazen ama napalim süper anlasiyoruz ve hic yasini göstermez, 23 anca dersin fisfisfis

benım sevgılımlede aramızda 14 yas var yas bahane bence cok ıı anlasıyoruz mühim olan o.onun yanında huzurluyum sevıyor ve seviliyorum daha ne baska ne ıster ınsan....kendı yasıtlarım bana cocuksu gelıyor kıymet bılmıyor ama benım sevgılım cok ıı bılıyor ve bundan cok mutluyummm..

hayır kendılerı kac olurlarsa olsunlar genc ısteyebılıyolar nee cesaret,
su pınar altug falan ıyı oldu genc erkeklerle de olunabılcegıın ıspatladılar yahu bızım de canımız can..

bi arkadas araacılığıyla briyle tanışmıştım.ben o zaman 25 o da 27 ydi...zengindi genç olsa da babadan zengin..başladı övünmeye dedi ki arkadaslarım diyor ki al oğlum kendine bir cıtır 18lik..ama ben olmaz iletişim önemli dedi...sende para var napacaksın kendi yaşıtını diyorlar dedi..ben de naptım sohbeti kısa kesip bu parasıyla arabasıyla övünen geri zekalıdan kurtuldum bir daha görüşelim mesajına karşılık üzgünüm sizi begenmedim yazdım.........DERSİNİ ALDI............çıtırla çıksın çok istiyorsa tutan mı var........

ben 28 herüfüm 33 yani ben çıtırlıktan çıktım benim herüfte tehlikeli yaşlarda

çok sever çıtırlara bakmayı süzmeyi benim yanımdada olsun hiç çekinmez
ne bakıyorsun dersemde dürüstüm en azından gizli yapmıyorum der valla bu herüf beni öldürecek

haaaaaa bide çıtırlar ona bakmaz kel ve can simitli ayrıca paralarrrr bende o yüzden buyur bak diyorum çokta umrumda
ama yakışıklı bir adam görsem bende eşime amma yakışıklı be diyorum tepki veremiyo çünkü o bakar ken biz bişi demiyoz

yazımı okuyanlar şaşırabilir ama bizde pek kıskançlık yoktur
sevmek kıskanmak demekte değildir bize göre

ay valla bende böyle durumlara şahit oldum. geçen buraya bir çift geldi nişanlılarmış.
ADAM 1957 doğumlu KIZ 1987 adamı bi göreseniz kafasında saç yok inanın şok oldım. kızda manken gibi anacım böle ya akıl yok galiba bu kızda dedim. bide sonradan öğrendim sevgililermiş nişanlı falan değil adam başka bi kadınla evliymiş

yaşımız 20 yi geçti ama kadın erkek arasında yaş farkının en azından 6-7 yaş olmasından yanayım...hala bekar olsamda;D

ışte bir örnek Aşk-ı memnu dizisinden yaşını başını almış koca kurt çıtır kzıla evlenirsen böyle boynuzlarını törpülersin işte....:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…