bu yazıyı yazan erkekler zaten,neden çıtır sevdiklerini anlatmış
sanki kendileri 18 lik :mymeka:klava: kart zamparalar:mymeka:
18lik kızlar neden o yaşlı başlı kart zamparalar olurlar tabikide PARA.. paran varsa düdüğü çalarsın..
Erkekler neden 18likl çıtırlara bakarlar heyecan , ne sorunlu bu erkek kadın ilişkileri yahu..
hersey para degildir bosver sen gelincik:içelim: ben 23 sevgilimde 38yasında aramızda baya yas farkı var ama bugune kadar birtek gün olsun parasını yemedim zaten ihtiyacımda yok ayrıca hiçbir sekilde cinsel birlikteligimizde olmadı demekki herkes para için gitmiyo zaten para için gideni erkek bilir ona göre karsısındakine davranır
kimseye bişey anlatmaya calısmam canım sonucta herkes kendinden emindir erkekte yatılcak insanı sevilcek insanı bilir oyuzden bosver:içelim::içelim:
çok önyargılı konuşuyorsun herşey para demek değildir sevgi vardır aşk vardır kalp bu otada konur b...da işte bu düşüceliler asıl para yönünden birlikte olurlar benim sevdiğim bana 5 kuruşsuz gelsin ben yine severim ben onu sevdim parasını değil..şimdi diceksin neden tepki gösterdin benim sevdiğimle aramda 15 yaş fark var yaşım 23 onu çok sevdim seviyorumda ayrıldık hala seviyorum oda sevdiğini sölüyor ama ben bıraktım şimdi söle bakalım parası için olsaydm dönmezmiydim 2 dakkada hiç düşünürmüydüm ama kırılan kalp tamir edilemez dönülmüyor işte o kalp parayla satın alınmaz canım...
üstüne alınınmışsın..
Kimse kimseye birşey anlatmak zorunda değil , ispatlamamda lazım değil diyorsun ama birşeyleri kanıtlacasına açıklama yapıyorsun?
Evet 18 ve 20 yaşındaki kızların evli , 40 yaş ve üzerindeki erkeklerle ne işi var?
30lu yaşları saymıyorum , evli ve kart zamparalarla olanlar için söylüyorum..Anlatabildimmi? Ama 20 yaşındaki bir bayanında 30lu yaşlardaki bir erkekle neden beraber olduğunuda anlamıyorum?
Aşk parayla satın alınmaz ama emin ol kadınların %50 si parayı sever ve para için yapmıyacakları yoktur.
Parasını yeme mevzusuna gelince %50 lik kısım ise(bayanlar)kendi ayakları üzerinde duran ve erkeğin parasından çok kendi parasıyla yaşamaya alışmış kişilerdir.
hala ne işi var diyorsun sen sevgi nedir bilmezmisin canım sevdim diyorum ötesi varmı???senin gibiler belki parayı düşünüyordur ama kusura bakma benim maddi yönden sıkıntım yoq Allah a şükür para için kimseyle olmam yapmam burdada doğru konuşursan sevinirim!bu sana son lafım SEN SEVGİ NEDİR BİLMİYORSUN!
ben kurabiyeye katılıyorum paran varsa kaç yaşında olursan ol yanında bi çıtır bulundurabilirsin en çok zamparalığı zaten parası çok erkek yapmıyormu18lik kızlar neden o yaşlı başlı kart zamparalar olurlar tabikide PARA.. paran varsa düdüğü çalarsın..
üstüne alınınmışsın..
Kimse kimseye birşey anlatmak zorunda değil , ispatlamamda lazım değil diyorsun ama birşeyleri kanıtlacasına açıklama yapıyorsun?
Evet 18 ve 20 yaşındaki kızların evli , 40 yaş ve üzerindeki erkeklerle ne işi var?
30lu yaşları saymıyorum , evli ve kart zamparalarla olanlar için söylüyorum..Anlatabildimmi? Ama 20 yaşındaki bir bayanında 30lu yaşlardaki bir erkekle neden beraber olduğunuda anlamıyorum?
Aşk parayla satın alınmaz ama emin ol kadınların %50 si parayı sever ve para için yapmıyacakları yoktur.
Parasını yeme mevzusuna gelince %50 lik kısım ise(bayanlar)kendi ayakları üzerinde duran ve erkeğin parasından çok kendi parasıyla yaşamaya alışmış kişilerdir.
hala ne işi var diyorsun sen sevgi nedir bilmezmisin canım sevdim diyorum ötesi varmı???senin gibiler belki parayı düşünüyordur ama kusura bakma benim maddi yönden sıkıntım yoq Allah a şükür para için kimseyle olmam yapmam burdada doğru konuşursan sevinirim!bu sana son lafım SEN SEVGİ NEDİR BİLMİYORSUN!
Sanırım beni tanıyorsunki böyle diyebiliyorsun? Komik çok komik.
Anlamıyorum anlamıyacamda bir kadın 20 yaşındadır sevgiliside 30 aralarında 10 yaş fark olması gayet doğaldır ama 40 yaşındaki bir erkeğin yanında 20li yaşlarında bir bayan varsa abesdir biraz. Özellikle evli ve zenginseyerimseniben
Benim paraya düşkünlüğüme gelince hayatım boyunca (5 senedir) çalışdığım süre zarfında kendi paramı kendim kazandım ve aileme bile muhtaç olmadım ki kaldı ki bir erkekğin parasını yiyecem pehhh , herkesi lütfen kendinizle karıştırmayına.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?