Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaşımız 20 yi geçti ama kadın erkek arasında yaş farkının en azından 6-7 yaş olmasından yanayım...hala bekar olsamda;D
Ben 22 yaşındayım beğendiğim erkekler 33-45 yaş arasında olanlar.
Ben katılmıyorum böyle şeyler ısmarlama olmaz. Kısmette ne varsa o oluyor.
ben 20 esim 27 noolmuus simdi:)o daha olgun faln degil cocuk gibi....ayrica aldatmaniin falan yasla ilgisi yokki isteyen 40indada yapar...
erkeklerin geç olgunlaştığı söylenir, gerçekten de doğru. katılıyorum kişilikleri daha oturmuş oluyor. çocuğu yaşında olmadıktan sonra yaş farkı iyi, en azından 3 yaş fark olmalı. ve evet çıtır seviyorlar :)
kesınlıkle.. mayayla ılgılı bı durum..Her 30 yada 40'lı yaşlardaki erkek de olgun ve adam olmuyor ne yazık ki kızlar.Genellemek doğru değil.:44:
bence aranıyosun sen başına dert arıyosun. Içi geçmi herşeyden hevesini almışbi adam sana vercek acabaşımartmayın şu adamları onlar çıtır seviyosa sizde denginizi sevin sonra kendilerini bi halt sanıp bacak kadar kızlara sarkıyolar
![]()
katılıyorummmmmmmmm :) ınan suratımda bı ekşime oldu.. Evlendıgımı dusundum yasımın 35 kırklara geldıgını dusundum.. Ve bırıcık eşımın(evlenecegım adamın ) bnm suankı yasımdakı kızlarca kandırıldıgını dusundummmmm..çıldırdım ınan.. Sonra babamı dusundum yıne cıldırdım.. Evdekı kadına yazık deılmı.. Dmi .[/QU
evli adamlara şöyle bi baksan kendini kıvanç tatlıtuğ sanıyolar evdekini hakir görmeye başlıyolar beni beğenenmi yok gibilerinden sadece evliler değil sevgili olanlarda aynı ha bide eşleri küçük olanlar kendini ispat etmeye çalışıyo komplekse girip gördüğüm kadarıyla ama aldatma tabiki karakter meselesi