• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler "tr" Sever !

30 yaşlarındaki bazı erkekler yastık gibi bir köşede durmayanlarıda var.
ayrıca karılarını aldatan erkekler genellikle gençken karılarıyla evlenen,30 yaşlarından sonra karıyer,para kazanıp karılarını aldatan tiplerdir.
adam 30 küsür yaşta kız 20lerdeyse 2 farklı dönemin insanı olarak anlaşamama olasılıkları çok fazladır.
paylaşımın için teşekkürler.

madde 11 in disinda hepsi dogru ama benim sevgilim 26 yasinda o erken olgunlasmis ve bu ozelliklere sahip olmus demekki yerimm :D

ben 20 esim 27 noolmuus simdi:)o daha olgun faln degil cocuk gibi....ayrica aldatmaniin falan yasla ilgisi yokki isteyen 40indada yapar...

aramızda 10 yaş vardı ve yazıda katılmadığım en ufak bir şey yok.
iyidir olgun erkek. tavsiye edilir.
daha evvel olsa ben de 10 yaş fazla, ne o öyle derdim ama yaşamadan bilinmiyor işte.
çok keyifli yazıydı yarena.s.

ben 24 eşim 33 yaşında..:) çok şanslıyım:) yazıya göree

ama ya 40 yaş sendromu azgın tekeler ne olacak?

erkeklerin geç olgunlaştığı söylenir, gerçekten de doğru. katılıyorum kişilikleri daha oturmuş oluyor. çocuğu yaşında olmadıktan sonra yaş farkı iyi, en azından 3 yaş fark olmalı. ve evet çıtır seviyorlar :)

Her 30 yada 40'lı yaşlardaki erkek de olgun ve adam olmuyor ne yazık ki kızlar.Genellemek doğru değil.:44:

Ben 22 yaşındayım beğendiğim erkekler 33-45 yaş arasında olanlar.

bence aranıyosun sen başına dert arıyosun. içi geçmi herşeyden hevesini almışbi adam sana vercek acaba:19: şımartmayın şu adamları onlar çıtır seviyosa sizde denginizi sevin sonra kendilerini bi halt sanıp bacak kadar kızlara sarkıyolar:47:

erkeklerin geç olgunlaştığı söylenir, gerçekten de doğru. katılıyorum kişilikleri daha oturmuş oluyor. çocuğu yaşında olmadıktan sonra yaş farkı iyi, en azından 3 yaş fark olmalı. ve evet çıtır seviyorlar :)

benmkıde cıtır sevıor .. 21 yasındasın bana nasıl bakıyosun sen der durur..çıtırsın cok cıtırsın sasırıyorum der.. ve evet 3 yas fark olmalı en azından.gerısı benı bi boguyo bı boguyo... ama en fazlada 7 olur.fazla ıstemem. tabı yınede bakalm kımle evlenıces.

bence aranıyosun sen başına dert arıyosun. Içi geçmi herşeyden hevesini almışbi adam sana vercek acaba:19: şımartmayın şu adamları onlar çıtır seviyosa sizde denginizi sevin sonra kendilerini bi halt sanıp bacak kadar kızlara sarkıyolar:47:

katılıyorummmmmmmmm :) ınan suratımda bı ekşime oldu.. Evlendıgımı dusundum yasımın 35 kırklara geldıgını dusundum.. Ve bırıcık eşımın(evlenecegım adamın ) bnm suankı yasımdakı kızlarca kandırıldıgını dusundummmmm..çıldırdım ınan.. Sonra babamı dusundum yıne cıldırdım.. Evdekı kadına yazık deılmı.. Dmi .

katılıyorummmmmmmmm :) ınan suratımda bı ekşime oldu.. Evlendıgımı dusundum yasımın 35 kırklara geldıgını dusundum.. Ve bırıcık eşımın(evlenecegım adamın ) bnm suankı yasımdakı kızlarca kandırıldıgını dusundummmmm..çıldırdım ınan.. Sonra babamı dusundum yıne cıldırdım.. Evdekı kadına yazık deılmı.. Dmi .[/QU

evli adamlara şöyle bi baksan kendini kıvanç tatlıtuğ sanıyolar evdekini hakir görmeye başlıyolar beni beğenenmi yok gibilerinden sadece evliler değil sevgili olanlarda aynı ha bide eşleri küçük olanlar kendini ispat etmeye çalışıyo komplekse girip gördüğüm kadarıyla ama aldatma tabiki karakter meselesi

Back
X