• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler ve Cinsellik Merakları...

Arastiriniz... ask kimyasal bir olgudur. Iki beden yanyana gelince cekim olmasi elektriklenme olmasi , yakinlasmak istemek gayet normaldir. Gormeden, dokunmadan nasil ASK olacak veya sevgi. Opusmak cok masum birsey bunu nasil kotu nitelendirdiniz hayret.Opusmek askin en temiz semboludur.

Benim erkek arkadasim beni opmese, elimi tutmasa yakinlasmasa kusur kendimde ararim.Niye bunu yapanlar yollu olsun ki? BU kadar masum bir yakinlasmayi opusmek elele tutusmak nasil sapiklik olarak gordunuz anlamadim! Ben bayan oldugum halde bunalirdim asla istemem oyle sevgili.Gormeden , yanyana gelmeden, nasil sevgili oluncak onuda anlamadim. E konusmayin sevgili olmayan o zaman daha iyi. Adam gormeyecek, yanayana gelmicek nasil olcak telepatiyle mi anlascaksiniz veya internet aski mi yasicaksiniz?

Ben kimseye herkesle cinsel iliskiye girin demiyorum, ama fiziksel temasin ciftleri baglayip yakinlastirdigi gercek.Siz bunlara karsisiniz ama hic evlenmeyin o zaman evlenince neeee sapikliklar yasaniyo akliniz almaz. Ondan sonrada evlenip is oraya gelince de burada konu aciyorsunuz... Kocam bana dokunmuyor, hic sevismiyoruz... arkadas gibiyiz! E napsin adam evlenmeden once opusmeyen elini bile tutmayan kadini niye arzulasin?

Ve karsimizda baska bir ' extra namusluyum boyle biline" konusu ile basbasayiz saniyorum...

Canim sen neden elestiriyosunki bi erkek sevgilisine dokunnaya cekiniyorsa dini hassasiyeti oldugu icindir, bu gayet normal bisey, sonucta bicok insan icin dininin gereklilikleri kendi isteklerinden önce gelir..

Canim sen neden elestiriyosunki bi erkek sevgilisine dokunnaya cekiniyorsa dini hassasiyeti oldugu icindir, bu gayet normal bisey, sonucta bicok insan icin dininin gereklilikleri kendi isteklerinden önce gelir..

Ya da isteksizdir, gaydir veya beni begenmiyordur. Dini geregini yerine getirmek isteyen adam esi helali olmayan bayanlarla parkta bahcede cafe de gorusmez. Genelde oyle erkekler ya gorucu usulu ya da aile ortaminda gorusur.

Ya da utangac olabilir o da beni bayar... ben beklerim opusmek eleele tutusmsk dokunmak you istemiyolarsa gorusmem o kisiyle. Herkeskn beklentisi farkli asik insanlar opusur bu da benim beklentim

Arastiriniz... ask kimyasal bir olgudur. Iki beden yanyana gelince cekim olmasi elektriklenme olmasi , yakinlasmak istemek gayet normaldir. Gormeden, dokunmadan nasil ASK olacak veya sevgi. Opusmak cok masum birsey bunu nasil kotu nitelendirdiniz hayret.Opusmek askin en temiz semboludur.

Benim erkek arkadasim beni opmese, elimi tutmasa yakinlasmasa kusur kendimde ararim.Niye bunu yapanlar yollu olsun ki? BU kadar masum bir yakinlasmayi opusmek elele tutusmak nasil sapiklik olarak gordunuz anlamadim! Ben bayan oldugum halde bunalirdim asla istemem oyle sevgili.Gormeden , yanyana gelmeden, nasil sevgili oluncak onuda anlamadim. E konusmayin sevgili olmayan o zaman daha iyi. Adam gormeyecek, yanayana gelmicek nasil olcak telepatiyle mi anlascaksiniz veya internet aski mi yasicaksiniz?

Ben kimseye herkesle cinsel iliskiye girin demiyorum, ama fiziksel temasin ciftleri baglayip yakinlastirdigi gercek.Siz bunlara karsisiniz ama hic evlenmeyin o zaman evlenince neeee sapikliklar yasaniyo akliniz almaz. Ondan sonrada evlenip is oraya gelince de burada konu aciyorsunuz... Kocam bana dokunmuyor, hic sevismiyoruz... arkadas gibiyiz! E napsin adam evlenmeden once opusmeyen elini bile tutmayan kadini niye arzulasin?

Ve karsimizda baska bir ' extra namusluyum boyle biline" konusu ile basbasayiz saniyorum...

Ben katiliyorum, bence karsindakinin kisiligini ve dusuncelerini begensen de , cinsel olarak etkilenmezsen ve onu arzulamazsan asik olamazsin. Ask tutkudur, tutku olmayan iliskiler de zaten arkadaslik oluyor.

Ya da isteksizdir, gaydir veya beni begenmiyordur. Dini geregini yerine getirmek isteyen adam esi helali olmayan bayanlarla parkta bahcede cafe de gorusmez. Genelde oyle erkekler ya gorucu usulu ya da aile ortaminda gorusur.

Ya da utangac olabilir o da beni bayar... ben beklerim opusmek eleele tutusmsk dokunmak you istemiyolarsa gorusmem o kisiyle. Herkeskn beklentisi farkli asik insanlar opusur bu da benim beklentim

bu sana gore olani :34: bir iliski opmekten dokunmaktan ote birseydir..herkes ayni seyi beklemez iliskiden...pardon, ya da soyle soylemem gerekirdi galiba..ciddi dusunuyorsa karsidakiyle beklemesini bilir :34:

ama insanin iliskisinden ne istedigini bilmeside cok guzel...en azindan bu sekilde dusunen delikanlilar sana talip olurlar.

Herkes takılmış yollu kelimesine.
Ben de arkadaşa katılıyorum,
Erkekleri baştan çıkarmaya programlanmış,tek gecelik ilişkilere açık bayanlara uygun bir kelime olduğunu düşünüyorum.
İnsan kendi değerini kendisi belirler.
Ve siz kendinize ne kadar saygı gösterirseniz
karşınızdaki erkekte size o kadar saygı duyar.
İstisnalar kaideyi bozmaz tabi o ayrı.
Temas tabi ki önemli ama ilk buluşmada neredeyse erkeği eve davet edecek kadar
ileri giden zavallı kızcağızlar var!!
zavallı diyorum çünkü ellerinde cazibelerinden veya cinselliklerinden başka kullanacak bir özellikleri yoktur.

bu sana gore olani :34: bir iliski opmekten dokunmaktan ote birseydir..herkes ayni seyi beklemez iliskiden...pardon, ya da soyle soylemem gerekirdi galiba..ciddi dusunuyorsa karsidakiyle beklemesini bilir :34:

ama insanin iliskisinden ne istedigini bilmeside cok guzel...en azindan bu sekilde dusunen delikanlilar sana talip olurlar.

Arkadasim 27 yasindayim 28 e gircem. neyi bekliycem opusmek ? Opusmekten bahsediyoruz yahu cinsellikten degil. Cinsellik beklemeye deger birseydir opucuk ise hissettiginde yapman gereken birseydir. Insanin sevgilisiyle yasadigi ilk opucuk o kadar kiymetlidir ki ne cinsel iliski ne basbasa yediginiz yemek ne senelerce hic bisi yapmadan gecirdiginiz yillar hic biri ile olculemez. Bazi bayanlarin namuslu gozukecegim derken abarti yaptigini dusunuyorum. Ben birinden hoslandigim zaman ilk hayalini kurdugum sey ne zaman opusecegim olur? E ben sapik miyim simdi. Opusunce ne oluyor yani gayet romantik bir olgu. Benim her izledigim romantik ask filminde belki cinsellik yoktu ama opusmek hep vardi! Opusmek elele tutusmak insanin ne zamandan icinden gelirse oyle olur. Buna zaman bicmek dogru olmaz. 1 sene sonra optum aman ne de iyi oldu bekledik demek bana bonus kazandircakmis gibi gelmiyor. Zira bu cinsel iliski degil ki! Kimse seni opustun diye kotu kadin sifatina layik gormez daha neler artik...Ben kesinlikle beklemem ne zaman yeri zamani gelir icimden gelirse operim.Dogrusu da bu zaten.

Ciddi dusunmek karsindaki kisiyi opmemek degildir siz resmen aman ciddi iliskim olsun diye kastirmissiniz, bir iliskide opusmeden elele tutusmadan iliski olmaz ancak arkadaslik olur ne biliyim dostluk olur. Karsindaki kisi nasil ozel olabilir ki? Sevdigin zaman gozun gozune degdimi kalbin carpacak,elele tutustun mu heyecandan ellerin terleyecek, opustun mu gece yataga kafani koydun mu o ani tekrar tekrar kafanda hayal gibi yasicaksin... ciddi olsun beklesin derken hayatin en masum ve guzel anlarini iskaliyorsunuz. Ne malum yarin sabaha cikacaginiz! Omrumuz cok kisitli. Omur kisa diye herseyi yapin demiyorum ama insanlar birbirini opmeye korkmus sirf ciddi olucam!!! aman erkekler beni yanlis anlamasin diye. Hepimizde akil fikir var Allah a sukur. Opmekle kimse kimseyi kullanmis olmaz buna emin olabilirsiniz.

Evet ben boyle mutluyum hemde cok! Sirf opusecegim diye 1 yil beklemem iliskilerde zaman onemli degildir onemli olan o kadar zamani nasil gecirdiginiz onemlidir. Nitelik degil nicelik. Bi insanla 1 ay gecirirsiniz dolu dolu yasarsiniz ve askin son safhasindasinizdir. Digeriyle 5 yil gecirirsiniz genede askin tadina varamazsiniz, paylasimlariniz yetersizdir bir arpa boyu yol alamazsiniz.Ask insana sinir koymaz koymamali.

Siz iliskileri nasil yasiyorsunuz ki? Opusme , elele tutusma yok, heyecan yok, tutku yok, telefonda mesaj, arayip gorusme, cafe de oturma boyle mi??? Bu arkadaslik olur karsinizdaki insan nasil ozel olur onu anlamadim.Benim bahsettigim detaylar ayni yemegin tuzu gibi kucuk bir detay ama cok onemli iliskinin tadini tuzunu veren bir olaydir. Tuzsuz yemekde yenir ama nasil yenir!!! Elbette yavan olur tuz katilmis yemegin tadini asla vermez! Umarim anlatabilmisimdir.

Son düzenleme:
daha once dedigim gibi sana goresi bu...hissettigin anda opecekmissin? yok yaa daha neler...birde erkeklere derler akillari fikirleri opmekte dokunmakta diye...

kendini bilmek guzel birsey dedim daha once dedigim gibi, sana gelen biride zaten bunu bilerek gelir o zaman. ters birsey soyledigimi sanmiyorum. :ssz:

herneyse...herkes istedigi gibi dusunsun ve yasasin...herkesin kendi ozeli.

daha once dedigim gibi sana goresi bu...hissettigin anda opecekmissin? yok yaa daha neler...birde erkeklere derler akillari fikirleri opmekte dokunmakta diye...

kendini bilmek guzel birsey dedim daha once dedigim gibi, sana gelen biride zaten bunu bilerek gelir o zaman. ters birsey soyledigimi sanmiyorum. :ssz:

herneyse...herkes istedigi gibi dusunsun ve yasasin...herkesin kendi ozeli.

Opusmekten bahsediyoruz sevismekten degil... opuserek cinsel acidan tatmin olan ne bayan ne erkek var, opusmek sadece duygulari tatmin eder bedeni degil. Ayrica opusen insanlarin hayat kalitesinin arttigini ve omrunun uzadigi da bilimsel olarak kanitlandi.

Insan tabiki hisettigi an opecek, sevdiginizi icinizden opmek geldi, arzu duyuyorsunuz fakat kendinizi tutuyorsunuz istediginiz halde yapmiyorsunuz buna hayati iskalamak denir. Mutlulugunuzdan caliyorsunuz.Siz cok guzel bir ask olayini kaciriyorsunuz valla. Operek dokunarak sapik olunmaz...kotu de olunmaz kotu kadinda olunmaz. Ama tabi sirf evlenecegim diye opmek istedigi birini opmeyip kendine iskence etmek nasil birseydir onu bilmem ben. Ben onceden evlendim de ciddi iliskimde oldu hic oyle kendimi bildigimden beri kullanildigimi da bilmem. Ciddiyet sahiplenerek belli edilir, ben onunla opustum diye benimle ciddi dusunmeyecek adamda zaten yokolsun mumkunse...

Acikcasi ben bir erkekle ciddi dusunursem o mutlu olsun ,karsimdaki kisi ikna etsin beni evlenmeye.Ben niye ikna etmeye calisayim ki... Tabi herkesin kendi secimi ama istedigi halde opemeyip kendini boyle guzel birseyi yapmamaya zorlamak cok aci olsa gerek... hayatin en guzel tadlarindan biri oysaki...

Son düzenleme:
Merak ettim google da arttim. Ask yazdim ve gorsellerde gelen sonuc: kalp ve cicek resimleri, sarilan. elele tutusan ve opusen cift resimleri! Dokunmak ve opusmek askin en guzel simgesidir! Herkes sevdigini opsun bugun yarin gec olabilir!

Merak ettim google da arttim. Ask yazdim ve gorsellerde gelen sonuc: kalp ve cicek resimleri, sarilan. elele tutusan ve opusen cift resimleri! Dokunmak ve opusmek askin en guzel simgesidir! Herkes sevdigini opsun bugun yarin gec olabilir!

Bence elletmek ve ellemekte cinselliğe giriyor artık ne kalırki geriye sonrası göster ve yap yani ama öpüşmek bencede sevginin göstergesi ve evliliklerdede ARAŞTIRMALARA GÖRE CİNSEL İLİŞKİDEN ÇOK ÖPÜŞMEK BAĞLARI KUVVETLENDİRİYORMUŞ BU KISMI BÜYÜK YAZDIM ÇÜNKÜ EVLİ OLANLAR BİLMEK İSTER BELKİ DİYE. EVLİLİKTEDE SADECE CİNSEL İLİŞKİYLE BAĞ OLUŞTUĞUNU DÜŞÜNMEK YANLIŞ OLURMUŞ YANİ İLİŞKİYE GİRMEK ÖNEMLİ TABİKİ AMA HERGÜN EŞİNİN DUDAĞINA ÖPÜCÜK KONDURMAK YADA UZUN UZUN ÖPÜŞMEK ARAŞTIRMALARA GÖRE EŞLERİN BİRBİRİNE BAĞLILIĞINI ARTTIRIYORMUŞ SEVGİYİ HİSSETTİRİYORMUŞ.

Sevgili kısmınada gelirsek bu çok bariz bir gerçek arkadaşlar ERKEKLER SEVGİLİLERİ HİÇ BİRŞEY YAPMADAN YANİ ÖPÜŞMEDEN SARILMADAN VS Bİ İLİŞKİ OLUNCA ERKEKLER SIKILIYOR KARŞIDAKİ KİŞİDEN VE O KİŞİYİ ARZULAMIYORLAR FAKAT SEVGİLİLERİYLE RAHATÇA İLİŞKİYE GİRDİKLERİNİDE SEVGİLİSİ OLMASINA RAĞMEN BASİT KIZ OLARAK GÖRÜYORLAR ONA BELLİ ETMESE BİLE VE İSTİSNALAR DIŞINDA BU TARZ İLİŞKİLERİN SONUDA KIZLAR İÇİN PEK HAYIRLI OLMUYOR TERKEDİLEBİLİYORLAR

EN İDEALİ SARILIP ÖPÜŞCEKSİN ABARTMADAN AMA ELLETİP ELLEYİP CİNSEL İLİŞKİYEDE GİRMİCEKSİN YANİ AZCIK HAZ DUYGUSUNU HEM TATCAKSIN HEM TATTIRCAKSIN AMA TAMAMEN HERŞEYİ YAŞAYIPTA BÜTÜN HEYECANIDA TÜKETMİCEKSİN AKSİNİ YAPIP ÖPTÜRMEMDE SARILMAMDA DEYİPTE HİÇ BİR HEYECAN YAŞATMAYIP TAT VERMEYİP SENİ ARZULAMASINI VE FAZLASIYLA BAĞLANMASINIDA BEKLEMİCEKSİN YANİ ORTA KARAR EN İYİSİ

Gercekten yazik Turk kadinlarina, hayatlarini en guzel yillarini, anlarini iclerinden geleni yasamak yerine "elini tutsam ayip olur mu, 2. bulusmada opussem kasar der mi" diyerek ziyan ediyorlar......hemcinslerim adina gercekten uzuluyorum, kendinizi bu kadar kasmayin, icinizden gelen dokunmaksa, opmekse, sevginizi gostermekse, yasamaksa yapin gitsin........bunca hesap kitap niye, bu kadar bastirilmislikla bir gun patlarsiniz.

Bu konuda yazacak cok sey var ama susmayi tercih ediyorum.Erkeklerin kadinlara vurdugu damgalardan cok, kadinlarin kadinlara vurduklarina uzuluyorum. Ne demek "yollu" Allah askina? Sizinle ayni goruslere sahip olmayan insanlara neden bu igrenc kelimeyi yapistirma ihtiyaci duyuyorsunuz, herkes istedigi gibi yasar kime ne?

Gercekten yazik Turk kadinlarina, hayatlarini en guzel yillarini, anlarini iclerinden geleni yasamak yerine "elini tutsam ayip olur mu, 2. bulusmada opussem kasar der mi" diyerek ziyan ediyorlar......hemcinslerim adina gercekten uzuluyorum, kendinizi bu kadar kasmayin, icinizden gelen dokunmaksa, opmekse, sevginizi gostermekse, yasamaksa yapin gitsin........bunca hesap kitap niye, bu kadar bastirilmislikla bir gun patlarsiniz.

Bu konuda yazacak cok sey var ama susmayi tercih ediyorum.Erkeklerin kadinlara vurdugu damgalardan cok, kadinlarin kadinlara vurduklarina uzuluyorum. Ne demek "yollu" Allah askina? Sizinle ayni goruslere sahip olmayan insanlara neden bu igrenc kelimeyi yapistirma ihtiyaci duyuyorsunuz, herkes istedigi gibi yasar kime ne?

Erkekler o kadar iki yüzlü ki.. Türk kadını öpüşmese burnu havada kendini ne sanıyor derler,öpüşse sarılsa yollu,kaşar derler... ama yabancı kadınlarla her haltı yiyip onlara rahat, özgüvenli derler..

Ama bu yaftaları kadınlar kullanınca daha çirkin oluyor orası da bir gerçek..

aşkı sevgiyi yaşamanın en güzel tarafıdır,dokunmak,elini tutmak,öpüşmek... :ssz:

evet devir çok değişti sevgi aşk kavramı yerine artık başka şeyler aldı...
gündelik ilişkiler, böyle yozlaştırdı aşkın tanımını....
şimdiki erkekler başka şeylerin peşinde...aşk onlara göre basit ve çocukça kalıyor artık...( hepsi değil tabiki)
gerçekten aşık olan erkek, sevdiğinden faydalanmayı düşünmez... gerçekten seven erkek gözlerine bakar insanın, orasına burasına değil..

boşanmış bir bayanım kiminle görüştüysem benden farklı beklentileri oldu.ikici konuşmada cinsellikten bahsetmeye başladılar,beni cinsellikten soğuttular yemin ederim ya buz gibi bir kadına döndüm,dügün bir erkeğin bulunma ihtimali ne yazıkki kafamda sıfırlandı,evli olupta sarkanları saymıyorum bile daha,belli bi yaşta olup bekar olunca erkekler kimseyi bulamayınca bana bakar nasılsa tarzında yaklaşmıyormu sinir oluyorum en çirkininden en yakışıklısına kadar bu böyle..yuva kurma umudumu kaybettim ben.ben düzgün erkeğe rastlayamadım inşallah sizler rastlarsınız..

Erkekler o kadar iki yüzlü ki.. Türk kadını öpüşmese burnu havada kendini ne sanıyor derler,öpüşse sarılsa yollu,kaşar derler... ama yabancı kadınlarla her haltı yiyip onlara rahat, özgüvenli derler..

Ama bu yaftaları kadınlar kullanınca daha çirkin oluyor orası da bir gerçek..

aşkı sevgiyi yaşamanın en güzel tarafıdır,dokunmak,elini tutmak,öpüşmek... :ssz:

Aynen, Turk erkegi diyince ayaklarim geri geri gidiyor resmen. Yurtdisinda yasiyorum, yabanci bir erkek tanismak istediginde 1, Ortadogulu bir erkekse 10000 kere dusunuyorum.

Erkeklerimiz cok ikiyuzlu cooookkk...kadinlarimiz da kendilerini uyanik sayan bu tiplere kendilerini kullandirtmamak icin oturup milyon turlu hesap yapmak zorunda kaliyor. Toplum yapimiz bastan asagi ikiyuzluluk uzerine kurulu maalesef. Erkekler cinsellik karsiliginda evlilik, kadinlar evlilik karsiliginda cinsellik sagliyor. Hal boyle olunca, romantizm, ask vs. kalmiyor tabi toplumda.

Son düzenleme:

Yaşasın tabi ki ama arkasında durabilecekse pişman olmayacak ise. Bak burada açılmış bir konu vardı sevgilisi dövüyor eve kitliyor ama kız diktirip keklediği için bir şey yapamıyor yorum yazanlara saldırıyor.

Peki tanışdığı gün yatmak nedir ilk hafta yatmak nedir parası pulu için yatmak nedir ? Aynı anda iki kişi ile birlikte olmak nedir hadi işini göreyim oda işimi görür ne demekdir ? Erkeklere bu gücü o sözleri yine bu kadınlar vermiyor mu?

Dul bir arkadaşımızda yaralı bu durumdan ama nasılsa boşandım evlenince niye kız değilsin demezler diye hızlı yaşayan onca kadın var. Hatta evli olup aldatanlar var.

Haydi bakalım oldumu her bakire olmayan bayan yollu vs şimdi karşı tarafın gözünde.Burada bile üni.li kardeşlerim arkadaşlarımız neler belirtiyor arkadaş çevreleri ile alakalı.

Tek taraflı bakmak suçu erkeğe atmak ne kadar sağlıklı analiz etmemize yarar ki bu olguyu ?

Genitaldekilere dikkat edin orada yazdıkları burada açtığı konular arasında dağlar kadar fark var.

yazıyı okurken benim de aklıma gelen ilk şey bu oldu hislerime tercüman olmuşsunuz....

o cümleden sonra ciddiye alıp yorum yapma gereği bile duymadım...kadınların birbirine bu yakıştırmayı yapmasına tahammül edemiyorum çok yazık, şimdi erkeklere nasıl kızayım ben...bi de erkeklerin cinsel dürtülerini kafama takmak hiç aklıma gelmemişti açıkçası, erkeklerin kızların poposuna bilmemneresine baktığını da görmüyorum, yollumuyum ne :37::1:

Eğer o kelimeyi yazmak ayıpsa peki olayın devamını okumadan infaz etmek bence ayıbın daha büyüğü.
Ben yollu derken sevgilisiyle öpüşenleri kastetmedim.
Her gün başka bir erkekle birlikte olanları kastettım birliktelik derken cinsellik manasında.
Farklı bir kelime de kullanabilirdim halk jargonundan ama yollu demek daha uygun geldi.
Zaten bunun açıklamasını yaptım. Neden bahsettiğimi söyledim.
Bu saatten sonra yollu kelimesine alınan olursa bu kadar açıklamadan sonra, yarası olan gocunur derim.

konu içerisindeki bahsedilen kadın ya da kadınlardan farklı birini görüyorsunuz siz de muhtemelen. yani herkes kendi kafasında bir kadın profili çiziyor. ama ne olursa olsun şu konu içinde bahsi geçen ilk yazılan sözlerle ekleme yapılmadan başka bir şey anlaşılıyor.

orada verilen örnekler

- erkekler öpüşmezsen ayrılıyor (yollu değilsen ilişkin bitti)
- nerede o eski insanların dokunmadan birbirine ilişki yürüttüğü günler (çiftler neden birbirine dokunuyor ki kadın izin veriyorsa yollu)
- yolluların etrafı erkek dolu (erkeklerin ilgisini çekenler yollu)

ben tam bunu anlıyorum okuyunca. siz kendi bakış açınızla da gördüğünüz uç noktada bedeniyle prim yapan kadınları görüyorsunuz muhtemelen. ama verilen örneklerde o kadınlar nerede ben göremedim? özelden ya da buradan paylaşırsanız dinlerim.

Valla bakış açınıza hayran kaldım. İyi ki araya nokta koymuşum yoksa yolluyu her cümlenin öznesi olarak alacaktınız.
Daha kaç kere açıklayayım size ne manada kullandığımı?
Evet öpüşümeyince ayrılanlar var. Örnek verdim lise ortaokul çağlarında kızları görüyorum, daha ilk flört dönemlerinde sevgilileriyle öpüşmüyorlar diye ezik damgası yiyenler. Tercih meselesinden bahsettiniz ama artık öyle bir konumdayız ki öpüşmemek basitlik oluyor.
Bu tarz insanlar yüzünden kaç kişinin yuvası yıkıldı? Üniversite ortamlarına girin görün, bu işi meslek edinenler bile var. Hayır açık açık konuşayım mı? terbiyem müsaide etmediği için üstü kapalı söyledim söylemez olaydım. Nerelere çektiniz konuyu.
Tabiki de ilişki belli bir düzeye gelince her şey yerinde zamanında olur, ama durum artık öyle bir konumda ki normallik durumu aşmış.
Ben bunlardan behsediyorum altını çiciyorum. Lütfen söylediklerimi kafanıza göre çevirmeyin. Ben gerekli açıklamada bulundum hala kafanıza göre çekiyorsunuz.
Başka hangi dillerde anlatıyım, hangi dilden alıyorsunuz?

Bazi kisiler hakeder veya haketmez.Ama ben asla yollu gibi bir kelimeyi sozlugumde bulundurmam. Ben hic bir bayana da yakistiramiyorum dogrusu. Bu kelimeyi de kullanmak resmen seviyeyi de dusurur. Eger kendine yakistiran agzina yakistiran varsa kullansin. Ama bunu kullanda unutmasin ki yollu dedikleri insanlar nasil iticilerse kendileri de bi o kadar itici oluyorlar.Bayana yakismiyor cok ayip.

Back
X