- 21 Eylül 2010
- 1.462
- 3.452
- 408
- Konu Sahibi babymaster
Arastiriniz... ask kimyasal bir olgudur. Iki beden yanyana gelince cekim olmasi elektriklenme olmasi , yakinlasmak istemek gayet normaldir. Gormeden, dokunmadan nasil ASK olacak veya sevgi. Opusmak cok masum birsey bunu nasil kotu nitelendirdiniz hayret.Opusmek askin en temiz semboludur.
Benim erkek arkadasim beni opmese, elimi tutmasa yakinlasmasa kusur kendimde ararim.Niye bunu yapanlar yollu olsun ki? BU kadar masum bir yakinlasmayi opusmek elele tutusmak nasil sapiklik olarak gordunuz anlamadim! Ben bayan oldugum halde bunalirdim asla istemem oyle sevgili.Gormeden , yanyana gelmeden, nasil sevgili oluncak onuda anlamadim. E konusmayin sevgili olmayan o zaman daha iyi. Adam gormeyecek, yanayana gelmicek nasil olcak telepatiyle mi anlascaksiniz veya internet aski mi yasicaksiniz?
Ben kimseye herkesle cinsel iliskiye girin demiyorum, ama fiziksel temasin ciftleri baglayip yakinlastirdigi gercek.Siz bunlara karsisiniz ama hic evlenmeyin o zaman evlenince neeee sapikliklar yasaniyo akliniz almaz. Ondan sonrada evlenip is oraya gelince de burada konu aciyorsunuz... Kocam bana dokunmuyor, hic sevismiyoruz... arkadas gibiyiz! E napsin adam evlenmeden once opusmeyen elini bile tutmayan kadini niye arzulasin?
Ve karsimizda baska bir ' extra namusluyum boyle biline" konusu ile basbasayiz saniyorum...
Canim sen neden elestiriyosunki bi erkek sevgilisine dokunnaya cekiniyorsa dini hassasiyeti oldugu icindir, bu gayet normal bisey, sonucta bicok insan icin dininin gereklilikleri kendi isteklerinden önce gelir..