- Konu Sahibi babymaster
Merhaba arkadaşım ben yollu
Tek gecelik ilişkiler yaşadığım oldu o yüzden kelimenizi üzerime alınıyorum. Anlayamadım acaba neden yollu sıfatı yakıştırdınız? Cinsellik size çok uzak bi kavram olabilir ama benim için olmazsa olmaz. Bu düşüncemden dolayı hiç pişman olduğum bi olay yaşamadım. Ve bu düşüncemden dolayı kimseye zarar gelebilceğini zannetmiyorum. Bu sıfatı haketmemin sebebi nedir?
Ben size yani cinsellik hayatında uzak bi kavram olan insanlara ''geri kafalı'' gibi bi tabir kullansam tutumunuz ne olurdu acaba? Ben nasıl sizin hayat görüşünüze saygı duyuyosam lütfen sizde duyun ve kimseye bu tür sıfatlar yakıştırmayın.
Saygı duyarım hızlı yaşarsınız her gece biri olur açıkca net ben yollu der geçerim ayrıca kafa yapınıza uygun yatak arkadaşlarınız ki sevgili diyemem maksat zevki sefa hata yapıp pişman olmuş insana inanmaz bir defa oldu diye sizde etrafa böyle yansıtıyorsunuz ha bu demek değildir tek gecelik ilişki yaşamayacağım yaşayın hayat sizin ama benim görüşümde bu açık ve net bence karşı tarafa dikkat etmek lazım ha bu gece bunla yatayım demek doğru değil necidir bilinmez ne olur ne olmaz.