• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler ve Cinsellik Merakları...

Merhaba arkadaşım ben yollu :3:

Tek gecelik ilişkiler yaşadığım oldu o yüzden kelimenizi üzerime alınıyorum. Anlayamadım acaba neden yollu sıfatı yakıştırdınız? Cinsellik size çok uzak bi kavram olabilir ama benim için olmazsa olmaz. Bu düşüncemden dolayı hiç pişman olduğum bi olay yaşamadım. Ve bu düşüncemden dolayı kimseye zarar gelebilceğini zannetmiyorum. Bu sıfatı haketmemin sebebi nedir?
Ben size yani cinsellik hayatında uzak bi kavram olan insanlara ''geri kafalı'' gibi bi tabir kullansam tutumunuz ne olurdu acaba? Ben nasıl sizin hayat görüşünüze saygı duyuyosam lütfen sizde duyun ve kimseye bu tür sıfatlar yakıştırmayın.

Saygı duyarım hızlı yaşarsınız her gece biri olur açıkca net ben yollu der geçerim ayrıca kafa yapınıza uygun yatak arkadaşlarınız ki sevgili diyemem maksat zevki sefa hata yapıp pişman olmuş insana inanmaz bir defa oldu diye sizde etrafa böyle yansıtıyorsunuz ha bu demek değildir tek gecelik ilişki yaşamayacağım yaşayın hayat sizin ama benim görüşümde bu açık ve net bence karşı tarafa dikkat etmek lazım ha bu gece bunla yatayım demek doğru değil necidir bilinmez ne olur ne olmaz.

Saygı duyarım hızlı yaşarsınız her gece biri olur açıkca net ben yollu der geçerim ayrıca kafa yapınıza uygun yatak arkadaşlarınız ki sevgili diyemem maksat zevki sefa hata yapıp pişman olmuş insana inanmaz bir defa oldu diye sizde etrafa böyle yansıtıyorsunuz ha bu demek değildir tek gecelik ilişki yaşamayacağım yaşayın hayat sizin ama benim görüşümde bu açık ve net bence karşı tarafa dikkat etmek lazım ha bu gece bunla yatayım demek doğru değil necidir bilinmez ne olur ne olmaz.

Neden bi etiket yapıştırmaya bukadar meraklısınız? Olabilir size uygun bi yaşam tarzı değildir ama bu size bana yollu deme hakkını vermez. Bu kadar yargılı olmanızın sebebi nedir? İsterseniz düşüncenizde bana o...u deyin ama bana açıkça hakeret etmeniz beni kızdırır. Kimse size hayat tarzınızı görüşünüzü değiştirin demiyor sadece biraz daha saygılı olmalısınız.

Benim yaşlarımdaki erkeklerde daha çok var. Kız arkadaşım şort giymişti, duraktayız, erkeğin biri öyle bir bakıyor ki arkadaşım yerine ben utandım. Yiyicek gibi bakıyo, içine düşecek gibi. Ne kadar iğrenç olduklarının farkında bile değiller halbuki. Geçen sene de sınıftan erkek bir arkadaşım bir kız arkadaşıma teklif etti. Sözün bittiği nokta resmen. Bu yaşta çok acayibime gidiyor. Anlamadım ben mi olaya at gözlüğüyle bakıyorum yoksa herkes için mi öyle bilemedim ama bazen çok fazla itici oluyorlar. Ve ne yazık ki bu onların doğasında olan bir şey ve bazı odunlar da sadece bunun için yaşıyor. Takma kafana, hayatına bak ablacım.

Neden bi etiket yapıştırmaya bukadar meraklısınız? Olabilir size uygun bi yaşam tarzı değildir ama bu size bana yollu deme hakkını vermez. Bu kadar yargılı olmanızın sebebi nedir? İsterseniz düşüncenizde bana o...u deyin ama bana açıkça hakeret etmeniz beni kızdırır. Kimse size hayat tarzınızı görüşünüzü değiştirin demiyor sadece biraz daha saygılı olmalısınız.

seni tanımasam da yüzüne burada yalan söylemiyorum benim nazarımda böyle zaten karışmam etmem aman bırak yollu der geçerim selam verir kelam veririm aynı ortamda bile bulunmam niye çünki senin ile aynı kefeye koymasınlar diye ve üni.zamanında evet bulundum ve kaç defa başıma geldi kafa dengi sanıyorlar her hoşuna gidenle direk buda yatıyordur diye.

kendine yollu diyen arkadaşım,hayat senin yaptıkların seni bağlar günahı sevabı da senin.ben öyle şeyler gördüm yaşadımki bari bunu değen erkeklerle yap. kankam dediği kızla şakalı gürültülü espirili konuştuktan sonra kız ayrılınca arkasından aranıyor istesem verecek diyenmi dersin, yaşadığı ilşkiyi ortalığa döküp erkek arkadaşlarına tavsiye edenmi dersin,kızla ilşki yaşadıktan sonra arkadaşını da isteyenmi dersin neler neler..tamam sen kendi hayat tarzına göre yaşıyorsun ama bilki erkeklerin yüzde doksanı tarzına saygı duymayıp orda burda konuşuyor. çevrende olmasa bile bu tip bir erkekle bişeyler yaşamak bilmiyorum ona fazlasıyla değer vermek gibi bişey.ama bilemiyorum tabi sende o kişiyi kullanıp attığını düşünüyorsundur yada cinsellik sein için değmeyen bir insanla olsa da olur ama bari yakın çevrende yapma bunu.gerçekten erkekler çok dedikoducu ve kötü

Cık, aman, sakın. Ben ettim, sen etme. Elinde patlar. Bir tuhaf oluyor bu 40ını geçen adamlar, saçma, daha geleneksel (ama baskıcı ve kötü anlamda, iyi anlamda değil), daha ergen, tripli. Aman işte neyse, tavsiye etmem, kendi nesline bak :52:

yok zaten bende hiç o gözle bakmadim amaartik rahatsiz olmaya başladim iki farkli otobüste saklanbaç oynamaya çalişiyorum, bugün yine ayniydi, o bana dogru bakiyordu, bende beni göremesin diye bir tabelanin arkasina geçtim ya içimden merhaba demek gelmiyor

Kesin evlidir! Yasli erkeklerin genc kiz meraki.
Senin yerinde olsam sabah gunaydin amca nasilsiniz dedim :))

:) evet bencede evlidir, öyle entel dantel bir tip elinde sürekli kagitlar var onlari okuyor :D
amca iyi fikir :D

Kadinlar durumu bu hale getirdi fiziksel guzellikleriyle o kadar öne çıkmaya calisiyorlarki haliyle erkeklerde kadinlarib bi ruhu oldugunu unutmaya basladi.. bi ürünün satılmasi için bile kadın vucudu kullanılıyor, alakali alakasiz her reklamda çıplak kadın görür olduk.. ne olacaktiki.. Kadın bi ruhu oldugunu, dişiliginden baska bi kimliği olduğunu unutturuyor ne yazıkki. . Bu durumdan bende son derece rahatsızlık duyuyorum ve hatayı kendimizde görüyorum. Biz aslinda annelik yapmak için yaratikdik, bu çok kutsal bi görev ama erkekler bunu unutuyor kendileri doysun diye kadın var zannediyor...

:46::46::46::46::46::46::46::46:
sizi tebrik ediyorum az ve öz o kadar güzel özetlemişsiniz ki katılıyorum çok güzel dedidiniz ağzınıza ve yüreğinize sağlık ya.

Var canim hala oyle erkekler. Etrafimda mevcut benim birkac tane. Bir tanesi de benim hatta. :))
Bir bucuk yila yanasti iliskimiz. Daha elimi tutmadi. Evlenmeden dokunmayacakmis bana. Ne cinsellikle alakali seviyesiz bir esprisini duydum, ne evlendikten sonrasina dair kurdugumuz hayallerde bir seyler ima ettigini.
Hep evlenince burnunu skmak, isirmak istiyorum der. Hayali bile bu tarz seyler minigimin. :)) (Burnum biraz tombiktir de :)))

Ve bir tek o degil onun gibi baska erkekler de var benim etrafimda.

Masallah nazar degmesin:nazar:

Bir insanin sevgisini kullanmak insanlik disi bence
Sevgilim de benimle cinsel merhakini gideremeyecegi icin ayrildi sanirim
Sanirim diyorum ama gercek oldugundan eminim
Bunun icin de sinavdan onceki geceyi secti kendisi

Türk kadını cinselliğe öcüymüş gibi bakıyo nedenmi? çünkü en basitinden küfürleri düşünün cinsellik kadın için korkunç bişey gibi utanılacak bişey gibi algılamıyomuyuz hepimiz ? ama erkek öylemi göster oğlum diye büyümüyomu bu çocuklar ? cinsellik düşkünü olmalarına neden şaşırıyosunuz kadın ve erkeğin cinselliğe bakış açısı çok çok farklı kadın için utanması gereken erkek için övünmesi gereken bir durum bunun nedenleri ise çok fazla

seni tanımasam da yüzüne burada yalan söylemiyorum benim nazarımda böyle zaten karışmam etmem aman bırak yollu der geçerim selam verir kelam veririm aynı ortamda bile bulunmam niye çünki senin ile aynı kefeye koymasınlar diye ve üni.zamanında evet bulundum ve kaç defa başıma geldi kafa dengi sanıyorlar her hoşuna gidenle direk buda yatıyordur diye.

Ben de size geri kafalı diyip geçiyorum o zaman. Merak etmeyin bende sizin gibi namus kumkumalarıyla yakınlık içine girmem. Başkalarına tü kaka diyip kendi namusunu ispat içine giren kızlardan her zaman uzak durmuşumdur.
Sayın geri kafalı hanım çevremde onunla bununla yatıp kalkan biri olarak değil saygılı seviyeli iyi biri olarak bilinirim.
Aman yatmayın siz kimseyle öpüşmeyin bile el elede tutuşmayın sakın yoksa namus gider elden kimse almaz sizi. Kendinizi sarıp sarmalayıp hediye paketi gibi evlenceğiniz kocanıza sunun :1:

Ben de size geri kafalı diyip geçiyorum o zaman. Merak etmeyin bende sizin gibi namus kumkumalarıyla yakınlık içine girmem. Başkalarına tü kaka diyip kendi namusunu ispat içine giren kızlardan her zaman uzak durmuşumdur.
Sayın geri kafalı hanım çevremde onunla bununla yatıp kalkan biri olarak değil saygılı seviyeli iyi biri olarak bilinirim.
Aman yatmayın siz kimseyle öpüşmeyin bile el elede tutuşmayın sakın yoksa namus gider elden kimse almaz sizi. Kendinizi sarıp sarmalayıp hediye paketi gibi evlenceğiniz kocanıza sunun :1:

Sayın yollu hanım ben kendimi eşime saklamış bir birey değilim yanlış analiz yapmışsınız sanırım tam olarak da söylediklerimi anlamadınız. Çevreniz sizi öyle biliyor ise tahminen (kesinlik vermiyorum ama yüksek ihtimal) sizin gibi benim nazarımda yollu olan insanlardan oluşuyordur kafa yapınız uyuştuğu için yada bu yolluların çoğu kendilerini olduğu gibi göstermez tam tersi ben kendimi eşime saklıyorum vs diye gösterir öyle birisin. İleri de evlendiğiniz zaman da burada belirttiğiniz gibi eşinize de umarım aynı cesaret ile ben kafama göre tek gecelik ilişkilerde yaşadım diyebilirsiniz.

Son düzenleme:
Sayın yollu hanım ben kendimi eşime saklamış bir birey değilim yanlış analiz yapmışsınız sanırım tam olarak da söylediklerimi anlamadınız. Çevreniz sizi öyle biliyor ise tahminen (kesinlik vermiyorum ama yüksek ihtimal) sizin gibi benim nazarımda yollu olan insanlardan oluşuyordur kafa yapınız uyuştuğu için yada bu yolluların çoğu kendilerini olduğu gibi göstermez tam tersi ben kendimi eşime saklıyorum vs diye gösterir öyle birisin. İleri de evlendiğiniz zaman da burada belirttiğiniz gibi eşinize de umarım aynı cesaret ile ben kafama göre tek gecelik ilişkilerde yaşadım diyebilirsiniz.

Tahminlerinizin hepsi yanlış benim çevremde benim kafa yapıma uyan insanlar olması hepsinin hayat görüşünün benim gibi olduğunu göstermez. Yollular hakkında pek bi bilgi sahibisiniz sanırım pek haşır neşirliğiniz olmuş :1: kendimi eşime saklıyorum gibi bi imaj çizen insan olsaydım daha önceki yazdığım mesajda siz kendinizi kocanıza saklayın sarıp sarmalanıp hediye paketi gibi bi cümle kullanmazdım.
İlerde eşime tek gecelik ilişkiler yaşadım demem tabiki ama namus kumkuması ayağıda yapmam sizin gibi emin olun.

İyi akşamlar sayın namusculuk oynayan hanım :3:

Niye yollu kelimesine bu kadar takıldınız anlamadım.
Bir kadın kadına bu kelimeyi nasıl yakıştırıyor öyle mi?
Asıl bir kadın kendine bunu nasıl yakıştırıyor bunun üzerinde durmak gerek bence.

Ne kadınlar var yollu kelimesi güzel bile kalır üzerinde kimse kusura bakmasın.
Yüzüklü adama soyarcasına bakan biri yolludur evet.
Önüne gelene mavi boncuk dağıtan kadın yolludur.

Daha geçen bir arkadaş konu açtı burda, sevgilisiyle markete gidiyormuş.
Orda kasadaki kız sevgilisinin yanında oğlana kur yapmış açık açık ya.

Böylesine ne denir? Yolludan daha kibar kavramı söyleyin hadi buyrun..

Herkesin bakış açısı, aşkını yaşayışı farklıdır.
Bana göre en güzel aşık sevdiğini arzulayan ama kendine hakim olabilen aşıktır.
Her arzulanan yapılacak illa yapılmasa aşk yaşanmaz diye bir şey yok.
İnsan birbirinin helali olduğu günü bekleyerek de yaşar aşkını.

Hem de masum, tatlı hayaller kurarak daha da güzel yaşar.
Geç kavuşulan değerli olur.
İnsan zor kavuştuğunun kıymetini daha çok bilir.

Konu sahibi sayıca çok azaldılar ama var öyle erkekler.. Üzülme:34:

Masallah nazar degmesin:nazar:

Bir insanin sevgisini kullanmak insanlik disi bence
Sevgilim de benimle cinsel merhakini gideremeyecegi icin ayrildi sanirim
Sanirim diyorum ama gercek oldugundan eminim
Bunun icin de sinavdan onceki geceyi secti kendisi

Sinav oncesi olmasi cok buyuk acimasizlik olmus kiyamam. :(
Bir erkek sevgilisinden cinsellik de isteyebilir. Bunu kinamiyorum. Herkesin hayata bakisi farklidir. Ama asil onemli olan red cevabi aldiginda uzatmamaktir saygi duymaktir.

Ve katiliyorum sana canim. Bir insanin sevgisini bu tarz seylerle kullanmak cok acimacizca.

Umarim senin de karsina tam hayalindeki gibi biri cikar. Bu yasadiklarin da hayat tecrubesi olur iste sana.

Sinav oncesi olmasi cok buyuk acimasizlik olmus kiyamam. :(
Bir erkek sevgilisinden cinsellik de isteyebilir. Bunu kinamiyorum. Herkesin hayata bakisi farklidir. Ama asil onemli olan red cevabi aldiginda uzatmamaktir saygi duymaktir.

Ve katiliyorum sana canim. Bir insanin sevgisini bu tarz seylerle kullanmak cok acimacizca.

Umarim senin de karsina tam hayalindeki gibi biri cikar. Bu yasadiklarin da hayat tecrubesi olur iste sana.

Bence de oyle
Sevgiden kaynaklanan cinsellik normal bence
Ama her seyin bir zamani var
Benim sozum sirf cinsellik icin sevgili arayanlara
Bence seviyorsa erkek karsi taraf hazir olana kadar bekler

Umarim cikar
Bazen nazar mi degdi acaba diye dusunuyorum ama yok onun serefsizligi bu

Kızlar konuyu nasıl açsam nereden başlasam diye düşündüm ama en iyisi direkt söylemek.
Bu erkeklerin cinsellik merakı beni çok rahatsız etmeye başladı.
Bir kızın önce kalçasına bakıyorlar resmen. :47:
Gerçekten anlam veremiyorum bu hallerine. Bu kadar cinsellik merakı niye?
Erkeklerden soğuyorum düşündükçe..
Artık ilişkiler bile bunun üzerine kuruluyor. Kız yolluysa eğer etrafını erkekler sarıyor hemen.
Gerçek aşk, sevgi kavramı olmaz mı bu erkeklerin kafasında...
Eski aşkları dokunmadan göremeden seven erkekleri istiyorum. Şimdi öpüşmek istemeyince bile ayrılık sebebi olabilir.
Ayy gerçekten çok doldum bu konuda... :47::47:
Aranızda böyle dokunmadan görmeden seven erkek gören var mı ben umudumu kaybettim de.
:ssz::ssz:
varsa bir tane de ben istiyorum :)

Benim sevgulum yakisikli;))) oyle hos ki her yakaladigim yerde kistirasim geliyor ama o benden once davraniyor ;))))) : p

"Argoda yollu kolayca elde edilen kadın anlamına gelmektedir."..tanım budur..tartışmaya gerek yok,böyle olmayan üzerine alınmasın lütfen..bu bir yakıştırma değil argoda tanımdır..

Benim sevgulum yakisikli;))) oyle hos ki her yakaladigim yerde kistirasim geliyor ama o benden once davraniyor ;))))) : p

Hahah canım bu mesaj tartışmaların arasında iyi olmuş. Demek ki sadece erkeklerin cinsellik merakı yokmuş :D. Olması gereken de bu sanki :).

Erkeklerin cinsellik merakı tamamen yokluktan kaynaklanıyor. Cinselliğin bastırıldığı, zor yaşandığı ülkelerdeki sapkın ilişki sayılarına bir göz atın; hep en tepededir. Cinselliği düzenli yaşayan erkeklerde bahsettiğin şeylere rastlamadım ben. Bu da biraz hormonal olsa gerek; cinselliğe aç bir erkeğin güzel kızlara bakması bana gayet normal geliyor. Aşk ve sevgi meselesine gelince, aşkla cinsellik yaşanabilecek en güzel cinsellik bence. Buna sahip olabilen erkekler de bayanlar da çok şanslı. Ama kendine uygun birisini bulamayan kadın da erkek te ister istemez cinsel açlık yaşıyor. Kadınlar bunu içinde yaşarken, erkekler dışa vurmaktan çekinmiyor. Sapkınlık derecesinde olmadığı sürece bir erkeğin cinsel isteğini göstermesi bana gayet normal geliyor.

Bir diğer konu da çoğu kadın cinselliği evlendikten sonra yaşamak istiyor. Günümüzde evlilik için özellikle erkeklerin hazır olması çok zor. Okul, askerlik, iyi bir iş, evlilik için maddi yeterlilik derken yaş oluyor 30. Bir erkeğin cinsel olarak en aktif olduğu 20'li yaşlarında liseli çocuklar gibi sevgilisiyle el ele tutuşup sinemaya gitmesini bekleyemezsiniz. Bu yaşlarda sevdiği, istediği, arzuladığı kadına veya hayatında birisi yoksa hoşlandığı bir kadına cinsel duygular beslemesi o kadar doğal ki.

Son düzenleme:
Hahah canım bu mesaj tartışmaların arasında iyi olmuş. Demek ki sadece erkeklerin cinsellik merakı yokmuş :D. Olması gereken de bu sanki :).

Erkeklerin cinsellik merakı tamamen yokluktan kaynaklanıyor. Cinselliğin bastırıldığı, zor yaşandığı ülkelerdeki sapkın ilişki sayılarına bir göz atın; hep en tepededir. Cinselliği düzenli yaşayan erkeklerde bahsettiğin şeylere rastlamadım ben. Bu da biraz hormonal olsa gerek; cinselliğe aç bir erkeğin güzel kızlara bakması bana gayet normal geliyor. Aşk ve sevgi meselesine gelince, aşkla cinsellik yaşanabilecek en güzel cinsellik bence. Buna sahip olabilen erkekler de bayanlar da çok şanslı. Ama kendine uygun birisini bulamayan kadın da erkek te ister istemez cinsel açlık yaşıyor. Kadınlar bunu içinde yaşarken, erkekler dışa vurmaktan çekinmiyor. Sapkınlık derecesinde olmadığı sürece bir erkeğin cinsel isteğini göstermesi bana gayet normal geliyor.

Bir diğer konu da çoğu kadın cinselliği evlendikten sonra yaşamak istiyor. Günümüzde evlilik için özellikle erkeklerin hazır olması çok zor. Okul, askerlik, iyi bir iş, evlilik için maddi yeterlilik derken yaş oluyor 30. Bir erkeğin cinsel olarak en aktif olduğu 20'li yaşlarında liseli çocuklar gibi sevgilisiyle el ele tutuşup sinemaya gitmesini bekleyemezsiniz. Bu yaşlarda sevdiği, istediği, arzuladığı kadına veya hayatında birisi yoksa hoşlandığı bir kadına cinsel duygular beslemesi o kadar doğal ki.

Konu dagilsin diye yazdim zaten baktim konunun gidisati kotuye gidiyor... Biraz su havadaki gerginlik dagilsin istedim.Yazdiklarina katiliyorum.

Back
X