• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler ve Cinsellik Merakları...

ne kadar kötü sevgilim yok daha öncede olmadı ama 2 abim var onlara bakınca cok masum görüyorum erkekleri ama kız meslek lisesi mevzunuyum arkadaş cevremden gördklerime bakınca bu devirde ask diye birşey yok kesin diyorum

.....:44::44::44::44::44::44::40:
Arkadasim 27 yasindayim 28 e gircem. neyi bekliycem opusmek ? Opusmekten bahsediyoruz yahu cinsellikten degil. Cinsellik beklemeye deger birseydir opucuk ise hissettiginde yapman gereken birseydir. Insanin sevgilisiyle yasadigi ilk opucuk o kadar kiymetlidir ki ne cinsel iliski ne basbasa yediginiz yemek ne senelerce hic bisi yapmadan gecirdiginiz yillar hic biri ile olculemez. Bazi bayanlarin namuslu gozukecegim derken abarti yaptigini dusunuyorum. Ben birinden hoslandigim zaman ilk hayalini kurdugum sey ne zaman opusecegim olur? E ben sapik miyim simdi. Opusunce ne oluyor yani gayet romantik bir olgu. Benim her izledigim romantik ask filminde belki cinsellik yoktu ama opusmek hep vardi! Opusmek elele tutusmak insanin ne zamandan icinden gelirse oyle olur. Buna zaman bicmek dogru olmaz. 1 sene sonra optum aman ne de iyi oldu bekledik demek bana bonus kazandircakmis gibi gelmiyor. Zira bu cinsel iliski degil ki! Kimse seni opustun diye kotu kadin sifatina layik gormez daha neler artik...Ben kesinlikle beklemem ne zaman yeri zamani gelir icimden gelirse operim.Dogrusu da bu zaten.

Ciddi dusunmek karsindaki kisiyi opmemek degildir siz resmen aman ciddi iliskim olsun diye kastirmissiniz, bir iliskide opusmeden elele tutusmadan iliski olmaz ancak arkadaslik olur ne biliyim dostluk olur. Karsindaki kisi nasil ozel olabilir ki? Sevdigin zaman gozun gozune degdimi kalbin carpacak,elele tutustun mu heyecandan ellerin terleyecek, opustun mu gece yataga kafani koydun mu o ani tekrar tekrar kafanda hayal gibi yasicaksin... ciddi olsun beklesin derken hayatin en masum ve guzel anlarini iskaliyorsunuz. Ne malum yarin sabaha cikacaginiz! Omrumuz cok kisitli. Omur kisa diye herseyi yapin demiyorum ama insanlar birbirini opmeye korkmus sirf ciddi olucam!!! aman erkekler beni yanlis anlamasin diye. Hepimizde akil fikir var Allah a sukur. Opmekle kimse kimseyi kullanmis olmaz buna emin olabilirsiniz.

Evet ben boyle mutluyum hemde cok! Sirf opusecegim diye 1 yil beklemem iliskilerde zaman onemli degildir onemli olan o kadar zamani nasil gecirdiginiz onemlidir. Nitelik degil nicelik. Bi insanla 1 ay gecirirsiniz dolu dolu yasarsiniz ve askin son safhasindasinizdir. Digeriyle 5 yil gecirirsiniz genede askin tadina varamazsiniz, paylasimlariniz yetersizdir bir arpa boyu yol alamazsiniz.Ask insana sinir koymaz koymamali.

Siz iliskileri nasil yasiyorsunuz ki? Opusme , elele tutusma yok, heyecan yok, tutku yok, telefonda mesaj, arayip gorusme, cafe de oturma boyle mi??? Bu arkadaslik olur karsinizdaki insan nasil ozel olur onu anlamadim.Benim bahsettigim detaylar ayni yemegin tuzu gibi kucuk bir detay ama cok onemli iliskinin tadini tuzunu veren bir olaydir. Tuzsuz yemekde yenir ama nasil yenir!!! Elbette yavan olur tuz katilmis yemegin tadini asla vermez! Umarim anlatabilmisimdir.

Hemcinslerimin, özellikle benden küçük kızlarımızın yorumlarına bakıyorumda bu ülke benim mi diye şaşırıyorum.Nasıl cinselliği bu kadar basite indirgiyorsunuz anlamıyorum.35 yaşına geldim ondandır diyecem ama 20 li yaşlarımdada aynısnı düşünüyordum.Bence cinsellik evlenilecek insanla, evlilikten sonra olunması gereken bir şey.Haa öpüşmeydi ,el ele tutuşmaydı bunlar insanların genç kızlarımızın kendi kararları.Ama daha ilerisi çok hoş durumlar değil bence.Bakıyorumda genç kızlarımızda bir kendini isptalama bununla öne çıkma gayesi var.Yapmayın ne olur.Bunlarla bir adım öne geçemezsiniz hayatta.Birbirinizide etkliyorsunuz oda ayrı konu.Bu konuyu bu kadar basitleştirmeyin.Her sevgilim olduğunda hemen yatağa girerim imajı bence çok yanlış.Herşeyin bir sınırı olmalı.Çocuklarımıza ,kardeşlerimize güzel örnek olalım lütfen.Eski Türk sinemalarındaki karakterler olmaya çalışın.O saflıkları yaşamaya çalışın naçizane önerim.

Cinsellik, doğru insanla yaşanabilecek bir şey, bunun için nikah-imza gibi bir önşart bence olmamalı. Bu konuda tek bir doğru yok, herkes kendi görüşünü söyler, "bence"sini söyler. Herkesin kendi aklı mantığı var, kimse kimseyi istemediği bir şeye zorlayamaz, eğer kişi istiyorsa sevgilisiyle birlikte de olur. Bu onun yanlış yaptığı, ahlaksız olduğu, avam tabirle yollu olduğu anlamına gelmez. Önemli olan gerçekten istiyor olması ve sonra pişman olmaması.

Hayat güzel, insanın sevdiği bir erkekle bir şeyler yaşaması güzel. Kadının kendisine atfedilen özellikler, kriterler veya fizyolojik özellikleri ile değerlendirilmesi ise kadın açısından üzücü. Benim sevgilimle birlikte olmam değerimi azaltmaz, kişi olarak beni daha basit veya değersiz yapmaz. Yatakodamda olan sadece beni ilgilendirir.

Beni sahip olduğum veya olmadığım bir zar ile değerlendirecek insanların zaten arkadaş veya sevgili olarak hayatımda yeri olmaz.

Ama en başta dediğim gibi, herkesin kendi doğrusu var. Bana göre kendi kararlarını verip pişman olmayacağı bir yaşa geldikten sonra bir kadının sevgilisiyle birlikte olması gayet doğal; size göre değil. Ama tek doğru ne sizinki ne benimki.

Birlikte olmak istemiyorsa da sınırını koyar, hayatına bu sınırlara saygı duyacak insanları alır.

"Kullanma" muhabbeti ise en sinir olduğum şeylerden biri. İki kişinin ortak rızası ile olan bir şey nasıl kullanma olur? İnsan bir karar veriyorsa, doğru veya yanlış, yaptığının arkasında durmalı. "Evet yanlış yaptım" dersin geçersin, "beni kullandı" demek "tek başına benimle sevişti" gibi bir şey oluyor aksi takdirde. (Evlilik vaadi vs. girer şimdi bunun içine de, bekaret bu kadar önemliyse evliliği bekler o zaman insan) Neresinden tutsan elinde kalan bir laf şu "beni kullandı :("

Son düzenleme:
Kızlar konuyu nasıl açsam nereden başlasam diye düşündüm ama en iyisi direkt söylemek.
Bu erkeklerin cinsellik merakı beni çok rahatsız etmeye başladı.
Bir kızın önce kalçasına bakıyorlar resmen. :47:
Gerçekten anlam veremiyorum bu hallerine. Bu kadar cinsellik merakı niye?
Erkeklerden soğuyorum düşündükçe..
Artık ilişkiler bile bunun üzerine kuruluyor. Kız yolluysa eğer etrafını erkekler sarıyor hemen.
Gerçek aşk, sevgi kavramı olmaz mı bu erkeklerin kafasında...
Eski aşkları dokunmadan göremeden seven erkekleri istiyorum. Şimdi öpüşmek istemeyince bile ayrılık sebebi olabilir.
Ayy gerçekten çok doldum bu konuda... :47::47:
Aranızda böyle dokunmadan görmeden seven erkek gören var mı ben umudumu kaybettim de.
:ssz::ssz:

Yani şimdi bence seven erkek dokunmak öpmek istemez diye bişey bence yok seven insan sarılmak dokunmak öpmek ister .
Aama daha ilişkinin ilk günlerinden hadi öpüşelim aa hadi onuda yapalım az şöylede yapalım deyip direk cinsellik muhabbetlerni açıyosa erkek onun amacı ortadadır zaten .. Genelde erkeklerin amacıda o oluyo zaten aralarından düzgününü bulması zor oluyo malesef bu devirde .. Gerçi kadınlardada var böyleleri .. evli erkeklerle takılan onları daha cazip bulan karaktersiz kadınlardan bahsediyorum ..
Ben de bazen anlam veremiyorum yani akılları fikirleri ikii et parçasına dokunmak ne varsa bunda bu kadar abartılacak sanki hiç görmedikleri şey artık millet her yerini açıp da geziyo zaten . kısa şortlar çıktı çıkalı afedersinzde milletin totosu görünüyo o kadar kısa giyinip geziyolar sonrada erkekler baktı oluyo e sen o kadar kısa giyersen refleks olarak erkek de bakar hemcinsinde ..
Baazen gerçekten gel bak diye yapıyo kızlar da bunlar ayrı bi yana cidden bayanların hiç suçu olmasada masum kadınları kandıran karaktersiz cinsellik manyakları bi yana tabiki .. Tabiki cinsellik meraklısı olmayan yani en azından cinsellikten önce başka şeyleri ön planda tutan erkeklerde vardır .. Bunlarda nasıl evlenilcek kız eğlenilcek kız ayrımı var öyle bence evlenilcek erkeklerde böyle ..
Umudunu yitirmemelisin .. Şahsen ben umudumu tam yitiriyordum ki 1 senedir arkadaş olduğumm şimdi ise çok sevdiğimm sevgilimi buldum :) En önemli özelliklerinden biriydi öteki erkekler gibi cinsellik meraklısı olmaması ve bildiğim istediğim gibi çıktığı için çok şanslıyım ve sonra demekki böyle düzgün insanlarda kalmış dedim .. İnşallah birgün karşına derdi bilmem nerelerde olmayan düzgün bir kişi çıkar karşına ..

Eğer iki tarafta birbirini seviyorsa,istiyorsa ve ikisinin de inanciyla ters düşmüyorsa cinsel anlamda bir şeyler yaşamalarından daha doğal hiçbirşey olamaz bence.ama eger bir erkek onu seven bir kizlar sadece cinsellik icin cikiyorsa haklisin hic hos bir davranis degil.Onun disinda iki tarafin da amaci ayniysa kiz da seviyorsa erkek de seviyorsa ben bu konuda hic bir kotuluk goremiyorum isteyen istedigini istedigiyle yasar bu onu yollu yapmaz,onemli olan karsi tarafi kandirmamamak

Hemcinslerimin, özellikle benden küçük kızlarımızın yorumlarına bakıyorumda bu ülke benim mi diye şaşırıyorum.Nasıl cinselliği bu kadar basite indirgiyorsunuz anlamıyorum.35 yaşına geldim ondandır diyecem ama 20 li yaşlarımdada aynısnı düşünüyordum.Bence cinsellik evlenilecek insanla, evlilikten sonra olunması gereken bir şey.Haa öpüşmeydi ,el ele tutuşmaydı bunlar insanların genç kızlarımızın kendi kararları.Ama daha ilerisi çok hoş durumlar değil bence.Bakıyorumda genç kızlarımızda bir kendini isptalama bununla öne çıkma gayesi var.Yapmayın ne olur.Bunlarla bir adım öne geçemezsiniz hayatta.Birbirinizide etkliyorsunuz oda ayrı konu.Bu konuyu bu kadar basitleştirmeyin.Her sevgilim olduğunda hemen yatağa girerim imajı bence çok yanlış.Herşeyin bir sınırı olmalı.Çocuklarımıza ,kardeşlerimize güzel örnek olalım lütfen.Eski Türk sinemalarındaki karakterler olmaya çalışın.O saflıkları yaşamaya çalışın naçizane önerim.
İşte bunu anlamiyorsunuz siz bir insana inanc yonunde ters gelmiyorsa ve seviyorsa o adami neden birlikte olmasin?Cinsellik istenicek yasanilmasi gereken hoş bir şey sonuçta vucutlarimizin nasil yemek yemesi gerekiyorsa belli bir yas ve cinsel olgunluktan sonra cinsellik yasamasi da gerekir.Senin inancin evlenmeyi gerektirebilir ama benimki gerektirmiyordur belki de ?

İşte bunu anlamiyorsunuz siz bir insana inanc yonunde ters gelmiyorsa ve seviyorsa o adami neden birlikte olmasin?Cinsellik istenicek yasanilmasi gereken hoş bir şey sonuçta vucutlarimizin nasil yemek yemesi gerekiyorsa belli bir yas ve cinsel olgunluktan sonra cinsellik yasamasi da gerekir.Senin inancin evlenmeyi gerektirebilir ama benimki gerektirmiyordur belki de ?

Benim inancıma ters geldiği için fikirlermi söylüyorum zaten.Siz farklı fikirler sunabilirisiniz.Yine tekrarlıyorum bu benim fikrim ,benim inancım ve benim tavsiyem. Kızlarımız yaşarlar, okurlar hangi doğru onlara uygunsa onu seçerler. Kimseye müdahale etmem zaten.Bence (yine söylüyorum) cinsellik şuan çok basitmiş gibi gösteriliyor.Erkekler için zaten her zaman diliminde kolay ve basitti.Şuan güzel ülkemde özellikle büyük şehirlerde kızlarımız içinde basit ve kolay.Her ikiside yanlış.Hem erkek hem de bayan için. Avrupa ülkeleriyle teknolojik olarak değilde ahlak olarak yarışıyoruz.Ama negatif yönde.Ha bunları söyleyen ben kesin geri kafalı olarak itham edileceğim.Çünkü şuan geçliğimizde kültür bel altıyla ölçülmeye başlandı ne yazıkki...

Cinsellik için yemek yeme gibi bir ihtiyaç demişsiniz. Siz sevişmediğiniz zaman ölüyor musunuz ?

Kızlar konuyu nasıl açsam nereden başlasam diye düşündüm ama en iyisi direkt söylemek.
Artık ilişkiler bile bunun üzerine kuruluyor. Kız yolluysa eğer etrafını erkekler sarıyor hemen.
Eski aşkları dokunmadan göremeden seven erkekleri istiyorum. Şimdi öpüşmek istemeyince bile ayrılık sebebi olabilir.
Aranızda böyle dokunmadan görmeden seven erkek gören var mı ben umudumu kaybettim de.

bız 9 aydır bırlıkteyız.. daha bı kez ne öptü ne cınsel konu acıldı .bundan evvelki sevgılım cınselliğe düşkündü ama epey . öpmek ısterdı fılan dokunmak ısterdı cok tıksınırdım optürmedim tabı asla.ayrıldık .

konu sahıbı arkadasım ... yukarda demıssınkı seven ınsan aksıne dokunmak ıster fılan.
evet bu dogru
ben askımı cok arzuluyorum.
ama sehvetle deıl
normal aşkla.
ama aslaaaaaaaaa asla konusunu bıle acmıorum bunun . oda acmıyor . acarsa tavrım sert olur zaten bılıyorum .öpemem bile ki opmedımde cok ıstememe ragmen. ben kavusucamız gune saklıyorum masumda olsa o opücükleri. mesela gelır benı ıster şap bı operım dudagından. ama gerı cekılmek sartıyla.dudaktan opmek olur yani.. opüşmek olmaz..
yanııı ınsan sevdıgıne dokunmak ıster arzular ama dokunmaz...dokunamaz...dokunamıyorum.. dokunamıyor

Bende var görmeden dokunmadan seven :17: bende onu seviyorum :132: 2-3 ay sonra buluşcaz fotolarda gördü en fazla ve boydan fotom yok cinsellik için benle birlikte olsa şimdiye kadar bırakırdı kaç aydır bekliyo çocuk :34: + hiç cinsellik muhabbeti açmadı şimdiye kadar sadece sarılmak yanağımdan öpmekten bahsetti yaşımız küçük falanda değil 19 yaşındayız ikimizde :D Yani umudunu kaybetme sanada denk gelicektir böyle biri :34:

Ben ilişkilerimde cinsellik isterim. Bir erkekle ilk anda öpüşmek isterim. Öpüştüğümde cinsel anlamda arzulamadıysam devam edemem. yollu mu deniyormuş buna? Ne kötü bir sınıflandırma. Eminim tercihlerinize uygun bir aday bulabilirsiniz. Ama once kadınları sınıflandırmamayı öğrenin.

Eski türk filmlerindeki arabesklikler yüzünden ilişkiler bu kadar komplike. Erkeğin evine gitmem. Gidersen kesin tecavüz eder. 6 ay olmadan öpüşemem. Benden başkasına yar etmem. Ya benimsin ya toprağın. Her filme eklenen şu tecavüz ve hemen ardından hamile kalmalar. Bebeğiyle ortada kalan temiz kalpli kızlar. Her kızın kendisini bulunduğu hayattan kurtaracak yakışıklı gururlu erkeğe saklaması mesajı. Haa bir de yeterince iyi olursan zengin evin yakışıklı oğlu, patronun iyi kalpli oğlu falan da aşık olabilir.

Bunlara doymamışız ki hala dizilere işliyolar.

Var canim hala oyle erkekler. Etrafimda mevcut benim birkac tane. Bir tanesi de benim hatta. :))
Bir bucuk yila yanasti iliskimiz. Daha elimi tutmadi. Evlenmeden dokunmayacakmis bana. Ne cinsellikle alakali seviyesiz bir esprisini duydum, ne evlendikten sonrasina dair kurdugumuz hayallerde bir seyler ima ettigini.
Hep evlenince burnunu skmak, isirmak istiyorum der. Hayali bile bu tarz seyler minigimin. :)) (Burnum biraz tombiktir de :)))

Ve bir tek o degil onun gibi baska erkekler de var benim etrafimda.

benim eski eşim de öyle derdi,elimi tutmazdı flan.. evlenince daha çok aşık olacağım sana derdi.. sonra çocuk olunca aşık olcak oldu.. cinsel anlamda hep soğuktu.. öylesi de sorunlu oluyor yani en iyisi toptan uzak durmak mı acaba??

Bende var görmeden dokunmadan seven :17: bende onu seviyorum :132: 2-3 ay sonra buluşcaz fotolarda gördü en fazla ve boydan fotom yok cinsellik için benle birlikte olsa şimdiye kadar bırakırdı kaç aydır bekliyo çocuk :34: + hiç cinsellik muhabbeti açmadı şimdiye kadar sadece sarılmak yanağımdan öpmekten bahsetti yaşımız küçük falanda değil 19 yaşındayız ikimizde :D Yani umudunu kaybetme sanada denk gelicektir böyle biri :34:

19 yaş fazlaca masum düşünceler barındırır ve sonrasında masumluğunu ve ümidini kaybettirecek hatalar yaptırır insana.. dikkatli ol ;)

Ben denk gelemedim ve reelde geneli sapık disari belli etmeyenlerde var bisuru. Senin gibi dusundukce bende soguyorum. Turk filmlerindeki aşklara ozeniyorm keske diyorum Allah banada nasip etse

Back
X