erkekler ve iş??

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
haydi sevgilisi eşi nişanlısı olan hanımlarr
erkeginizin işiyle ilgili konuşalım iş yerinde kızların olması günün yarısını orda geçirmesi sizi hiç düşündürdümü rahatsız olanlar veya başından olay geçenler varmı?:enbuyukkk:

Gecen aylarda yeni işe girmişti. daha aşkıma hayırlı olsun demeden hemen ''bitanem ordaki ortam nasıl kızlarda çalışıyormu :1closedeyes:? '' dedim. o da hic meraklanma kız yok dedi kadın var dedi hepsi evli, onun dışındakilerde benim türden... dedi kaydirigubbakcemile3
içim rahat o açıdan. ama yinede çok kıskanıyorum ben sevgilimi, yanında bulunan herkesi kadın olsun erkek olsun fark etmez :dilcikar:

evlı yada bekar ben korkuyorum artık butun kadınlardan :)

öncelerı askım tek bakıyodu pazarlamaya sımdı bı kız aldılar ..

kıskanmamaya calısıyorum :p

yaa gerçkten kendini bilen bi bayan olduktan sora sorun olmaz ama yani öyle kızlar varki gerçkten khkahalar gülüşmeler işte bakmalar rahatsız etmeler şimdi benim sevgilim askere gitmeden önce ilk dönemlerimizde vestelde çalışıordu konumu farklıydı üsteydi biraz.ama orda kendni bilmez bi iki kız ilk günden bi erkekle buna haber yollamş önünü kesmiş buda hiç bişe demeden gitmiş...
bi hafta sora işten çıktı ve bana beyenmedigini söyledi orayı ama daha sora vakit geçnice üzülme diye demedim böle böle oldu dedi delirdim ya:(çok üzüldümmm şimdi askerden sora inş öyle bişe olmaz diorum geldiginde kızlar falan .sizce ne yapmalıyımmm

ay canım valla bende kıskanıyorum artık kadınlardan korkuyorum valla medeni durumu farketmiyo :)

sevgilime güvenim sonsuz..... allahtan çalıştığı yerde kız yok

bi kaç tane evli bayan var onlarda başka bölümde allahtan yoksa kıskanırım :):) zaten herkeslerden kıskanıyorum sevdiceğimi:):)

canımcım yapılcak bişey yok yani işe girmeden orda çalışanın kimin nesi olduğunu alayamazsınki

hayırlı bi yere düşerde böyle kızlarla uğraşmazsınız inşallah:=))

yaa gerçkten kendini bilen bi bayan olduktan sora sorun olmaz ama yani öyle kızlar varki gerçkten khkahalar gülüşmeler işte bakmalar rahatsız etmeler şimdi benim sevgilim askere gitmeden önce ilk dönemlerimizde vestelde çalışıordu konumu farklıydı üsteydi biraz.ama orda kendni bilmez bi iki kız ilk günden bi erkekle buna haber yollamş önünü kesmiş buda hiç bişe demeden gitmiş...
bi hafta sora işten çıktı ve bana beyenmedigini söyledi orayı ama daha sora vakit geçnice üzülme diye demedim böle böle oldu dedi delirdim ya:(çok üzüldümmm şimdi askerden sora inş öyle bişe olmaz diorum geldiginde kızlar falan .sizce ne yapmalıyımmm

ya böyle bişey benim başıma gelse aklımı oynatırım heralde.ama şimdiden bunları düşünmek istemiyorum.benim sevgilim yeni geldi askerden.geldiği günden beridirde iş arıyor,biran önce bulması lazımki hemen gelip beni ailemden istesin.yani cok zor bi dönemdeyiz biz senağlama bi iş bulsunda bu kız meselelerini sonra düşünürüm ben mafoldumben rabbim kızların az olduğu maaşınında bol olduğu bir iş nasip eylesin inş:Saruboceq:

amin gerçkten onlar belki iş olarak bakabilir ama akşama kadar kızların içinde olan ve özellkle kendini bilmeyen kızların içinde olan sevgiiyi herkes kıskanır :(inş hiçbirimiz böle dertlerle uraşmayız çünkü benim midem çok geniş degil

kızlar öyle konuşmuşsunuz ki sanki o bahsettiğiniz cins bizden farklı bir cinsmiş gibi.
biz de kadınız yaa hemcinslerimizi bu kadar kötülemeyin.
senin sevgilinin yanında kız çalışmasın benimkinde çalışmasın
kimin yanında çalışacak bu kadınlar?
eskiden insanlar erkeklerden korkarlardı
şimdi kadınlardan mı korkuyoruz yani
merak etmeyin
tek taraflı kimse bir şey yapamaz.
sevgiliniz eşiniz kendini bildikten sonra bir şey olmaz korkmayın.
benim eşim öğretim üyesi
gün boyu 18 ila ortalama 25 yaş arası kızlarla bir arada
insanız ister istemez kıskançlık insanın aklına geliyor ama
ben sürekli çevresinde kızlar var diye düşünmeye kalkarsam kafayı yerim herhalde.
önemli olan eşimin tavri ona da sonsuz güveniyorum.

Back
X