Erkekler ve kadınlar plajda neye bakıyor?

yaren_76

mareşal
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
2.066
68
683
Erkekler ve kadınlar plajda neye bakıyor?

İşte plajda birbirini 'kesen' kadın ve erkeklerin görüşleri

Tendeki su damlası seksi, kurulanmayın

* İlk akla gelen herkesin bildiği gibi kadınların vücudu geyiği değil. Erkekler en çok kadınların kasıklarının jiletle mi, yoksa ağdayla mı alındığına dikkat ediyormuş. Bunu nasıl anlıyorlar diyeceksiniz doğal olarak... Efendim jiletli bölge denize girildiğinde kızarır ve çok çirkin bir görüntü verirmiş. Ağdalı bölgede ise böyle bir sorun yok tabi.

* İkinci dikkat konusu ise kadınların boyundan bağlı bikini üstlerini, iz yapmasın diye sırttan bağlamaları. Bu da en güzel göğüslü kadını bile düşük hatta çirkin göğüslü gösteriyormuş.

* Denize atlarken burnunu tutup çivileme atlayan kadın çok puan kaybediyor. Güzel yüzmesi önemli değil, merdivenden girerek oralarda debelenmesini bile bu atlayışa tercih ediyor erkekler.

* Güneşlenirken bir bacağı dizden kıvırarak uzanma pozisyonu her zaman tam not alıyor.

* Esmer tenliler denize girmeden evvel yağlanmalı ve denizden çıktıktan sonra asla kurulanmamalı. Tendeki su damlaları sınıfı geçmeye yardımcı.

* Bu yazı için konuştuğum erkeklerden çoğu plajda kadınların ayaklarına baktıklarını itiraf ettiler. Anlayacağınız her 10 erkekten 3'ü ayak fetişisti olabilir.

* Gene bir istatistik... Röportaj yaptığım erkeklerin 4'te 3'ü içi gözüken plaj çantasını seviyor, böyle çantaların o kişi hakkında ipucu verdiğini söylüyor. İçine koyduklarınıza dikkat edin. Hakkınızda çok şey öğrenebilirler.

Önce omuza sonra popoya bakıyoruz

* Kadınların büyük bir çoğunluğu erkekte omuz hastası. Ardından karın ve popo geliyor.

* Kadınlar bardaktan meşrubat içene sinir oluyor. Anlayacağınız baylar, ne içerseniz için ama şişeden için. * Güneşlenmeden yanık olan erkek beğeniliyor, bu nasıl oluyor bilmiyorum ama kadınlar öyle yatıp güneşlenen erkekten hoşlanmıyor.

* Sık sık mayo değiştiren erkeklerin hemen hasta olduğu düşünülüp çürüğe çıkarılıyor.

* Neredeyse kadınların yüzde 100'ünün akbaba gibi bakan erkeklerden hiç hoşlanmadığını söyleyebilirim.

* Aday erkeklerin denize mutlaka atlayarak girmesi gerekiyor ve iyi yüzmesi de barajı geçmesi için şart.

* Genelde erkekler için şort mayo tercih ediliyor. Tanga büyük çoğunlukla red. Vücut geliştirmişlerin emeği takdir görüyor ama bunun şovunu yapmak çok itici bulunuyor.

* Kadınlarla tanışmak için onlardan güneş kremini ödünç istemek en yaygın tanışma yöntemi.
alıntı

ben bikini ve mayo modellerine bakarım göbekli erkeklere kıs kıs gülerim.kimde ne kadar selüliit var ona bakarım.her yerde olduğu gibi plajdada insanları gözlemlemek hoşuma gider.:smiley-cool:

Plajda görüçüye çıkacaklar için uygulanacak taktikler.
Şaka şaka hepside zarif ve şık olmanın gerekleri.şakkıdı

su fobim oldugu icin denize girmiyorum böyle bi derdim yok yani :roflol:

bikere denize gittigimizde ben plajda oturmustum ama hic kimseye dikkat etmedim öyle :uhm:

ben heryerlerine bakıyorum valla insanları incelemek hoşuma gider...

yazlık bir yerde ikamet ediyorum,bizim tekne var,eşimle beraber atlarız içine...
burda bir iki koyumuz var orda vakit geçiririz genelde...
sebebide,bir iki tatsız olay geçirmemiz yüzünden...şutarafagitti
neyse,e böyle oluncada daha çok gittiğimiz yerdeki in ve cinleri seyrederim...
eşimi incelerim mecburen tek insan olarak onu gördüğüm için....
o beni ne kadar kakıtsada,bulduğum gördüğüm yerdeki sivilcelerini sıkmaya çabalarım...
sonra, güneş ışığında parlayan bakla bakla selüliitlerimi severim...:jeyyar:
allahın böyle bi koyunda yengecinin,börtü böceğinin bol olduğu yerde bakınacak başka şey olursa, zati ordan uzaklaşırız...
bizdeki plaj ortamı ademle havvanın ıssız adaya düşme misali yani...kaydirigubbakcemile3

su fobim oldugu icin denize girmiyorum böyle bi derdim yok yani :roflol:

bikere denize gittigimizde ben plajda oturmustum ama hic kimseye dikkat etmedim öyle :uhm:

Kiminn Bacısı =))
Bende aynı canm ya sudan çook korkuyorumm :a015:
Bi iki kere gitmiştirim onlardada oturup milleti izledim :D süpper oluyo sırnaşık şey
Sort daha iyi erkeklerde ya ...mayo bana göre iğrenç oluyo bazılarında :D

Kiminn Bacısı =))
Bende aynı canm ya sudan çook korkuyorumm :a015:
Bi iki kere gitmiştirim onlardada oturup milleti izledim :D süpper oluyo sırnaşık şey
Sort daha iyi erkeklerde ya ...mayo bana göre iğrenç oluyo bazılarında :D

bazilarinda mi?

kibarlik yapma kuzum hepsinde igrenc duruyo :roflol:

mayo giyen erkek bence çok itici hiç sewmem.
bence erkek deni şortu giymelı.
ama su dize kadar olanlar var onlar komik oluyo.:roflol::roflol:
kadınlardada göbeğe bakarım
göbeği varmı yokmu dieeeeeee:sm_cool::sm_cool:

benim plajda en nefret ettiğim erkeklerin güneş gözlüğü altından heryere bakıp bakıp bide anlaşılmıyo havalarına girmeleri

ben denize gittiğimde uzun süre plajda insanları seyrederim..

özellikle gazete, kitap okuyomuş ayakları yapan ama aslında kızları süzen erkekler çok komik bir görüntü:)

birde bayanlara bakarım.. mayo ve bikini modellerine güzelmiş değilmiş vs diyorum işte.

erkeklerin bazıları yanık tenle süper oluyo dikkatimi çekiyolar yani:)

Son düzenleme:
ben genelde kadınların veya kızların göğüslerine bakarım:)bakayım boyutları nasıll(yanlış anlaşılmasın sadece merak:D)...Bide bazı bayanlar bacaklarını yarıya kadar alır üstlerini almaz..Onlara bakarım:)erkeklerde baktığım pek bişey yoktur..Genelde böyle mal mal bakanlara ne bakıyon anlamında bakar ters bi hareket yaparım...:)

walla bütün kış hem çalışıp hemde okuduğum için,bi güzel güneş losyonumu sürüp yatar bronzlaşıp keyfime bakarım.arada bi aynayı çıkarıp rujumu tazelerim,kendime bakarım.bazen kafamı kaldırıp ortalıkta ne olup bitiyo,geçen seneden gördüğüm kızlarla çocuklar hala çıkıyolar mı,evlenen nişanlanan falan var mı,onlara bakarımkaydirigubbakcemile3
ayy tenimdeki su damlasını silmiyiiimm çok seksi oluyorummm diyemem,illa kurulanmam lazım denizden çıkınca.tuzl su tende kuruyunca hiç güzel olmuyo,kimse kusura bakmasın:jeyyar:

bende genelde yatarım gözlüğümü takıp güneşlenirim bakmam kimselere,
sadece heryeri förtlemiş olan bikinili kadın görünce (aşırı kilolu sarkmış vs ) yakışmıyo giyme derim kendi kenime o kadar banane herkes istediği gibi tatilini yapsın yoksa ne derdim başkası ben tatilin keyfini çıkartırım...

:delphin:bende kesinlikle keyfime bakarım...ne o beni beğensinler diye aman şöyle aman böyleeee :delphin:
zatende artık geçtide bizden,ama olsun önceden de öyle idi...kasamam kendimi vallaşakkıdı

Esmer tenliler denize girmeden evvel yağlanmalı ve denizden çıktıktan sonra asla kurulanmamalı. Tendeki su damlaları sınıfı geçmeye yardımcı.

ok bu sınıf geçirirde sonra sabaha kadar yanık yerleri yelleyip durusunuz,sonrada bidaha deniz yüzü göremeden tatili sonlandırırsınız,
ciltte kalan su damlaları güneşlenmeye öylece yatınca güneş ışınlarına mercek görevi yapıyormuş ki o kabarcıklar ondan ,
he bide kısa süreli tatil yapacaksanız düşük faktörlü olan kakao yağından uzuk durun bence :)...

Back
X