Erkekler ve kzlar biten bir ilikinin ardndan ne yaparlar?

maviayy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
111
1
96
İstanbul
biten ciddi bir ilişkinin ardından erkekler ve kızlar ne yaparlar?hemen unutmak için yeni bir ilşki mi ararlar çivi çiviyi söker hesabı yoksa unutmak için zamana mı bırakırlar.yaşadığınız tecrübelerden yola çıkarak paylaşırsanız sevinirim.ya da sizce nasıl olmalı.hangisi mutlu eder.

ikisi de gerekli bence.. önce zaman gerek.. sonra da var olduğunu bildiğimiz gerçek sevgi.. acılar tükenmeli ama umut tükenmemeli asla... hayat devam etmeli..

önce zaman gerekli,tecrübelerden ders almalı ve o biten kişi tamamen aklından silinmeden yeni kişi olmamalı,sonuçta haksızlık olur kimse birilerinin boşluğunu doldurmak istemez bu hayatta,herşey tamamen bittiğinde de yeni kişi olabilir, ben yeni kişi için acele etmemek gerektiğini düşünüyorum,bence çivi çiviyi sökmez bu konularda....

Son düzenleme:
cıdden gerÇekten sevdysen ılk ayrıldıgında cıddı cıddı Şaka gıbı gelıo ınanmıosun ertesı gun gene o arıcak konuŞup barıscak sanıosun ama sabah kalktıgında telın Çalmıo bıle ozaman buz gıbı kesılıosun gunler gunler kovalıo zoruna gıdıo artık bıttıgıne ınanamya baŞlıosun alıŞkanlıkarın aklına gelıo keŞke arasa dıe beklıosun herŞeyde onu arıosun kendını herŞeyden Çekıosun dertlı mÜzıkler dınlıosun onu merak edıosun ama gururun ızn vermıo tekrar baŞlamaya veya aramaya hep onu dÜŞÜnosun hatalarını gÖzden geÇırıosun hatayı hep kendınde aramaya baŞlıosun ama konduramıosun bı turlu olanları zamanla alıŞıosun onsuzluga artık olmıcagını anlıosun dÜŞÜndÜkÇe ve kafanda artık bıtıo elınden gelenı yaptıgına ınanıosan....helekı baŞkasıylada gÖrÜosan zaten dırek bıtıo
erkekler ıÇınde geÇerlıdır dıe dÜŞÜnÜorum ama onlar Çok bızım kadar dÜŞÜndÜgÜn sanmıorum .....

Canım ben hemen ayrıldıktan sonra bırıyle Çıkma tarftarı degılım ÇÜnkı yaŞadım
boŞlukta oluosun onu unutmak ıÇın baŞkasıyla olur dısun ama olmuo bence zaman lazım onu beklemek ıÇın degıl kendı kafanı dnlemek onun hayatında kalbınde tamamen btırmek ve bıttıgıne emın olduktan sonra ıyı bırı Çıkarsa neden olmasın ama bence her ınsanın zamana ıhıtıyacı var dıe dÜŞÜnÜorum
.

erkekler akıl sır erdıremıorum ama ıÇkıye vurdukları kesın bıttı dıolar baŞka bırını buluolar bakıolar olmuo tekrar eskıye dÖnÜolar oda olmuo arayıŞa geÇıolar ....hep arayıŞtalar onlar ıÇın unutmak fazla zaman almıo bence

ağlarlar ,ağlarlar, ağlarlar....sonra kendılerıne gelır hayata kaldıkları yerden devam ederler.

valla bnimki bitirdi iki ay sonra nişanlandı hayatlarına devam ediyorlar senağlama
acı macı çekmez ondan duygusuzlar

Ağlamayan bayan yoktur sanırım, mazoşistlik var galiba kadın ruhunda biraz....
Acıyı kuvvetlendirmek,şiddetini artırmak için de elimizden geleni yaparız...
Sigara, odalara kapanıp ağlamak,yalnız kalmak istemek,damardan şarkılar,hep anıları düşünmek, saatlerce telefonun çalmasını beklemek....

Erkeklerde bu ruh durumlarını yaşarlar mı bilmem? Elbette üzülenler olur, ama bayanlar gibi değil....

peki erkekler ne yapıyorlar bu durumda?bilgisi olan var mı?

ben nişanlımdan ayrılmıştım, ayılıp bayılıyordu, initihar ederim kendimi öldürürüm diyordu.neler neler, ayrılan bendim.bitirmek istemeyen oydu. 15 gün sonra onu bir kızla kolkola dolaşırken gördüklerini söylemişlerdi birçok tanıdğım kişi.kafamçokkarıştı

demiştim maşallah ayılıp bayılan adama bakCADIARZU iyi ki de ayrılmışım. eşimi buldum:lepi:

yani erkeklerin ayılıp bayılmasına inanmamak gerek( hepsi değil tabi)..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…