• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkekler ve mesajlar oof kafam çok karışık

Neyi degistirecek ben de haber bekliyorum da bi yerlerden. Ayni durum yani. Bence mesaj vermis olabilir gibi hissettim bu arada
Kendi kendimizi kandiriyoruz ya zipzip sonra yine üzülen biz olucaz . :(
başka biriyle konuşmaya başladı kesin kendi memleketinden dersanesinden biri

Alakasi yok sana neden boyle bir yoldan mesaj gondersinki ..

Baska birini bulmustur ondan cevrim icidir ..

Klasik erkek..İlgilendiğinde burnu büyüyen,arayıp sormayınca ego sıkıntısına düşen ve boşta kaldığından böyle saçmalayan..
Birini bulur bu günlerde,bu oyunlarda sona erer,merak etme..
Takip edip takıntı yapma kendine..Eğer seni sevse adam gibi arar.
Erkekler bişeyi istiyorsa nettir..Dolambaçlara girmez..Boşta kalmış..Değmez, ilgilenme..

ayrılsan bile erkekler aldığımız hediyeyiii eskiyene kadar kullanır vallaa. kızlar gibi değil onlar. biz bidaha kullanmayız saklarız ama onlar tepe tepe kullanır

Erkekler bir mesaj vermek için kafa yormaz.Dümdüzdürler.Kızlar inanmak istedikleri şeye inanırlar.
Biz sana ne diye kızalım.Kendin yaşıyorsun kendin üzülüyorsun,kendin sana seni sevmiyorum diyen birinin hala bi ümit mesaj mı verdi ne yaptı diye kafa yoruyorsun.
Doğru söze ne denir .
Kendi kendimle baş edemiyorum

ayrılsan bile erkekler aldığımız hediyeyiii eskiyene kadar kullanır vallaa. kızlar gibi değil onlar. biz bidaha kullanmayız saklarız ama onlar tepe tepe kullanır
Ahahahaha evettt tek yaptığı tepe tepe kullanmaktir dimi aaayyyy şerefsiz o şerefsiz ben salak yaaaa

Siliyorum kızlar numarasini şimdi bir daha da bakmiycam ona .
Eziyet yemin ederim ya .
eminsiniz dimi erkekler mesaj vermez böyle .
Gerçi onlarda mesaj verecek beyin mi var

Bana tam hafta sayisini verir misin? Bu konularla ilgili bi kitap okumustum da ondan soruyorum
Saymadim seyyy hangi kitap oo
ya zipzip sen facein twitterin filan ulaşılacak biyerin varsa atsana özelden :D

mesaj falan değil o " bak ex kız arkadaşım kazak almıstı işte bu kadar değerliyim gelin kızlar sevin beni" die egosunu şişirdikce şişirior. sende o hediye sana deildi yanlıs anlamısın die yorum ataydın.

Kızlar biliyorum çoğunuz bana kizacaksinız ama hala aynı kişiyi seviyorum .
Baya zaman geçti üstünden ama yok İşte İnsan unutamayinca unutamiyor .
En son bana ben sevmediğini ve bizden olmayacağını bile söyledi halbuki ve ben o günden sonra asla ne yazdım ne aradım .
Ama son zamanlarda tuhaf şeyler yapıyor . Benim ona aldığım hediyeyle fotoğraf cekmis ve vatsapa filan koymuş . Normalde 1 günden diğer güne girerdi . Şimdi daha sık girmeye başladı .
Ya hayatında başka biri var ya da bana mesaj gönderiyor gibi geliyor .
Onu unutabilmem düşüncesi egosuna fazla geliyor olabilir mi ?
Erkekler böyle mesaj verirler mi ?
kafam çok karışık .
Hediyenin ne olduğu önemli. Giyilecek bişeyse düşünmemiştir bile seni.
Eşimle 7 küsur senedir birlikteyim. Eşimden önceki sevgilimin aldığı ayakkabıyı hala giyiniyorum. Mesaj kaygım yok, pek rahat meret. Bir ayakkabı 10 sene giyilir mi demeyin ama benim ayakkabılar ne hikmetse eskimiyor. :KK53:

Hediyenin ne olduğu önemli. Giyilecek bişeyse düşünmemiştir bile seni.
Eşimle 7 küsur senedir birlikteyim. Eşimden önceki sevgilimin aldığı ayakkabıyı hala giyiniyorum. Mesaj kaygım yok, pek rahat meret. Bir ayakkabı 10 sene giyilir mi demeyin ama benim ayakkabılar ne hikmetse eskimiyor. :KK53:
Şerefsiz işte

Kendinizde yazmışsınız "Onu unutabilmem düşüncesi egosuna fazla geliyor" olabilir diye ama öyle olmuş cidden :) Ben olsam o egoyu daha çok yerle bir ederdim telefondan engelleyerek. Madem beni sevmiyor benden uzak Allah'a yakın olsun :)

Acaba bilerek beni etkilemeye mi çalışıyo

Do
Kendinizde yazmışsınız "Onu unutabilmem düşüncesi egosuna fazla geliyor" olabilir diye ama öyle olmuş cidden :) Ben olsam o egoyu daha çok yerle bir ederdim telefondan engelleyerek. Madem beni sevmiyor benden uzak Allah'a yakın olsun :)
Çok doğrudiyosun benim olmayan Güzelin aid yok yani .
... inadına erkeklerle foto çekip koyasim geldi şimdi. Çok sinirlendim

Back
X