- 5 Ağustos 2014
- 2.444
- 1.382
- 178
Evet öyle bir şeydi . :/Hediyeniz neydi ki? Yani giyim, aksesuar falansa mesaj olduğunu hiç sanmıyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet öyle bir şeydi . :/Hediyeniz neydi ki? Yani giyim, aksesuar falansa mesaj olduğunu hiç sanmıyorum.
Ya zipzip en az 2 ay oldu tek kelime etmedik deee bu sorunun cevabi neyi degistircek allasen
Kendi kendimizi kandiriyoruz ya zipzip sonra yine üzülen biz olucaz .Neyi degistirecek ben de haber bekliyorum da bi yerlerden. Ayni durum yani. Bence mesaj vermis olabilir gibi hissettim bu arada
Doğru söze ne denir .Erkekler bir mesaj vermek için kafa yormaz.Dümdüzdürler.Kızlar inanmak istedikleri şeye inanırlar.
Biz sana ne diye kızalım.Kendin yaşıyorsun kendin üzülüyorsun,kendin sana seni sevmiyorum diyen birinin hala bi ümit mesaj mı verdi ne yaptı diye kafa yoruyorsun.
Ahahahaha evettt tek yaptığı tepe tepe kullanmaktir dimi aaayyyy şerefsiz o şerefsiz ben salak yaaaaayrılsan bile erkekler aldığımız hediyeyiii eskiyene kadar kullanır vallaa. kızlar gibi değil onlar. biz bidaha kullanmayız saklarız ama onlar tepe tepe kullanır
3 aydan biraz az oldu zipzipcım ay gerçekten inanilmazsin3 ay olmadi ama henüz dimi?
3 aydan biraz az oldu zipzipcım ay gerçekten inanilmazsin![]()
Ahahahaha evettt tek yaptığı tepe tepe kullanmaktir dimi aaayyyy şerefsiz o şerefsiz ben salak yaaaa
Saymadim seyyy hangi kitap ooBana tam hafta sayisini verir misin? Bu konularla ilgili bi kitap okumustum da ondan soruyorum
Saymadim seyyy hangi kitap oo
ya zipzip sen facein twitterin filan ulaşılacak biyerin varsa atsana özelden![]()
Hediyenin ne olduğu önemli. Giyilecek bişeyse düşünmemiştir bile seni.Kızlar biliyorum çoğunuz bana kizacaksinız ama hala aynı kişiyi seviyorum .
Baya zaman geçti üstünden ama yok İşte İnsan unutamayinca unutamiyor .
En son bana ben sevmediğini ve bizden olmayacağını bile söyledi halbuki ve ben o günden sonra asla ne yazdım ne aradım .
Ama son zamanlarda tuhaf şeyler yapıyor . Benim ona aldığım hediyeyle fotoğraf cekmis ve vatsapa filan koymuş . Normalde 1 günden diğer güne girerdi . Şimdi daha sık girmeye başladı .
Ya hayatında başka biri var ya da bana mesaj gönderiyor gibi geliyor .
Onu unutabilmem düşüncesi egosuna fazla geliyor olabilir mi ?
Erkekler böyle mesaj verirler mi ?
kafam çok karışık .
Şerefsiz işteHediyenin ne olduğu önemli. Giyilecek bişeyse düşünmemiştir bile seni.
Eşimle 7 küsur senedir birlikteyim. Eşimden önceki sevgilimin aldığı ayakkabıyı hala giyiniyorum. Mesaj kaygım yok, pek rahat meret. Bir ayakkabı 10 sene giyilir mi demeyin ama benim ayakkabılar ne hikmetse eskimiyor.![]()
Çok doğrudiyosun benim olmayan Güzelin aid yok yani .Kendinizde yazmışsınız "Onu unutabilmem düşüncesi egosuna fazla geliyor" olabilir diye ama öyle olmuş cidden :) Ben olsam o egoyu daha çok yerle bir ederdim telefondan engelleyerek. Madem beni sevmiyor benden uzak Allah'a yakın olsun :)