Erkekler??..

Yumim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
1.082
573
38
Bir erkek evlilik düşündüğü halde neden evlilikten bahsetmez? Hayaller kurmaz ,planlar yapmaz...? Konuşmaz .Neden acaba ?

Emin olmadığı icin..
Erken olduğunu düşündüğü icin
Evlilikten korktugu icin
Sevmedigi icin
Cool gorunmek istedigi icin..vs..?

Muhtemelen ya seni istemiyodur. Yada gerizekalıdir aklıma başka bişey gelmedi

Evlenmek istediği kişi başkadır muhtemelen yani hayalindeki kisi...

Evliliği seninle düşünmüyordur.

Evlenmek istiyordur ama karşısındaki kadınla değil.
Nasıl davranmak gerekir peki,hep ilgili davranıpta yine kırılan taraf bizsek

Ilgini cek kirildigini belli etme ve her iki lafindan biri evlilik olmasin kaçıyorlar.

Akışına bırak hevesli gibi davranma konuyu hiç acma
Değil mi hep konuşan taraf bizsek böyle bir durum oluşmuş olabilir mi? Ben istiyorum ki her şeyi o da bir şeyler düşünsün, ilgili olsun falan

Nasıl davranmak gerekir peki,hep ilgili davranıpta yine kırılan taraf bizsek

Bir insanın kafasına bir düşünceyi zorla sokamazsınız. Hele evlilik gibi hayatı derinden etkileyen bir konuda bu çok zor.
Hadi oldu da ikna edildi bu adam evliliğe, yürümesi zor. Kadının o hissi canlı tutması, adamı evlendiğine pişman etmemsi vs gibi saçma şeyler için çok fazla taviz verdiğine şahit olmuşluğum vardır.
Evlenmeyi düşünmüyor ama siz düşünüyprsanız zaman kaybetmeyin. Size yazık.

Hayır sorun istememesi değil. Biraz ilgisiz alakasız durması.

Bu ters tepiyordur değil mi, sürekli bahsetmek

Tabikide, o konusuyorsa bile insallah , hayirlisi deyip gececeksin ki kaybetme korkusunu yasasin. Sen ikide bir evlilikte evlilik diye tutturursan adam ya seni cantada keklik sanir yada kosarak uzaklasir.

Tabikide, o konusuyorsa bile insallah , hayirlisi deyip gececeksin ki kaybetme korkusunu yasasin. Sen ikide bir evlilikte evlilik diye tutturursan adam ya seni cantada keklik sanir yada kosarak uzaklasir.
Tam anlamıyla öyle oldu, yanlış yapıyorum sanırım.

Tam anlamıyla öyle oldu, yanlış yapıyorum sanırım.

Uslubum sert olabilir ama ayni seyi bende yaptigim icin anliyorum. Karsindakine deger veriyorsun mutlu olarak devam ettirmek istemen cok normal ama karsindakini kendi yerine koyarak düşün surekli evlilikten bahsetse tereddude dusmezmisin yada korkup kacmaya calismaz misin ben kacarim sahsen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…