Emin olmadığı icin..
Erken olduğunu düşündüğü icin
Evlilikten korktugu icin
Sevmedigi icin
Cool gorunmek istedigi icin..vs..?
Muhtemelen ya seni istemiyodur. Yada gerizekalıdir aklıma başka bişey gelmedi
Evlenmek istediği kişi başkadır muhtemelen yani hayalindeki kisi...
Evliliği seninle düşünmüyordur.
Nasıl davranmak gerekir peki,hep ilgili davranıpta yine kırılan taraf bizsekEvlenmek istiyordur ama karşısındaki kadınla değil.
Ayrılmak?Nasıl davranmak gerekir peki,hep ilgili davranıpta yine kırılan taraf bizsek
Uzak durarak,evlilige hevesli görünmeyerek ve eglenip gezip tozup sonra terk ederek..Nasıl davranmak gerekir peki,hep ilgili davranıpta yine kırılan taraf bizsek
Değil mi hep konuşan taraf bizsek böyle bir durum oluşmuş olabilir mi? Ben istiyorum ki her şeyi o da bir şeyler düşünsün, ilgili olsun falanAkışına bırak hevesli gibi davranma konuyu hiç acma
Bu ters tepiyordur değil mi, sürekli bahsetmekIlgini cek kirildigini belli etme ve her iki lafindan biri evlilik olmasin kaçıyorlar.
Nasıl davranmak gerekir peki,hep ilgili davranıpta yine kırılan taraf bizsek
Hayır sorun istememesi değil. Biraz ilgisiz alakasız durması.Bir insanın kafasına bir düşünceyi zorla sokamazsınız. Hele evlilik gibi hayatı derinden etkileyen bir konuda bu çok zor.
Hadi oldu da ikna edildi bu adam evliliğe, yürümesi zor. Kadının o hissi canlı tutması, adamı evlendiğine pişman etmemsi vs gibi saçma şeyler için çok fazla taviz verdiğine şahit olmuşluğum vardır.
Evlenmeyi düşünmüyor ama siz düşünüyprsanız zaman kaybetmeyin. Size yazık.
Bu ters tepiyordur değil mi, sürekli bahsetmek
Tam anlamıyla öyle oldu, yanlış yapıyorum sanırım.Tabikide, o konusuyorsa bile insallah , hayirlisi deyip gececeksin ki kaybetme korkusunu yasasin. Sen ikide bir evlilikte evlilik diye tutturursan adam ya seni cantada keklik sanir yada kosarak uzaklasir.
Tam anlamıyla öyle oldu, yanlış yapıyorum sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?