Erkekler??..

Evlilikten konusmuosa plan yapmiosa hevesli degilse isim koymak icin acele etmiosa net seninle evlilik dusunmuodur.

Evet doğru. Peki nasıl davranmak gerekir sizce. Ben istemiyorum evlilik meraklısı görünmek aksine o bazı şeyleri düşünsün istiyorum

Bir erkek evlilik düşündüğü halde neden evlilikten bahsetmez? Hayaller kurmaz ,planlar yapmaz...? Konuşmaz .Neden acaba ?
Ben evlenmeden önce hiç plan yapmadım hiç de hayal kurmadım ama eşimle evlenmek istiyor onu seviyordum
Yani belki de Yapısı böyledir

Evet doğru. Peki nasıl davranmak gerekir sizce. Ben istemiyorum evlilik meraklısı görünmek aksine o bazı şeyleri düşünsün istiyorum
O zaman yapacagin sey basit hayatinin merkezinden onu cikar, kendine don evlilikten bahsetme ne oldu bu kiza diye o düşünsün

Korktuğu birşeyler vardır.Bir söz var "Evlenmeyecek erkek yok ,seninle evlenmeyecek erkek vardır,bir anda ayrılık yaşayıp ertesi hafta evlenen erkekler bile varmış"

Bence hazır hissetmediği için yada birşeylerin oturmadığını düşündüğü için

emin olun bu adamlar size bu kadar kafa yormuyor

taktik yapmaya gerek yok

evlenmek istiyorsanız evlilik isteyen bir adamla olursunuz

bunu isteyen adamıda yüz metreden bilirsiniz hissedersiniz

valla benim esim. bir kadin bir sözlük bi erkek bir kelime der.... hayal kurmam hayali yasatirim. bos bos konuscamiza gel sec der kötü bisi mi ben hic öyle algilamadim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…