İnşallah çaresizim artık cok yıprandımYaparsin yeterki iste
Ben istemesem de tamamen vazgeçicem.Evliliği gerçekten düşünmemen , hatta uzak durman lazım ki karşıdakine bu enerji geçsin ve deli gibi seninle evlenmek istesin.
Şekil 1 a ben
Yok oğlak, kızımız kova oldu ama şansaKova burcu erkeği mi o?
hepsi aynı mıdır yaniHayaller kurmak, planlar yapmak dediğin düğünümüz şurada olsun, ilk dansımız şu şarkıyla olsun gibi şeylerse evet erkekler böyle şeyleri düşünmezler. Detayları biz daha çok önemsiyoruz. Evlenmek deyince hangi erkeğin aklına isteme, söz detayı gelir ki ? Oysa biz çoktan nişanda ne renk giyeceğimizi düşünmüşüzdür.
hepsi aynı mıdır yani
AhahahhaMuhtemelen ya seni istemiyodur. Yada gerizekalıdir aklıma başka bişey gelmedi
Ne yazik ki aday siz degilsinizdir bosa ümit vermemek icin de hayal kurmaz bir nebze şerefli delikanlıdır sizi hayallerin yıkıntıları altinda birakmak istemiyordur. Vicdanı falan rahat olur daha sonrasi için. Ya da ketumdur realisttir ayaklari yere basar planlar ve uygular. Kisiligi hakkinda bilgi vermediginiz icin anca bu kadar yorum çıkarabilirimBir erkek evlilik düşündüğü halde neden evlilikten bahsetmez? Hayaller kurmaz ,planlar yapmaz...? Konuşmaz .Neden acaba ?
Evlenmeyi bu şekilde düşündüğün birisiyle zaten mümkünatı yok.Ben istemesem de tamamen vazgeçicem.
Bir erkek evlilik düşündüğü halde neden evlilikten bahsetmez? Hayaller kurmaz ,planlar yapmaz...? Konuşmaz .Neden acaba ?
Belki henüz o sorumluluğu kaldıracağını düşünmüyordur.Bir erkek evlilik düşündüğü halde neden evlilikten bahsetmez? Hayaller kurmaz ,planlar yapmaz...? Konuşmaz .Neden acaba ?
Bende şunu merak ediyorum böyle bir erkekle neden evlenmek istiyor kızlar.smaç sadece imza takintisi mi?' yüzük takmak mi..ilgisiz bir erkekle neden evlenmek istiyorsun.Değil mi hep konuşan taraf bizsek böyle bir durum oluşmuş olabilir mi? Ben istiyorum ki her şeyi o da bir şeyler düşünsün, ilgili olsun falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?