Duygusal bosluk isteLibidonuz mu yüksek? Nedir bu erkek deliliği? Sizin gibiler yüzünden bi b.k sanıyorlar kendilerini.
Kizlar biriyle iki uc gun konustum yakisikliydi evlilkten bahsediyordu sonra yazmadi ara ara aklima geliyor uzuluyorumbugunde biriyle konustum bana komsusuyla yasadigi iliskiyi anlatti psikolojim bozuldu ya. Bu erkekler niye boyleler bana karsi?
Ay benim zaten 4 sene hayatımda kimse yoktu senim gibide erkeksizlikten öldüm bittim demedim. Hayır hayatımda varda ne oluyor ben yine onunla çok vakit geçirmiyorum ki adam zaten burda değil sınır ötesi görevde burda olsada çok vakit geçirmem benim için ailem arkadaşlarım daha önemli. Ay ama sen böyle meslekten biriyle konuşsan kalkar Irak’a gidersin sende o potansiyelde var zaten. İnanılmaz komiksin ya erkekte erkek kafayı yedin iyice valla dışarıdan komik ve aciz biri duruyorsun ha bunuda bilBen senin gibi erkeksiz de yasarim kafasinda degilim o zaman sende hic sevgili yapma belki anlarsin beni
Bugün tanistigin hiç bilmedigin biri neden ilişkisini anlattı kiKizlar biriyle iki uc gun konustum yakisikliydi evlilkten bahsediyordu sonra yazmadi ara ara aklima geliyor uzuluyorumbugunde biriyle konustum bana komsusuyla yasadigi iliskiyi anlatti psikolojim bozuldu ya. Bu erkekler niye boyleler bana karsi?
Zaten duygusal boşluk diyenlere illet oluyorumDuygusal boslukdan daha öte birsey bu.
Bariz birseyler eksik.
Bosver canım ya konu açmak için açıyorAy benim zaten 4 sene hayatımda kimse yoktu senim gibide erkeksizlikten öldüm bittim demedim. Hayır hayatımda varda ne oluyor ben yine onunla çok vakit geçirmiyorum ki adam zaten burda değil sınır ötesi görevde burda olsada çok vakit geçirmem benim için ailem arkadaşlarım daha önemli. Ay ama sen böyle meslekten biriyle konuşsan kalkar Irak’a gidersin sende o potansiyelde var zaten. İnanılmaz komiksin ya erkekte erkek kafayı yedin iyice valla dışarıdan komik ve aciz biri duruyorsun ha bunuda bil
Ay öyle de birde bu erkek delisi için sürekli ban yiyorum hayır buna uyarı versinler. Belli aklından zoru var bozuk plak gibi erkekte erkek deliriyor erkek için aslında çok çok ağır şeyler söylerim ama hem bu platformda yapamam hem de edebim elvermez. Erkek delisi işte kabullensin bunu hasta yaBosver canım ya konu açmak için açıyor
Buradaki insanlarla dalga geçiyor
Erkek manyağı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?