- 22 Nisan 2012
- 1.307
- 9
- 88
- Konu Sahibi cimcime1991
-
Bunları yapan sevgilin kaç yaşında, 10 mu?
Her yaşta ve hep böyleler. Benimki 38 yaşında öyle sizin gibi genç de değiliz, bir haftadır bu özensizlik meselesinden dünya burnumdan geliyor, çözüm mü; yok
pes doğrusu şaştım kaldım acaba sevgilinizin imla ile ilgili bir takıntısı olabilir mi? yada o gün canı sıkılıp yatmadan size patlamış olabilir mi? eğer öyle değilse gereksizce büyütmüş ve uzatmış. bide kadın dırdır ından tripten dem vururlar biz kadınlar napalım
Bnce yrdn gge kdr hklisn. bu ne yha? phen de şhsen bzn 1-2 harf atliyrm dye insnlar annamıor. bnce sefgilne bas tekmeyi gitsin.
benım kadar takıntılı olsaydı sız adamı oldurmustunuz demekkı..hanı kendım cok duzgun konustugumdan yazdıgımdan degil.Karsı tarafta kım olursa olsun düzeltmeden kendımı alıkoyamıyorum..Hele şive ile konusan biri oldugunda susmak ıcın kendımı paralıyorum..Ayıp olmasın dıye..Erkek arkadasımla bir kelime yüzünden uzun uzadıya tartıstıgımızı bilirim Allah'tan uzatıp kavga etmedı :) Bazı ınsanların takıntısı olabılıyor..Her konuda boyle değilse cok gormeyin..Kendımden biliyorum..
Hayır anlamadığım şey ne demek özensizlik Allah aşkına bizim onlarla olmamız ne bileyim konuşmamız herşeyimiz özel değilmi yani herkese özel ilgi ne bileyim özen göstermeyiz sevgilimize gösterdiğimiz kadar ancak gel gör ki adam bir harf için özensiz yaptı ne diyeyim ben şimdi ağlayımmı güleyimmi bilemiyorum çözümü olsun şu erkekler ne kadar abartıyı seviyorlar biz kadınlara derler ancak kendileri saçmalamakta bir numaralar yaaa
Maalesef bütün hepsi böyle bu erkeklerin, eski sevgilimden örnek vereyim, oda böyle çok küçük şeyleri takardı, uzattıkça uzatırdı, geneli böyle bu erkeklerin, çocuk gibiler, çok geç olgunlaşıyorlar, tecrübeyle sabitledim bunu bi çok kez, gerçi bende de nerde bi arıza erkek var onu bulmak gibi bi huy var ama.
Bu yaşa dek onlarla ilgili emin olduğum tek şey var ki, canları kavga etmek istiyorsa milyonlarca sebep bulabiliyorlar. Dinlemek asla yok, o an ona odaklanıyorlar ve ağızlarına geleni söylüyorlar. Bir de günlerce uzatıyorlar ama farkında olmadıkları bir şey var, onlar böyle yaptıkça biz eksiliyoruz. Şahsen, sevginin bu kadar pamuk ipliğine bağlı olmasını hazmedemiyorum ve eksiliyor içimde bir şeyler ...
Kısacası RAHAT batmış. Tartışmaya yer aramış.
:113: :113: :113: :113: :113:
Bahsettiği msn dili dedikleri kısaltmalar,sesli harf yutmalar ise erkek arkadaşın haklı,ben de nefret ederim o şekilde yazışanlardan.
Yok eğer bir harf hatası ise yanlış anlama ama bence taviz verme.
Böyle ufak tefek olayları büyütüp huzur kaçıran erkekleri tepenize çıkarmayın derim. Alışıyorlar sonra. Haklı olduğunuzda bile kendinizi savunamaz hale gelirsiniz.
Gül gibi yaşamak varken durup durup arıza çıkaran erkeklerin sorunlu olduğunu düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?