- Konu Sahibi cimcime1991
-
Sanırım haklısın canım kızların yorumlarına bakılırsa bunlar tipi farklı ama içi hep aynı model heralde ilk kez oluşu inan çok şaşırttı yaniiii kız bunlara yazmama takan bir insan değildir kendisi :) canımı sıkanda bu ya durduk yere huzursuz etti beni dün gece 3teBaşka bişeyimi var ki diye sordum aşkım sen iyi misin ne oldu şimdi birden diye kötü birşey yapmışım gibi abarttı işte anlayamıyorum yani şu erkekleri bazen...
Merhaba hanımlar hemen giricem konuya şu erkeklerin saçma sapan olayları hiç bir sebep yokken büyütmeleri ve gereksiz yere takılmaları yokmu nefret eder oldum yaaaaaaaa
Dün gece erkek arkadaşıma iyi geceler derken seni sevyorum yazdım diye adam buna taktı yaaa neymiş özenerek yazmıyormuşum bir i harfi için adam buna takıldı geceki soğukluğu görseniz uzattıda uzattı yazdığım mesajlar artık kısaltarak yazmaktan okunmaz hale gelicekmiş işte 2 saniye daha uzatsam mesajı hiç birşey kaybetmezmişim saçmalıyosun aşkım böyle yazdıysam bu seni sevmediğim sana değer vermediğim özenerek yazmadığım anlamına mı geliyor yapma lütfen ne oldu şimdi birden diyorum dediği şey mesajını tekrardan oku bari seviyorum gibi özel kelimeleri düzgünce yaz neyse nasıl istiyorsan öyle yaz ya yatıyorum ben deyip adam yattııııı.Sıkıntısı kime kaldı tabiki banaaaaaaa ya varmı hatunlar bu kadar abartılcak birşey bunda Allah aşkınıza ne diyeceğimi bilemedim ya sevgilime nasıl canımı sıktı herşey çok güzel konuşyorken birden bir harf için nereye sürükledi sizce sorun gerçekten bu mu yoksa başka bir şeye canı sıkılmış olup bana patlamış olabilir miuyuyamadım gece yaaaa hiç böyle demezdi çünküüü üzüldüm açıkçası ben ki hergün ondan önce uyanıp uyanasıya kadar onu mutlu etmek için mesalarımda ne diller döken insanım sevgimi bir harf ile ölçebiliyor bakar mısınız özenmiyor oldum
açıkçası bende mesaj diline çok özen gösteren bir insanım. ve kısaltmalar beni çok sinirlendirir...
erkek arkadaşım hele bir aşkm,cnm, tarzında yazsın.. bende tepki gösteririm...
çünkü bu tarz yazmalar bana çok ergen usulü geliyor..
seni seviyorum da evet özel bir kelimedir ve düzgünce yazılmalı...
"s.s", "seni seviorm " şeklinde anlamsız kısaltmalar duygu yoksunluğu gibi geliyor...
sizinki sadece bir harf eksikliği olmuş ama genel olarak yazı stiliniz buysa erkek arkadaşınızın bari bunu düzgün yaz diye kızması bence çok da yersiz değil...
bunu bir takıntı olarak düşünün :)
arkadaş çevreme aldırış etmem ama sevgilim düzgün yazmalıdır..
sevgilimdir çünkü, seçtiğimdir... düzgün konuşmak yazmak zorundadır...
fakat gereksiz saçma sapan meseleleri büyütüp. sonrada naparsan yap iyi ben yatıyorum diye yatmalarından bende nefret ediyorum
Güldüğüm için kusura bakma canım ama senin sevgilin gerçekten çocukmuş..
sorun değil canım bende nasıl tepki vereceğimi bilemedim inan vallahi böyle değildi nasıl buna büründü birden bilemedim takıntıları var tabiki ama bunun gibi bişeye takacağı aklımın ucundan dahi geçmezdi çünkü yeni değiliz 2,5 yıla yakın ilişkimiz var
açıkçası bende mesaj diline çok özen gösteren bir insanım. ve kısaltmalar beni çok sinirlendirir...
erkek arkadaşım hele bir aşkm,cnm, tarzında yazsın.. bende tepki gösteririm...
çünkü bu tarz yazmalar bana çok ergen usulü geliyor..
seni seviyorum da evet özel bir kelimedir ve düzgünce yazılmalı...
"s.s", "seni seviorm " şeklinde anlamsız kısaltmalar duygu yoksunluğu gibi geliyor...
sizinki sadece bir harf eksikliği olmuş ama genel olarak yazı stiliniz buysa erkek arkadaşınızın bari bunu düzgün yaz diye kızması bence çok da yersiz değil...
bunu bir takıntı olarak düşünün :)
arkadaş çevreme aldırış etmem ama sevgilim düzgün yazmalıdır..
sevgilimdir çünkü, seçtiğimdir... düzgün konuşmak yazmak zorundadır...
fakat gereksiz saçma sapan meseleleri büyütüp. sonrada naparsan yap iyi ben yatıyorum diye yatmalarından bende nefret ediyorum
Eğer genel yazım diliniz bu ise(kısaltarak) '' seni seviyorum '' gibi önemli bir cümlenin bu şekilde arada kaynamasından rahatsız olmuştur.
Yok unuttuğunuz bir harf ise tabii ki de saçmalamış,bu durumu uzatarak.
Yok bende endişeliyim ve takıntılıyım; 29 harfli Türkçemizden bu sesli harfleri çıkarma hevesine.
Bence o kafasını bir şeye takmış da o yüzden sana patlamış..Hepimiz yapmaz mıyız zaten sinirimizi başkasından çıkarma işini?
bende böyle düşünüyorum ama ben canım birşeye sıkılsa kalkıp bunu sevdiğimden asla çıkarmam kıyamam çünkü ne hakkım var ki başkasının verdiği sıkıntıyı ona yüklemeye
Haklısın canım, ama sevgilin o an düşünememiş demek ki, hiç bişey olmamış gibi davranmalarına bende çok sinir oluyorum.
sevdiğinizin burcu nedir merak ettim..aslan sanırım :)
sevdiğinizin burcu nedir merak ettim..aslan sanırım :)
aynen yaaa gel beni boğ diyor resmeeennn bir güzelde yatıyorum ben dedi yaaaaa ölürmüsün öldürürmüsün tuaflar vallahi çok tuaflar bence Allah bize sabır versin
koç tatlım yaaaa aslan değil:) ay koç sevgilisi olan hatunlar var mı sizinkilerde de böyle dengesizlik ama yok anacım bu erkeklerin kanında var vallahi bir sorun
koç tatlım yaaaa aslan değil:) ay koç sevgilisi olan hatunlar var mı sizinkilerde de böyle dengesizlik ama yok anacım bu erkeklerin kanında var vallahi bir sorun
aslan olamaz aslan burcu ıhtısamı sever o yuzden harfe falan takılmaz konunun butununde senı sevıyorum var ya senı ve sevıyorumu ayrı ayrıda gonderse dunyalar onun olurdu kendımden bılıyorum
belki bana kızacaksınız hatta haklısınız da ama bende bazen böyle şeylere takılıyorum :) çok yanlış biliyorum ama bazen takılıyorum ufak tefek şeylerde bile bazen farklı manalar çıkarıyorum :) bende aslan burcuyum ondan sordum :) bende nişanlıyken eşim mesaj sonuna S Ç S yazmıştı ve bende epey sinir olmuştum :) belki saçma ama seni çok seviyorum yazması kaç saniye sürer demiştim :) garip hatta saçma ama ne bileyim bazen basit şeylere takılabiliyo insan... o zamanki heyecanla abarttım belkide şimdi düşünüyorum ne kadar çocuksuymuş bu hareketler...:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?