Erkekler(:(

bende aslan burcuyum ve bende ihişamı severim ama abartılı derecede hemde :) ondan sordum kendimden biliyorum diye :) bende özenilsin isterim dikkat etsin itinalı hareketler beklerim :)

gazelım valla benım odun benı oyle bı hale getırdıkı smsle degıl sozle scs dese ıhtısam olacak bana ondan oyle dedıydım

Saçmalığın önde gideni

Trip atan erkeklerden nefret ederim.

Nazı kız yapar, erkek değil !

bencede saçmalık canım demekki ben ona saçmaladığını söyleyerek gerçekten de doğru bir kelime kullanmışım çünkü gerçekten saçmalık yani yaptığı trip atsın hayatım ama haklı oldğu şeylere atsın yani buna atması canımı sıktı ben artık nazı kız yapar erkek yapmaz olayını falan geçtim canım yaaa ne yapıyosa yapsın ama yerinde ve haklı olduğu bir durum üzerine yapsın durduk yere canımı sıkması hoş değil yani

Tavrını koy tatlım, bu ne yani böyle çocuk muyuz biz de takıldığın şeylere bak de. Belki o an uykuluyum belki işim var belki yazacak durumda değilm nerden bileceksin ne yaptığımı de.

Hiç kafana takma o sana soğuk davranıyorsa sende ona soğuk davran . Abarttığını anlasın .

O halde canı fena halde sarmak istemiş diyelim...

Eee peki gece yatıp uyudunuz ; sabah ?

Valla kiziyorum sana ya ben sana ne demistimmmm
Bi de gonlunu almak icin dilmi doktun ona,bana kiziyosundur belki ama ben goruyorum ki hep uzulen sen oluyorsun.. O pasalar gibi gezip eglenip uyuyo ohhh ne ala
Ozele yadiklarimi oku annemmm

o zaman patlayacağı varmış bahane bula bula bunu buldu diye düşünebilirsiniz.
böyle zamanlar biliyorum insan beceremiyor ama sizde düşünmeden umarsızca uyumayı deneyin..

sabaha kadar neden? niye ? dönüp durmak sadece uykusuzluğa yol açıyor.
hiçbir şeyin düzeldiği olmuyor...

bari uyuyun güne dinç başlayın

:) canı bir şeye sıkılmıştır,sana patlamıştır. İnan üzülmeni gerektirecek bir durum yok ortada, zaten o da abarrtığını anlar ve verdiği tepkinin aşırılığının farkına varır. Sakin ol üzülme hiç düzelecektir.

bian benm sevgilimden bahsediosun sandım vala.s benmkide normalde böyle degil ama bazen takılıo böle saçma şeylere seviyorum yerine sewiyorum yazmışım hayatım yerine hayatm yazmışım ki msjları normalde çok kısaltan biriyim.kafayı yedirtecekti vala.şimdi dikkat ediyorum yazarken bidaha böyle seylerden trip atarsa koparcam yaygarayı haberi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…