Erkekler

Merhaba ben bisi danisicamda sizlere ben erkeklerin organlarindan tiksiniyorum neden bilmiyorum ama oyle sizce benim sorunum ne olabilir? Psikologa gitmelimiyim?

Ben artık neye inanacağımı şaşırdım gerçekten.
Yani yorum yaparken böyle bir şeye bir tarafım ironi yapıyor bir tarafım ya ciddiyse diyor. Yani bunları nasıl tespit edeceğiz, gerçek kişi olup olmadıklarını?

16 yaşındaymışsın, sence biraz erken değilmi bunu düşünmen

canım sen bu yaşta erkeklerin organlarını düşünmek yerine kendini derslerine verip yaşının insanı olsan daha iyi olur bence.

Son düzenleme:
bu küçük arkadaşımız geçtiğimiz günlerde ''ben hiç gusül abdesti almıyorum çok saçma geliyor'' diye bi konu açmıştı. belli ki baya görmüş :26:

:)) yolu acik olsun:))))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bu küçük arkadaşımız geçtiğimiz günlerde ''ben hiç gusül abdesti almıyorum çok saçma geliyor'' diye bi konu açmıştı. belli ki baya görmüş :26:

Diğer konularına bakaydım, anlardım.. Sormuş bulundum..

Şaka bir yana, kınamak değil de ne bileyim o yaşta biz okuyorduk ya.. Okumayan arkadaşlarımız da vardı ama adam penislerini düşünmüyorduk.. Hatta belki salak diyeceksiniz ama ben bilmiyordum bile doğru dürüst.. Çok garip.. ://

çokk haklısın şimdikiler hızlı

Nedense ben çok yadırgamadım
Bilmeyince hele o yaşlarda insan cinselliğe soğuk bakabiliyor
Bana da tiksinç geliyordu düşününce bir gün evlenip nasıl cinsellik yaşarım diye düşünüyordum
Ama sevdiğin adamla olunca tiksinç gelmeyecek, bir de yaşın ilerlediğinde tabii.

Konularin sahte mi bilmiyorum ama dedigine gore 16 yasindasin, okumuyorsun, 33 yasinda bir adamdan hoslaniyorsun. Her iki turlu de bir psikologa gorunmeye ihtiyacin var gibi duruyor.

Konularin sahte mi bilmiyorum ama dedigine gore 16 yasindasin, okumuyorsun, 33 yasinda bir adamdan hoslaniyorsun. Her iki turlu de bir psikologa gorunmeye ihtiyacin var gibi duruyor.

Duygularima tercüman....oldun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben bakmamaya çalışıyorum görmeyince tiksinme olmuyor sende öyle yapabilirsin yani..Zaten normalde de hiç görmüyorum bekarım ilişkim yok nasıl göreceğim ki degil mi yani. Adamlar da açıp önünde gezmiyor ki görelim.

Yeni üye saçma sapan üç konu...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…