erkekler

Kocanızın yuvasına düşkün olması çok güzel bir meziyet . Dışarıya düşkün olmasını mı tercih ederdiniz ? Sizi üzen ne anlamadım ?

nurlum .!.:
Kocanızın yuvasına düşkün olması çok güzel bir meziyet . Dışarıya düşkün olmasını mı tercih ederdiniz ? Sizi üzen ne anlamadım ?
Ailesi çok üstün tutması yani ben a desem annesi b dese o haklı doğum yaptım 35 gün kaldılar gittiler bir ay sonra gelmek istiyorlar oda gelin diye baskı yapıyo artı herşeyini danışıyo

Ailesi çok üstün tutması yani ben a desem annesi b dese o haklı doğum yaptım 35 gün kaldılar gittiler bir ay sonra gelmek istiyorlar oda gelin diye baskı yapıyo artı herşeyini danışıyo

elbette ailesine düşkün olacak kopuk olmasını ben de istemem zaten ama annesinin görüşlerini benden üstün tutmamalı.

yeni evlendiğimizde böyleydi. her şeyi annesine danışıyordu; şimdi durum tersine döndü. onlarla ilgili bir konu olduğunda bile benim fikrimi alıp onlara söylüyor. değişene kadar da bebeğe karar vermedim.
mesela şimdiden konuştum doğumdan sonra 10 günden fazla kalamaz kimse diye. Allah korusun özel bir durum olmadıkça da kalmasın zaten.

Kızlar sizin kocanızda ailenize çpk düşkün mü benimki aşırı düşkün yaa

Şimdi anladım . Ilk mesajınızda ailenize diye yazınca , sizinde dahil olduğunuz aileyi kastediyorsunuz gibi anlaşılıyor .

Tabii ki böylesi çok can sıkıcı bir durum. Rahatsızlığınızı kendisine yumuşak bir dil ve makul gerekçelerle anlattınız mı ?

Benim eeşim ailesnine çok düşkündür ama benimn ailemede çok düşkündür.
Bend eonun ailesine çok düşkünümdür.

Hemde kaç defa ya düşkün olmasınıda geçtim tek istediğim bana karışmasınlar ama yok herşeye karışıyolar sevemiyorum ki bu koju aramızda sürekli sodrun ve biz sadece 2 yıllık evliyiz

Hemde kaç defa ya düşkün olmasınıda geçtim tek istediğim bana karışmasınlar ama yok herşeye karışıyolar sevemiyorum ki bu koju aramızda sürekli sodrun ve biz sadece 2 yıllık evliyiz
Böyle eş ve aile arasında ki dengeye sağlayamayan kadın ve erkekler en çok ta kurdukları yuvaya zarar veriyorlar nasıl farkına varmazlar anlamıyorum .
Ya net tavır koyup sınırlarımızı kabul ettireceksiniz ya da sürekli ılımlı konuşup anlamasını sağlayacaksınız . Eşinizi en çok siz tanırsınız hangisi daha etkili olursa onu deneyin . Allah yardımcınız olsun .

Bu arada konuyu Bdv ye taşıtırsanız daha çok üye görüp yorumlar .

Yeni üye oldum onu nasıl yapacagım peki

[QU. AE="elbereth61, post: 38740380, member: 100611"]elbette ailesine düşkün olacak kopuk olmasını ben de istemem zaten ama annesinin görüşlerini benden üstün tutmamalı.

yeni evlendiğimizde böyleydi. her şeyi annesine danışıyordu; şimdi durum tersine döndü. onlarla ilgili bir konu olduğunda bile benim fikrimi alıp onlara söylüyor. değişene kadar da bebeğe karar vermedim.
mesela şimdiden konuştum doğumdan sonra 10 günden fazla kalamaz kimse diye. Allah korusun özel bir durum olmadıkça da kalmasın zaten.[/QUOTE]
Ben anlatamıyorum işte

Kocam için önce ben ve kızım gelir..benım içinde öyle..

Öncelik cekırdek aile olmalı herzaman..

Kızlar sizin kocanızda ailenize çpk düşkün mü benimki aşırı düşkün yaa

valla ben de kendi aileme düşkünüm eşimde kendi ailesine düşkün. ben hiç yadırgamadım. olabilir yani düşkün olması. bu yaşa kadar getirmişler sonuçta. düşkün olmazsa hatta ayıp eder diye düşünüyorum insan.

bak düşkün olsun amenna bende ama ilişkime yansıyosa sıkıntı canım

benim kocamda önce oğluna sonra bana benim sıkıntım herşeyini danışması sıkıntı bu arkadaşlar inanın bir süreden sonra sıkıntı kayananam her ay gelmek istiyo herşeyime karışıyo ben kocamın bişe dememesine sinir oluyorum o kadar

aslında biraz zaman geçince kendi kurdukları aileye daha bi adapte oluyolar.
benim eşimin anne babası yok ama iki ablası var onları çok sever.
ilk evlendiğimiz zamanlar onlar yüzünden çok tartıştık.
onların gelmesini isterdi bizim gitmemizi isterdi sürekli.
ama şimdi kimsenin adı geçmiyor bende açmıyorum konuyu.
evlerimiz çok uzak gelen giden de olmuyor pek.
hatta geçenlerde ben dedim ablanlara gidelim diye kendisi hiç demiyor.

Her ay mi? mesela nelere karisiyor? Yatak odana da giriyor mu?

benimkide şuan da odurumda istiyoki annesi gille kalalım hep tatile gidince hep onlarla geçirelim bir yere gitmeyelimm annesi 35 gün kaldı doğumum da kayınbabamla düşünün yani herşeye karıştılar çocuğumu kucağıma zor alıyordum vermiyolardı kaynanam elimdem alıyodu hemen sinir oluyodum bak anneler böyle yapıyotorunları alsınlar deyip geçiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…