erkekler

tam tersi o benim aileme aşırı düşkün olduğumu söyler hep... ben gerçekten fazla takıyorum fazla düşünüyorum.. annemin babamın bi sıkıntısı olsun kendi derdimden geçerim.. ama elimde değil. çocuklarım gibi görüyorum annemi babamı Allah'ın emaneti gibi... değişik bir his işte aha gözlerim doldu..

evet çoğu erkek ailesine düşkündür,biz kadınlar da öyle değil miyiz zaten

önemli olan dozunu ayarlamak evlendikten sonra önce çocukları ve eşi gelmeli sonra ailesi.

sorun oluyo mu peki
haklarında bişe sorsam bile laf söyletmiyo bana karşı koruyo onları kalkan gibi,bişe konuşurlar ablalarıyla bana kolay kolay anlatmaz, bende kendimi dış kapının dış mandalı gibi görüyorum işte.. Tamam ben de düşkünüm aileme ama o yorum yapar rahat rahat annem babamla ilgili, ben yorum yapmaya kalkayım ohoo..

aynı dert benim hakkım da bazen konuşuyorlar duyuyorum sesi bile çıkmıyo yapacak bişe yok canım inşallah düzelirler ben ailesinden kopsun istemiyorum eminim sende ama bizide ailenin içine alsın saysın istiyorum haklı oldum yerde yanımda olsun istiyorum

Kızlar ailesine tabi ki düşkün olsun demişsiniz de, bağlı olmak ve bağımlı olmak diye 2 kavram var ve ikisi de birbirinden çok farklı. Bağımlı olan bir eşi kimse istemez.

Aileye düşkünlük iyide fazlası zarar ablacım Allah sabrınızı arttırsın ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…