bu yuzden bosanma esigine geldik :) sen bunu dert ettikce onlar dahada dusuyor anaya babya baciya ! ben hala dert ediyorum hala sorun yasiyoruz bu yuzden . bende anami babami abjmi cok seviyorum ama onun gibi ailemi ustun tutup onu yoksaymiyorum . herkes seviyor anasini ama erkekler denge kurmayi bilmiuor sorun o !sonrada biz annesinden koparmak istiyoruz gibi duruyor .
Kızlar ailesine tabi ki düşkün olsun demişsiniz de, bağlı olmak ve bağımlı olmak diye 2 kavram var ve ikisi de birbirinden çok farklı. Bağımlı olan bir eşi kimse istemez.
bu yuzden bosanma geldik :) sen bunu dert ettikce onlar dahada dusuyor anaya babya baciya ! ben hala dert ediyorum hala sorun yasiyoruz bu yuzden . bende anami babami abjmi cok seviyorum ama onun gibi ailemi ustun tutup onu yoksaymiyorum . herkes seviyor anasini ama erkekler denge kurmayi bilmiuor sorun o !sonrada biz annesinden koparmak istiyoruz gibi duruyor .
aynı dert benim hakkım da bazen konuşuyorlar duyuyorum sesi bile çıkmıyo yapacak bişe yok canım inşallah düzelirler ben ailesinden kopsun istemiyorum eminim sende ama bizide ailenin içine alsın saysın istiyorum haklı oldum yerde yanımda olsun istiyorum
Ben daha benle ilgili konuştuklarını duymadım kulak misafiri olmadım ya da.. Konuşma geçtiğinde beni de böle savunursa amenna.. Tabiki kimse ailesinden kopmasın, ama bizimde bi aile olduğumuzu anlasınlar artık.
benim esimde annesine cok ama cok duskun.ben cikis yolunu umursamamakta buldum annesi hakkinda hic ama hic yorum yapmam,ziyarete geldiginde el ustunde tutarim,canimi sIkan seylerde esimin basinin etini yemem..yani esimi hint kumasi,iki tarafin paylasamadigi essiz adam konumuna sokmam o da bir danisir iki danisir annesine,sonra benim fikrimi de merak eder en son sozu de ben soylerim
Düşkün diye mi nefret ediyorsunuz peki neden? bir anlaşmazlığınız mı var ailesiyle size bir kötülüğü mü var gelmek isteyebilirler torunlarını görmek isteyebilirler. Onun dediğini savunuyormuş o an savunsun boşverin iyiyseniz mutluysanız boşverin yani size karışmadıkları sürece siz ailenize düşkün değil misiniz? aranızı bozmasınlar da boşver yanlarında tartışmaya girme.
Bazı şeyler basit geliyo kaynanoz eve gelip mutfağınızı evinizi çocuğunuz ele geçiriyor mu bemimki mutfaga giriyo kafasına göre takılıyo beni takmıyo ben sadecr arkasını topluyprum ben 35 gün çocuğumu sadcr emzirmeden emzirmeye alabiliyodum ismini bile onlar koydular beni yok saydılar