• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkekler

bayva

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mart 2015
10
2
1
33
sevgilim çok ilgisiz nasıl düzelteceğim

Ne zamandan beri ilgisiz ? Onceden de boyle miydi yoksa ? Ustune düşmeyin. Siz de ilgisiz davranın. Zaten ilgisizliğinin sebebi cikar ortaya er ya da gec. Umarim benim basima gelen sey sizin başıniza da gelmez.. Umarim nedeni başkadır.

biraz böyleydi eskiden birazcıkta olsa ilgi vardı ayrıldınız mı ki ya

Benimkide çok ilgisiz sabah günaydın akşam ararsa bir iki dk konuşma ve iyi geceler msjı gün böyle bitiyor

2 haftadır adamdan ses yok ya araftayım böle giderse bitireceğim çok seviyorum ama tek kişilik yürümüyor çok mutsuzum

2 haftadır hiç mi ses yok

yok bi kere aradım kaç gün önce o zaman konuştuk bundan bikaçgün önce arıyorum arıyorum ya cvp vermiyor yada meşgule atıyor msjlara da cvp vermiyor kavga da etmedik artık eskisi gibi takamıyorum üzülüyorum çok ama olmayınca olmuyor

bütün iletişim ağları kopuk aklıma geliyor bişey ama konduramıyorum bakalım

o aramıyor ve siz arayınca da meşgule atıyor ya da cevap vermiyor öyle mi? yuhhh yani adamdaki rahatlığa bak e siz böyle üstüne düşerseniz olacağı varsa da olmaz.

artık ne yapacağımı bilmediğim için en iyisi hiç sesini çıkarmamak dedim ve 3 gündür ona karşı hiçbişey yapmıyorum ne hali varsa görsün yapacak takatim kalmadı

En iyisi ilgilenmemektir zaten bu durumda.

Ilgisiz erkek helede 20 yasini gectiyse degismez kisilik karakter oturuyor. Ayricaa gercekten buna katlanmayacak insanlarsaniz kizlar evlenmediyseniz ayrilin. Ya adam gibi kizlarin kiymetini bilecekler yada yanlizliga mahkum olacaklar. Biz cok yüz veriyoruz bunlara çoookk En Büyük KK:KK12:

kesinlikle haklısınız çok yüzverdim artık kendisi bilir ne olacaksa

Seninki ilgisiz degil. Daha dogrusu onun umrunda degilsin veya seni yedekte tutuyor. Iki hafta aramadi hadi neyse diyelim., birde senin aramalarini red ediyor. Bence yol ver.. ciddi birsey bekliyorsan, coook zor

anladım çok saolun zaten ailesiyle tanıştırması benim için çok önemli değildi zaten

bitti beni sevmiyomuş başkasıyla evlenecekmiş

sevdim bi kere ama unutacağım inşallah bu da geçer

Back
X