Birazda çevre yüzünden mesafeliyim. Şöyle diyaloglara şahit oldum. Resimlere bakıp bu adam kadın sana fazla ya da seni haketmiyor deniyor.İnsanların geneli dış görünüşten etkilenip daha sonra birbirlerini tanıma yoluna giderler..
niçin itici geliyor bu sana canım :)
Dışı çirkin olanın içi de çirkindir.net.
Tecrübe ile de sabittir.
Güzellik kavramı da görecelidir.
Hadi burdan yak
Insan dis gorunusunu begenmedigi bi insani tanimak icin hevesli olmaz.Birazda çevre yüzünden mesafeliyim. Şöyle diyaloglara şahit oldum. Resimlere bakıp bu adam kadın sana fazla ya da seni haketmiyor deniyor.
Bak öyle diyenler saçmalıyor işte :)Birazda çevre yüzünden mesafeliyim. Şöyle diyaloglara şahit oldum. Resimlere bakıp bu adam kadın sana fazla ya da seni haketmiyor deniyor.
Once dis gorunus sonra karakter tabii ki. Dis gorunus iliskiyi baslatir, karakter devam ettirir. Basta cok cazip gelen kadinin tipi zamanla adam icin normallesiyor, bu sefer karakterine odaklaniyor. Eger cok kiskanc, cok konusan, huysuz kadinsa ya da ahlaksiz biriyse iliski bitiyo meselaDış görünüş çok önemsizdir diye birşey demiyorum zaten desem de bu gerçek dışı olur. Kimse içine sinmeyen birine evet demez. Kastım şuydu tek ilgilendikleri şey dış görünüş mü?
Herkesin bir beğenisi vardır tabiki ama işi suretperestliğe vardırmak çok başka. Geçen yıl bir çift gördüm. Çok hoşuma gitti. Uzaktan bakınca fiziksel olarak cok uyumsuz gibi görünselerde onlar hallerinden memnun duruyorlardı.Ben kendimden örnek veriyim konuşmaya gelince dıs görünüs cok ta önemli degil diyoruz ama aslinda önemli çünkü karsina cikan bir insani tabiri caizse tipsiz bulduýsan tanima şansi bile vermiyoruz
Belkide haklısın. Enerji ve sempati bambaşka birsey...enerji meselesi. bazen çok çok yakışıklı birini için almazken onun 2-3 tık aşağısındaki biriyle muhabbetin dibine vurursun
Haha doğru haDışı çirkin olanın içi de çirkindir.net.
Tecrübe ile de sabittir.
Güzellik kavramı da görecelidir.
Hadi burdan yak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?