• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeklerde cilvenin yeri???

ayy beni öldürsen yapamam ..ben aşkım bebeğim gibi kelimeler bile kullanamam kaldı ki böyle cilveler yapcem cıxx hiç bana göre değil:50:

bebeğim lafı zaten beni boğuyor. yani çok asalakça geliyor bana çok kaba olacak ama...
sevgiliyken çok sıfat kullanırdım ama şimdi aşkım ve sevgilimle sınırlıyım nedense..

bilemeyeceğim gerçekten yani ben yapamam yaparken bile gülerim. eşim desen yerlere yatar gülmekten.. yani gülmekten o işe sıra bile gelmez..
cilve yapıyorum değil de komiklik yapıyorum zanneder:24:
:60: :60:

ayy beni öldürsen yapamam ..ben aşkım bebeğim gibi kelimeler bile kullanamam kaldı ki böyle cilveler yapcem cıxx hiç bana göre değil:50:

aaaaaaaaaaa de ama :9:
daha ıslak tişört hikayesi var :27:

erkeğe ve kadına gore değişir bu cılve olayı tatlım..
ben dısarda cok hanımefendı agır baslı bır kadınımdır ama evde benı durdurabılene askolsun...
öperim sarılırım mıncıklarım hatta bazen eşim sıkılır kuduruklugumdan, sonra soyledıgım sozlerle gozlerı yıne parlar, uyut su kızı artık aaa der :1:
ama oyle cocuk gıbı konusan bı tıp degılımdir, gıcık oluyorum oyle tıplere.
kadın olucaksın, seksi olucaksın, bıseyler soylerken sesının tonunu bıle ayarlayacaksın.. bakıslar çooo onemli, isterik bakıcaksın adama. herkes sevıldıgını ve karsı tarafın onu istedigini arzuladıgını bılmek ıster. ınsanın ruhu gururu oksanır öyle hisssettiginde.

!!!!! tabi evlen oyle yap bu dedıklerımı sekerım, sonra hamıleyım napcam dıye konu acıolar fıttırıyorum :27: !!!!

cocuk uyuyor ama yaaa, kahkaha attım :9:

O zaman bana kesin gicik olursun. :16::16::16::16:

Fakat burada sizi düzeltmek adina belirtmek isterim: "Cocuk gibi konusan tipler de ikiye ayrilir. Birincisi; dogustan -Allah vergisi- cocuk ruhludur, tatli ve sekerdir. Ikincisi ise; arkadaslarinin mutlu birlikteliklerinden görüp, sirri sanirim burada deyip taklit etmeye calisir. Eger 1.cisi iseniz, cocuk ruhlu bir erkekle dünyanin en tatli cifti secilirsiniz. Tabi birilerini taklit etmediginiz icin de her dakika cocuk gibi davranmazsiniz. Ciddi olunmasi gereken zamanlari bilirsiniz.
Sizin gicik oldugunuz tipler büyük ihtimalle, erkeklerin cocuk ruhlu kadinlardan hoslandigini duyup taklit yapmaya calisip eline yüzüne gözüne bulastiranlar. :9:

Dogustan cocuk ruhlu kadinlari seven erkeklere, kadin kadin seksi seksi davrananlar cok yapmacik geliyor. Cocuksu kadinlari daha dogal bulan erkekleri göz ardi etmeyelim. :9:

O yüzden bence konu sahibine yardimci olmaya calisirken genellemelerden uzak duralim. :16:

bdv geyik topiğine dönmüş kızlarrr :60::60::60::60::60:
dikkat edin mune yakalamasın sizii :9::9::9::9::9::9::9:
sohbetinizin sonuna :ssz::ssz::ssz::ssz::ssz: koyun lütfenn :60::60::60::60::60:

bu konularda bir bilene danışmak lazım
o bilende elossay dı sanırım kadın afeti devran
cilve için yaratılmış malum konuda(kocalara işveli cilveli dayak) onun çok örnekleri var :1:
kendisine selamlar burdan :16:

Son düzenleme:
valla yerine gore cocuk yerine gore kadin yerine gore de odun olurum. bunlari ne zaman olacagimi esim degil ben keyfim ve kahyasi bilir. samimiyet ve rol yapmamak bence onemli olan :42:

Cilve öyle ismarlama olmaz, icinden geliyorsa yaparsin, yoksa cok yapmacik olur ve gülünc duruma düsersiniz...
Sokakta yanagindan öpmede cilve degildir, nasil öptügünüz önemlidir... Mumlar falanda hikaye, her kadinin cilvesi farkli olur...
Her erkekte farkli seyden etkilenir nazini ceker... Biraz dogal olun, rahat olursaniz seviyorsaniz cilvede kendiliginden gelir :ssz:

kızlar eşim beni cilveli buluyor ama ben bunu nasıl yaptığımı farketmiyorum bile. geçenlerde eskiden kalma 2 kişilik bir akşam yemeği videomuzu izledik bak bak nasılda cilve yapıyosun orda dedi gerçektende öyleydi. bence insanın sevgisinden ve o anki davranışı gibi bir durum isteyerek yaparsan komik duruma düşersin :) o bakışım gülüşüm neymiş öyle ya gerçekten şimdi yap dese beceremem :1:

bunun öğretilecek bişey olduğunu sanmıyorum içten gelmezse belli olur zaten eğreti durur kimi kadın dişidir kimisi değildir

sizce erkekler cilveye ne kadar onem verırr..ben hıc bı zaman cılvelı bı kız olamadımm,bu yuzden cok sey kaybettgımı dusunuyorumm..sokakta ya da dsardayken gdıp yanagına bır opucuk kondrmadımm yanıı anlayacagınız bu konuda braz odunum..arkadaslarım ve bı cok erkekten ogrendgım kadarylaa bu yapmadgım yapamadıgım seyler cok sey kaybettrıyorr...

canım cilve kdr önemli bişey yok desem yeter li mi snn için??? benim cilveli olduğumu söylerler hep..çok güzel falan değilimdir ama sevgilim sırf bu yüzden kıskançlık krizlerine girer.bakışların hareketlerin duruşun onu etkilemeli önemli bişey bnce.çirkin bayanlaırn ynnda yakışklı erkekler oluyo ya hani işte bu cilvenin sayesnde oluyor :))

canım cilve kdr önemli bişey yok desem yeter li mi snn için??? benim cilveli olduğumu söylerler hep..çok güzel falan değilimdir ama sevgilim sırf bu yüzden kıskançlık krizlerine girer.bakışların hareketlerin duruşun onu etkilemeli önemli bişey bnce.çirkin bayanlaırn ynnda yakışklı erkekler oluyo ya hani işte bu cilvenin sayesnde oluyor :))

harbıdenn yaaa dyorum bazennn bu kadından ne eksııgım var fazlam bıle var dyee:) demekkı byleymsss :))

12 yıllık evli 34 üne yaklaşmış çıtır bi kadınım:37::37:

ortalık yerde,yahut sokakta öyle eşimi mıncıklayıp öpücüklere boğmam,öyle bi şey yapsam elinin tersiyle uçurur valla,napıyon ortalık yerde diye :35::35: ama bi mekanda yan yana felan oturursak eline hep tutar arada öperim,başıma koymam ama :27:

ama evde :8::8::8:

deliyimdir biraz,gelir gider mıncıklarım adamı,koşar sırtına atlarım,traş olurken taciz eder gıdıklarım,olmadık anda öpücük yağmuruna tutarım,yanaklarını sıkar abuk subuk konuşurum "abudubudubudu" gibi,oldum olası bebekçe konuşmalarım vardır,huyum bu napıyım,bazen işe gitmek için yataktan kalkamam ben bebeğim kucağına al derim o derece yani :1:

ama çok seksi cilvelerde yaparım yazamam şimdi ayıp olur:17:

yani ben kendimi bildim bileli çok çoşkulu bir hatundum,12 yıldırda hiç bir durulma olmadı maaşallah,

2 gün üstüruplu takılsam evde,çok soğuksun neyin var niye laf işitirim,

şimdi ben bu yaptıklarımı hiçbir zaman cilve olarak algılamadım,sevdiğim adam yanımda ne yapayım ellemeden taciz etmeden duramamm

Ben erkek olacakmışım yanlış olmuşum şahsen.
Bende de hiç cilve yok, yani kasıtlı yaptığım bir şey yok açıkçası.
Sevgilimle 2 yıl çıktım şöyle okşayım, işte durup dururken öpeyim hiç olmadı.
İçimden gelirdi ama yapmadım.
Hatta "seni öpebilir miyim?" diye izin almıştım bir kere de, "benim bildiğim öpmek istenilince öpülür sorulmaz" demişti eh haklı olarak.
Canııım, sevgilimmm, goncaaam, pıtırım çıtırım yok bende hiç. Yapamıyorum ya sevgi gösterisi gibi geliyor bana.
O da derdi zaten, insan bir dokunur kadınlık hissettirir sen, maşallah odun demişti :1:
Ama mesela birine de benim bilerek yapmadığım hareketlerim çok cezbedici ve cilveli gelmişti. Yani uyum meselesi her şey.
Bazı insanlar cilve yapacağım derken ince sınıra yaklaşıp basitliğe kaçabiliyorlar .
Bakışlarına seksilik katayım derken, o bakış bildiğin bir "gel beni ye" bakışı oluyor. Açıkçası o yüzden içinizden geldiğiniz gibi olun.
Elbet cilve anlayışı sizinkiyle aynı olan biri çıkar :)

Son düzenleme:
merhaba canım ben onun dogustan gelen bırsey oldugunu dusunuyorum .. ben cılvelı bırıyımdır hele bırde keyfım yerındeyse omuzlar sallanır hep saclar havalandırılır:23::23::23: mımıklerıme hıc gırmıyorum bıle :23::23::23: bende kaskatı donuk duramam mızacım geregı ... belkı tanımadıgım ortamda sessız cool bır goruntu cızerım ama bır ısınayım bırak benı, gırdıgım ortam bıle before&after oluyor :52::52:

ıcten gelen bısı ..

sen cılvelı ıstıyorsunda bende bundan rahatsızım ıste .. bazen ıstemedıgın durumlarla karsılasabılıryorsun dıkkatlı olmak gerekıyor

her ortamda omuz sallamamak sacları savurmamak gerekebılıyor:23::23::23: sen yaptıgın cılvenın sarhosuyken karsındakı pişmiş kelle gıbı sırıtan adam nıyetı bozabılıyor.. sonra al basına belayı.. ugras dur .. :ssz::1::1::1::1:

Eşim çok cilveli olduğumu ve bundan çok memnun olduğunu söyler .
Evet bana göre de ben cilveliyim ama şımarık değilim .Yani cilve ve şımarıklık farklı şeyler .
İçimden gelir eşime ilgi,naz vs gösteririrm severim ama bebek gibi konuşup da bir şeyler talep etmem.
Cilve,naz kadına yakışır bana göre ama içten gelirse tabi ...
Şu hareket cilveli bu değil diye bir şey yok içinden gelmeli ve erkeğin doğalsa hoşuna gitmeli

Back
X