Erkeklerde CİNSELLİK ilk sırada sanırım

erkekler her haltı yıyınce bır sey yok tabi,cınsellık tek taraf ıcın var olan bırsey degıl bızlerınde yasamaya ve haz almaya hakkı var,eden bulur mısalı hakedene yapıcaksın

Valla biz sevgiliyken kocamın erkek arkadaşlarından birini kız arkadaşı aldattı. Aramızda bunla ilgili konuştuk anlaştık, birbirimize söz verdik. Eşim olaydan çok etkilendi. Aramızda aldatılmanın ne kadar kötü olduğu hakkında konuşuyorken ben dedim böyle bir şeyi atlatmamın tek bir yolu var günün birinde başıma gelirse: Ben de aldatırım, sonra da boşanırım dedim. Ki marjinal görünmek için de söylemiyorum bunu gerçekten beni aldatanı mutlaka ve mutlaka bende aldatırım. Kendimi tanıyorum.:)

Son düzenleme:
benım gibi,belkı kotu ama ve yaptımda

Aynen hiç bağ olmaması .
örn.bi mini etekli bayan görünce erkeklerin gözleri neden fal taşı gibi açılıyor .
onlarda şort giyiyor
Ee kadınların gözleri de kaslı erkek görünce fal taşı gibi açılıyor. Plajda hep görüyorum ne zaman boylu poslu, kaslı bir erkek olsa, bütün kızlar çocuğu gözleriyle yiyor.

Ee kadınların gözleri de kaslı erkek görünce fal taşı gibi açılıyor. Plajda hep görüyorum ne zaman boylu poslu, kaslı bir erkek olsa, bütün kızlar çocuğu gözleriyle yiyor.
bakmıyoruz desek yalan olur ama bu gorecelıdır bence,herkesın begenı durumu degısıktır ben cok kaslı sewmem mesela bakmam :)

ama adam evli belırlı bır cınsel hayatı varr
Olabilir. İlla düzenli bir seks hayatı olduğu anlamına gelmez. Tatminkar bir seks hayatı değildir. 18 yaşında görücü usulü evlendirilmiştir, karısını arzulamıyordur. (bunlar erkeklere hak verdiğim anlamına gelmiyor tabii ki)
Bu adam tam da yoldan geçen etekliyi süzecek adamdır mesela.

Bir de tabii yetiştiriliş var, mini etek, şort giyen kadınlar "yollu" olduğu için, o gözle bakmakta bir sakınca görmüyorlar.

bakmıyoruz desek yalan olur ama bu gorecelıdır bence,herkesın begenı durumu degısıktır ben cok kaslı sewmem mesela bakmam :)

Aynen ben de çok kaslı sevmiyorum. Hafif ince yapılı atletik erkekleri beğeniyorum.Ama kadınların geneli seviyor kaslı erkek.:)

Ben de yaptim.iyi ki de yapmisim zerre pismanlik da duymuyorum bunun icin
Valla bu da acıyla başa çıkma yollarından biri bana kalırsa. Ben aldatılırsam o eziklik psikolojisinden başka türlü kurtulamam imkanı yok.

Abovv hem de ne bakarım
Feriştah Yenge gibi olurum ahahaha
Sapık, git tedavi ol. Kadın dediğin kafası önünde gezer. Öyle mini falan da giymez ki kimse bakmasın.

O diil de ben erkeğe değil hatuna bakıyorum ya. Güzel şık kadın gördüm mü kilitlenbiliyorum, bi yamukluk var sanırım bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…