Erkeklerde CİNSELLİK ilk sırada sanırım

Erkek için de kadın için de önemli. Ama erkeklerin cinsellik için duyguları ve aşkı kullanması iğrenç olan.

çocuklara cinsel egitim verelim derken ?

Cinsel eğitimi bilmiyor musunuz? Cinsel eğitim işte, bir çocuk belirli bir olgunluk seviyesine gelene kadar kadın ve erkek fizyolojisini, cinselliği, kendisini fiziksel ve cinsel saldırılardan korumayı aşama aşama anne ve babasından öğrenmelidir. Bu da yetişkin birinden alacağı cinsel eğitimle mümkün olabilir ancak.

cahil bunlar yaa
ŞAKA ŞAKA SEVİYORUM SİZİ

evet haklısın aşkı cinsellik olan algılan öküz sayısı çoook fazla

Hayır, askın icinde cinsellik var zaten. Kafandan gecen de cinselliktir. Benim bahsettigim asık olmadıgı halde, sırf oynamak niyetiyle, ona buna anlatacagı hikayeleri olsun diye insanların hayatlarıyla oynayan, kullanan angutlar.

Tabii ki var. Zaten o yüzden "daha çoğunlukla" ve "genelde" yuvarlak ifadeler kullandım.

Ama o kadınlar biliyorsunuz kötü kadınlar, rahat kadınlar, serbest kadınlar. Tü kakalar yani. Kadın kısmı duygusallık olmadan, fiziki çekim nedeniyle sevişmemeli. Ayıp

Ay benim konum gelmis yine. Hayiyyyy cinsellik benim icin ilk sirada bi kere!

eğer bir anomali yoksa tüm kadınlar için cinsellik ilk sırada olur zaten. dünyadaki en büyük hazzın kadın orgazmı olduğu düşünülürse, kadın için ilk sırada olmayacak da erkek için mi ilk sırada olacak cinsellik?
güldüm =D

Evet esim bana cok ozeniyor o konuda ben kesinlikle daha cok zevk aliyorum :)

Evet esim bana cok ozeniyor o konuda ben kesinlikle daha cok zevk aliyorum :)

biyolojik, anatomik bir donanım bu. yani kadınların erkeklerden kat kat fazla zevk almama imkanı yok. var oluşumuz böyle. yüce rabbim biz kadınları orgazmlardan orgazmlara koşalım diye yaratmış =D

bir önceki mesajımda "anomali" demiştim ya, bu da kesinlikle yanlış anlaşılmasın. her kadının bu üstün haz ve zevki alma donanımı var. o bahsettiğim anomali genelde "psikolojik" oluyor. kadınları cinsellikten tü kaka diye uzaklaştırmaya çalıştıklarında, kadınlar da bilmem kaç yaşına kadar bırak sevişmeyi, mastürbasyon yapmaktan bile uzak durup kendi anatomilerini keşfetmeyip kendilerine yabancılaştıklarında, anormal bir durum ortaya çıkmış oluyor tabi.

çünkü cinsel dürtüler, ergenlikten itibaren dikkate alınması, keşfedilmesi ve doyurulması gereken dürtüler. bunları doyurmayı reddetmek, karnın acıktığında karnını doyurmayı reddetmek gibi.

oo cinsellik...en sevdiğimen
regl öncesi dönmim 5 erkeğin azgınlığna bedel....hormonlar hormonlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…