Erkeklerde CİNSELLİK ilk sırada sanırım

:)hatun ne alaka

Abovv hem de ne bakarım
Feriştah Yenge gibi olurum ahahaha
Ve tüm bunlara rağmen hala daha kadınları kıstırmak için şu palavralarla gelenler var:
Neymiş efendim kadınlar cinselliğe yalnızca DUYGUSAL yaklaşırlarmış.Duygusallık olmadan keyif almazlarmış .O yüzden erkek aldatmasıyla kadın aldatması bir değilmiş.
Kadınların da zaten Biscolata erkeklerini görünce diplerinin düşmesinin sebebi de tamamen duygusallık, hisler, romantizm
Valla bu devirde hala daha bunlara inanan frijit kadınlar var yanarım yanarım ona yanarım.

biscolata erkek dedın yaramı deştin :)

kimdi de

kimdi desem
Onun hic tanimadigi benim de cok tanimadigim biriydi. Benimki su acidan degdi, butun iliskimiz boyunca bana guvenmedigi ve en ufak bir seyde beni sucladigi icin. Sadakatimi surekli sorguladigi icin, surekli paranoyalarina katlanmak zorunda biraktigi icin. Dediim ki bir gun ben bu kadar sadikken ve herkesten herseyden kendimi soyutlamisken bu muameleyi goruyorsam yapayim bari de gordugum muameleyi hak edeyim dedim. Inanir misin yapmadigim halde o kadar sert tepkiler veren adam yaptiktan sonra bunu buyutmedi olgunlukla karsiladi. Ama benim icin bitmisti artik devam etmedim

Evet ya ben de çok utanıyorum, bir erkeğe bakmak ne demek

Şuna katılırım, "kadınların cinselliği "uygulamaya geçirmesi" daha çoğunlukla duygusal bağı olan erkeklerle olur." Bu önermeye katılırım, sonuçta sokakta her dibimiz düşen adamla birlikte olmuyoruz, kadınlar "genelde" bir ilişki bağı veya karşılıklı hoşlanma bekliyor o sonuca ulaşmak için.

Ama bir erkeğin fiziğinden hoşlanmam, etkilenmem veya istek duymam için duygusal bağ gerekmiyor. Şahane etkilenirim tanımadığım adamlardan, ama gidip yatmam

başa gelen cekılır gıbı olmus ,yıne soyluyorum hak edene yapıcaksın

tabıkı her begendıgımızle yatamayız ama etkılenebılırız yani sımdıye kadar etkılemıpte yakınlasmakk ıstedıgm sadece 1 kısı oldu

biscolata erkek dedın yaramı deştin :)
Valla öyle yapan kadınlar da var dolusuyla. Zaten mantıken baktığımızda erkekler tek gecelik ilişki yaşıyor diyoruz e erkekler bu tek gecelik ilişkiyi kimlerle yaşıyor?(gey olanları tenzih ediyorum) Kadınlarla yaşıyorlar.

Başlık altında cevap veren kadınları gördükçe, yazdıkları cevapları, düşünce tarzlarını gördükçe çok mutlu oldum. Elbette ki cinsellik kadınlar için çok önemlidir, elbette ki kadının, cinsel ihtiyaçlarını karşılaması çok önemlidir. Ve bilinenin aksine, biyolojik olarak, kadın sekse, erkeklerden çok daha fazla düşkündür. Kadının seksten aldığı haz, kadının orgazm şiddeti, gücü, zevki, süresi ve sürekliliği erkeklerden kat kat yukarıdadır.
Yani biyolojik olarak baktığımızda seks aslında kadına ait bir olgudur, erkeklerse kadını tatmin etmekle görevli bir tür yan elemandırlar. Tabi bizler insan olduğumuz için işin içine ruhsal, duygusal durumlar girer ve seks ruhsal bir bütünleşme, bir olma hali olarak yaşanabilir. Ama dediğim gibi, sadece biyolojik olarak baktığımızda seks, kadının ihtiyacı ve üstünlüğü olan, kadına ait bir olgudur.

Benim bu tip konuşmalarda görüp esas rahatsız olduğum şey, cinsellikle tacizden aynı şeylermiş gibi bahsetmeniz. Taciz bir tür özgürlük, sınır ve hak ihlalidir. Cinsellikle, cinsel açlıkla alakası yoktur. Karşındakinin haklarını ihlal etmek, özgürlüğünü gasp etmek için yapılır. Bu gasp isteğinin altındaysa elbette çok yoğun bir aşağılıklık kompleksi ve eziklik yatar.
Dolayısıyla lütfen cinsellikten bahsederken tacize dair örnekler vermeyin.
Cinsellik, karşılıklı rızayla yaşanan, haz, mutluluk, zevk üzerine kurulu bir bütünleşme halidir.
Cinsellikten tek anladıkları taciz ya da tecavüz olan erkeklerden ise "cinsellik düşkünü" olarak değil, "hiçbir kadın tarafından istenmeyen, aşağılık kompleksli, sapkın ezikler" olarak bahsedin.

Demek ki adamın canı aldatılma istiyormuş. Aldatılmış rahatlamış.

tabıkı her begendıgımızle yatamayız ama etkılenebılırız yani sımdıye kadar etkılemıpte yakınlasmakk ıstedıgm sadece 1 kısı oldu

Ben yakışıklı erkek gördüm mü direkt yatağa atarım. Mottom da şudur, "Allah eğer onlarla sevişmemizi istemeseydi, bu kadar yakışıklı erkeği yaratmazdı" =D

Ben yakışıklı erkek gördüm mü direkt yatağa atarım. Mottom da şudur, "Allah eğer onlarla sevişmemizi istemeseydi, bu kadar yakışıklı erkeği yaratmazdı" =D
wuu cok hızlıyız bu hızı ve enerjıyı neye borclusun soylede bılelım :)

rahatladi rahatladi
benım ıntıkamımda komsumuzun yegenı ıle oldu :)baktıgını falan fark edıyodum ama hıc oyle dusunmedım ne zamanki gozumu kararttım karar verdım karsılık verdım bakıslarına uzun surmedı zaten gorustuk hemen ama yasca benden bıraz kucuktu

yamukluk degil...normal yani bakmanız...onlar rakipleriniz çünkü...

ee tabiki ben kımı zaman suna bak adama bak demıdsımdır

belki aralarında çekim güçü yüksektir...birbirlerini yerden yere vurarak sevişiyorlardır öyle olunca daha bi gizemli oluyo.... tensel uyum yüksektir wuhuuu

ha bide para avcıları var onlar hariç tabi...

belki aralarında çekim güçü yüksektir...birbirlerini yerden yere vurarak sevişiyorlardır öyle olunca daha bi gizemli oluyo.... tensel uyum yüksektir wuhuuu

ha bide para avcıları var onlar hariç tabi...
çok yaşa emi koptum burada :)tensel uyum gercekten cok onemlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…