Erkeklerde itici bulduğunuz detaylar :)))

Larina

CarpediEm Daha NE DİYEM:)
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
1.467
58
683
İzmir
Kızlar toplaşın erkeklerin ipliğini pazara çıkarıyoruz..
madem konuyu açtık ilkini patlatalım diğmi ama
renkli renkli pantolon giymeleri şu aralar çok gözüme batıyo lolipop şekeri gibi hahaha

bende klasik ayakkabıyı hiç sevmiyorum erkek de yaa
bir de oraya buraya tükürmelerini

hoşgeldin canım ..sendende beklioruz :)
bak aklıma ne geldi şimdi..10 kilo jöleyle yapılmış havaya doğru dikilen saçlar

bende klasik ayakkabıyı hiç sevmiyorum erkek de yaa
bir de oraya buraya tükürmelerini

he o ayakkabı sivri burun olursa offfff..
bide elinde küçük çanta taşıyan tipler varya..burhan altıntop çantası gözükmesin gözüme

reklamlarda varya sert jöleyle bi atlıyo denize tüm balıklar takılıyor adamın saçına onun gibi yani

ukala olmaları beni deli ediyor. bi de her şeyi ben bilirim havalarında gezinmeleri...
ayrıca son ses arabada müzik dinlemeleri. 'ilgi mi çekmeye çalışıyorsun kardeşim? bence tam tersi iticisin' diyesim var onlara..

ukala olmaları beni deli ediyor. bi de her şeyi ben bilirim havalarında gezinmeleri...
ayrıca son ses arabada müzik dinlemeleri. 'ilgi mi çekmeye çalışıyorsun kardeşim? bence tam tersi iticisin' diyesim var onlara..

bu arabada son ses müzik olayına katılıyorum canım..yıl olmuş 2012 hala böle tipler var şaka gibi ..

burun kılı
uzun tırnak
R harfını aşırı kıbar söylemesı
ter kokması
koltuk altı kıllarının aşırı uzun olması
süreklı para konusundan yakınması
süreklı aıle problemlerını açıp ağlaması

ya bı kere şöyle bısey oldu anlatmadan duramadım.
ünıversıte 2. sınıftayım. o zamankı sevgılımle oturduk hoş bı yere yemek yıyoruz. ama nasıl salaklıktır, sadece kendı yemeğımı karşılayacak param var. neyse. yedık hesap geldı
sevgılım dönüp bana sende ne kadar var? dedı. tabıkı kendı yedıklerımı ödeyebılecek kadar var ay sonu dedım. somurttu fln. kendı de üç bes lıra koydu sonra bankamatık kartını uzatıp 3 lırayı şuradan çeksenız olur mu? demez mı?!! koşarak uzaklaşmak ıstedım aman tanrııımm

aynısının benzeri benim başımada gelmişti..yemek yedik nese çocuk bende hiç para yok demesinmi ..allam gebertecektim oracıkta..nese bende vardıda ödedim..pislik görgüsüz herifler..paracı,çıkarcı erkeklerden nefret ediyorum..

kaşlarını aldırmış,bacak kıllarını aldırmış,devamlı bir bakım halinde olan,
karı gibi dedikodu yapıp duran,
dişlerini en son ne zaman fırçaladığını unutmuş erkekler çok itici..

Erkekleri mi çekiştiriyoruz yettim gari

Ben erkeğim ben yaparım ama o yapamaz halleri beni deli ediyor, bizimkinin yoktur öyle huyları da etrafındakilerden kapacak diye sinir oluyorum.

Gömleklerinin düğmelerini iliklememeleri, göğüs kıllarını insanların gözüne sokmaları:120:

Şekilsiz şakallar
Gömleğin altından parıldayan göğüs kılları (tek düğme açtın hadi, 3 düğme birden açmak da ne oluyor kardeşim:120:)
Ter kokusu
Ağız kokusu ve sarı dişler
Çapak
Burun karıştırma
Tükürme
Çok dar pantolon giymeleri

kadın düşkünü olması göz çapkınını da dahil edelim
fazla sosyal olması
saçıyla başıyla kıyafetiyle çok uğraşması
alışverişten hoşlanması
ince ses
küpe
manikür yaptırması ya da buna benzer kadınsı bir şeyler
bilimle ilgilenmemesi
zeki olmaması
evde bir şey bozulunca tamir etmeye çalışmak yerine hemen tamirci çağırması

küfür eden erkekler bana çok itici geliyor ya nedense o insandan soğuyorum o anda kendimde hayatımda hiç küfür nedir bilmem ondan belkide

benimde, otobüslerde ve dolmuşlarda bacaklarını ayırarak oturmaları en tiksindiğim görüntülerden biridir

sokakta malum bölgelerini kaşımaları o kadar iğreniyorum ki :104::104:

Gündemi takip etmeyen, kendini geliştirmemiş cahil erkeklerden nefret ediyorum! Sevgi, yakışıklılık, para pul... hepsi bi anda değerini yitiriyor bende.
Bakımsız eller ve dar pantolonda eklenirse arkaya bakmadan uzaklaşmak lazım.
Ha bide hesabı ödeyecekmiş gibi pahalı bi mekana götürüp, hesabı ödemeni beklediği anda mümkünse karşılaşmayın bidaha o adamla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…