• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeklerde itici bulduğunuz detaylar :)))

şunları baştan sona kadar okumayın kızlar kusarsınız erkeklerden tiksindim yanii :))))

bende söylemek istiyorum sakız çiğneyen erkekten nefret ederim
parfüm kullanmayan heleki kullanmasını söylediğimde ne gerek var diyeni boğasım geliyo:88:

inanmıyorum yaa. bende sende ne kadar var diyen erkeği çok itici buluyorum. birde ter kokmasına katılıyorum aslında bütün erkekleri iitci buluyorum birtek 3 numara saç ve kirli sakal yakışan erkeği itici bulamıyorum :)

kızlar gülmekten kırıldım :52:
aynen dediklerinize katılıyorum şu çoraplarını koklayıp alay eder gibi 'mis gibi kokuyo' deyip ortalıga atmaları..

Ahahaha :1: resmen eşimi gördüm,çok şükür öyle iğrendiğim yönü yoktur ama o çorap olayını hep yapar,her çıkarışında koklar bi de beni gıcık etmek için oh çeker:57:

kızlar gülmekten kırıldım :52:
aynen dediklerinize katılıyorum şu çoraplarını koklayıp alay eder gibi 'mis gibi kokuyo' deyip ortalıga atmaları..
geğirmeleri hele iğrenç bişey..
sonra tespih sallayıp traktör bile kullansa onun üzerinde kendini bmw deymiş gibi hissetmesi yok mu berbat..
saçları uzun, pantolonlar daracık, arabanın arkasında bide 'çirkin kral' yazıyorsa işte benim bittiğim andır.:)

bi arkadsım vardı sevgilisnin kokusundan yakınıyordu tabi ayrıldktan sonra:)
'ayy bide köfte gibi kokması yok mu' derdi bidaha da köfte yemedim:)

köfte meselesine kırıldım gülmekten valla benide soguttunuz köfteden:)

kızlar söledikleriniz hepsinde hepimizin midesi bulanıyo sanırım valla erkeklerden iğrendim allahta eşimin ayakları kokmaz ve eve girdiği gibi coraplarını cıkarıp kırlıye atıp yenı corap gıyer ohh allahıma sukur coguda benım kocamda yok bende bişi eklemek istedim araba kullanıp burnunu karıstıran erkeklerden hemde gozunun içine baka baka bunu yapan erkeklerden nefret ediyorum

kızlar valla bız nasıl bakımlıysak kendımıze özen gosterıyorsak erkekler de bakımına özen gostermelı dıye dusunuyorum..
ter kokusu özensız gıyınmelerı sarı dişler kıllar asla katlanamıcagım şeylerr ! :)
bıde paragöz ve abaza olmaları da hoş degıl
ve malesef bu yıla geldık hala yuksek ses müzikle araba turu atanlar var ıyyy :)

Dişlerini fırçalamıyorsa benim için bitmiştir.Kıyafetine kokusuna dikkat etmesi benim için önemlidir. Ben ona gitsin baştan aşağı tommyden giyinsin demiyorum sade ve güzel kıyafetler giymeli etkilemeli.Abaza olmamalı ne bileyim bir kız gördüğünde üzerine atlayacak gibi süzmemeli.Erkek olduğunu hissettirmeli,pısırık olmamalı.Ses tonu ve konuşması da etkileyici özellikler arasında ama en önemlisi konuşmayı bilmeli(tutarlı ve mantıklı konuşmalı,konuşmayı bilmeli derken bundan bahsettim şivesi tabiki bulunduğu şehire göre değişebilir)

bool pacalı kot pantolon giyen erkeklere uyuz oluyorum ya bacak kısmına 3 bacak sıgcak gbi büyük olmuyomu uyuz oluyorum . bi baak bu sene neler moda dimi ona göre giyin :9:

kirli sakal,ter kokusu,sarı diş,kirli tırnak,açık renk çorap,sivri burun ayakkabı,pembe,mor gömlek,koca göbek...

sivri burun ayakkabı altın kolye bağrı açık gömlek v yaka falnda ense traşı düzgün olmalı

Renkli pantolon giyen, uzuk tırnaklı olan, kaşlarını aldıran, koltuk altı kılları uzun olduğu halde kısa kollu tshrtle çok rahat hareket edebilen, sivri burun ayakkabı giyenler var ya bence çok itici :27:

oraya buraya tükürenler ve küfürlü konuşanlar padişah olsa yanıma yanaşamaz :52:

Supersin koptummmmm ve coguna katiliyorum :))) ve eklemek istiyorum kas almalari sacini sakalini harita gibi cizdire btipler kari gibi dedikodu yapanlar.. kendi gelistirmemis.. kobusmasini bilmeyen.. kendini bulunmadik hind kumasi zannedenler..
Hatasini kapamak icin karsisindakini elestiren egoist.. kaplisli nazli erkekler
Birde duygu somurusu yapan :confused:

Icim karardi yaaa hic mi adam yok.. ooff

güneş gözlüğü takan erkekler artık çok itici gelmeye başladı.:51: kendilerini cool sanıyorlar. adamın kaşını gözünü görmek isterim. nereye baktığı belli olsun. pembe tişort giyenlere gıcık oluyorum. erkek adam pembe giyer mi.

Son düzenleme:
Her kızla flört tarzı konuşan, havalı havalı konuşmaya çalışan, herşeyi ben bilirim edasıyla davranan ve kendini herkesten üstün gören kasıntı tipler mide bulandırıcıdır. Kusunçtur. Kaçılasıdır.

her kızı tavlarım havasında yürüyen erkeklere sinir oluyorum..tepesine bi kuş sıçsa diyorum o an amma olur haaa:52::52::52:

Back
X