• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeklerde itici bulduğunuz detaylar :)))

Apaçi tarzı dediğimiz tipler
Çam ağacı gibi saç kaldırıp inek yalamış gibi yapanlar
İtici renkte cırtlak kıyafet giyenler
Tek kaş olanlar
Elinde tespih ağır abi modeli olanlar
Ağzından küfür eksik olmayanlar
Maço modeli olanlar
Herşeyi kendi biliyormuş gibi karşısındakinin fikrini yok sayanlar
Takunya ayakkabı, kot pantolon kombini yapanlar
Göğüs kıllarını açıp adamın dibi modeli yapmaya çalışanlar :47:

Köklerine kibrit suyu :27: Ne dertliymişim be.

bizi hiç anlamıyorlar mesela eve bırakmana gerek yok dedıgımızde bırakmıyorlar bence kadınları anlama kılavuzu okusunlar sınır oluyorum artık

benzer bir konuya yazmıştım ama bulamadım.. çok şey var aslında.

ek olarak iddaa oynamalarını itici buluyorum.
z'leri s yapmaları da erkekler de ayrı bi kötü duruyor bence.

Dar eşofman giymeleriiini gerçekten çok itici buluyorum

görsel olarak baktığımda ben tırnaklarını yemelerini gerçekten çok itici buluyorum. tırnaksız tırnaksız geziyorlar ortalıkta gerçekten midem bulanıyor :)

bunun dışında erkek dediğin biraz giyimine saçına başına bakıcak yani. saçlarını apaçi gibi dikenleri ve bu da yetmezmiş gibi bol bol apaçimsi cepli pantolon giyenleri görünce bile topuklayasım geliyor yolda :D güzel olduğunu sanıyorlar sanırım :O

birde çarpık ve sarı dişler. tanrımmmmmm hem çarpık hem sarıysa o zaten felaket ama sadece çarpık yada sarıysa o da eksi bir durum ..

kel erkek seven kadınları da anlayabilmiş değilim yıllardr. tamam upuzun olmasın saçı ama yine de biraz saçlı olsun yani :D

ahh bir de kocaman göbekli erkekler. . . günümüzde her mahallede bir spor salonu varken zamanını ve parasını ayırıp spor yapmaya gidemiyorsa ve gitgide göbeği büyüyorsa vallahi istemem billahi istemem :D ben bile kız halimle sporumu ihmal etmem yani ..

1-dar paça jean giyenler.dar paça sadece bayanlara ait olmalı,erkekler için üretilmemeli bile.
2-rugan deri ceket,hadi deri ceket moda anladım da neden rugan alıyon abi ya?
3-rugan klasik ayakkabı,rugan detaylar olabilir ama hepsi rugan olmasın.
4-kırmızı kazak-gömlek-pantolon,kırmızıyı erkeklere yakıştıramıyorum kesinlikle,bordo olabilir ama kırmızı bilemiyorum yani.kenan ece kırmızı giyse '' ıyyyy '' derim o derece.
5-haa bir de ter kokusu,yaratılıştan mıdır,bakımsızlıktan mıdır,yoksa benim burnumun hassasiyeti midir bilmiyorum ama en çok ter kokusunu erkeklerden alıyorum ben.bir zahmet parfüm kullanıverin,yoksa durumun kolonya sürüver gitsin.
6-koltuk altını almayanlar,çok fena yaa.alın oralarınızı ! bu koltuk altı almama olayı en çok Türklerde var.bir de kaymak gibi kız isterler ya hayret önce kendine bak mağara adamı.
7-abaza olmayı erkek olmakla karıştıranlar.yani ''erkek adam kızlara bakar'' zanneden zavallılar.asıl erkek adam sevdiğinden başkasına bakmayan,sevdiğinden başkasını gözü görmeyendir.
8-saçma sapan ayrılık sebebi üretenler,yok kafam karıştı,yok ara verelim,bunaldım
.:51: :ssz::ssz::ssz::ssz:

- kıllı kaşlarının ortası birleşik olanlar. bence aldırmalı böyleleri :1:
- con con denen ukala tipler
- zevzek zevzek konuşan, saçma şakalar yapanlar
- aklı cinsellikten başka bişeye çalışmayanlar
- ben erkeğim! ben yaparım diye konuşanlar :47:
- kaba ve kırıcı konuşanlar
- eliyle bişeyler yiyip sonra ellerini temizlemeyenler ya da yıkamayanlar
- umursamaz ilgisiz davrananlar ( sevgili için )
- ortama göre davranan kendini öven
- parfüm sıkmayanlar yada kötü koku kullananlar :)

pis koku,temiz olmayan dişler,tırnaklar,giyim

En itici gelen erkeğin temiz olmaması
:51:

Çok dar pantolon giymeleri
Toplu yerlerde bacaklarını ayırıp oturmaları ve malum yerlerini kaşımaları
Sürekli kendilerini övmeleri
Üstü bol paçaları dapdar pantolon giymeleri
Fosforlu renk kıyafet giymeleri
Bakımsız olmaları

Sevmediğim hatta tiksindiğim şeyler. Allah başımıza vermesin!! :51:

aşırı kibar yemek yiyen erkeklerden nefret ediyorum. suratına bi tane çakıp, adam ol lan diyesim geliyor :44:

elleri çok bakımlı manikürlü erkekten de nefret ederim, gerçi yenmiş gömük tırnaktan iyidir ama neyse :22:

Kizlar mesajlariniza cok guldm😂ben erkeklerin kendilerini itici buluyorm birakin davranislarini kendileri zaten itici geliyor gozume😁

Back
X