- 13 Ekim 2011
- 4.213
- 507
- 163
- 35
- Konu Sahibi PaskalyaYumurta
-
Kızlaaaaaaaaar sizlere bir sorum olacak.
Eğer sevgiliniz eskiden mesaj attığı kadar mesaj atmıyorsa ,
Eskiden aradığı kadar aramıyorsa ,
Mesaj atmaktan artık sıkıldığını , sürekli telefon elinde gezmek istemediğini söylüyorsa ,
Ama asla bittinin lafını etmiyorsa ,
Telefonla iletişim halindeyken çabuk sinirleniyorsa ,
Yanınız da her zaman ki gibiyse yani sevgi doluysa , bir değişiklik yoksa
Ne düşünürsünüz ?
Sevgilime bu aralar bir haller oldu , biri olduğunu düşünmüyorum da ama neyin buna sebep olduğunu bilmiyorum.
Mesela dün köyünden döner dönmez yol yorgunu arabayı alıp benim yanıma geldi sadece 3 saat için. Hemen görmek istedi.
Ama gelin görün ki telefonda ki hallerinde değişiklikler var. Acaba benden mi sıkıldı ?
Sizler ne düşünüyorsunuz bu konu da yardımcı olurmusunuz ? Soğumuş olabilir mi ne yapmalıyım ?
bence gzılı markaja al...
bırı olabılır hayatındaa ama onemlı olan sensındırde o gun gecırmelıktır ona gore aldatma sayılmaz ama bıze gore aldatmadırr...
sen adınalrını dıkkatlı at
Mesaj atmaktan sürekli rapor vermekten sıkılmıştır
Eğer sen de çok sıkıyorsan neden geç attın ne yaptın vs gibi
Bunalmış olabilir
Ben de sıkılıyordum eski erkek arkadaşımla her dakika mesajlaşmaktan
Şuraya gittim buraya geldim kapıyı açtım içeri girdim ...
Bir süre sonra boğuyor yahu
2 dakika işi oluyor insanın mesaj atmayınca hesap vermek zorunda kalmak zor iş
Sen de bu şekilde davranıyorsan sıkılmıştır
Bugün çok yaptım neden geç yazıyorsun vs.
İnsan sevdiğinle hep konuşmak istemez mi ama ben desem alınırdı
eğer yan yanayken davranışlarında bir değişiklik yoksa yani hala sıcak ve sevgi doluysa olumsuz düşünme bence cnm
çünkü ilişkinin cicim ayları oluyor ilk başladığında mesaja, aramaya, konuşmaya doyamıyor insan ama o başlarda bu mesaj ve telefonda konuşma işi çok abartılırsa sıkıyor bir süre
sonra :44: hep aynı şeyler konuşulmaya başlanıyor artık bi de her gün her gün sürekli konuşunca heyecanı kalmıyor, monotonlaşıyor o mesaj ve konuşma işi tamamen bu yani
cnm
bu yüzden ilk başlarda o mesaj ve telefonda konuşma işi abartılmamalı diye düşünüyorum keza ilişkileri tüketmeye başlıyor bir süre sonrabirbirini özlemeyi engelliyor, siz
bence daha o safhaya gelmemişsiniz o yüzden msj ve telefon işini seyrek tutarak daha çok yüz yüze görüşerek ilişkinin heyecanını tekrar yakalayabilirsinizbirbirinizi özlemeye
fırsat verin derim cnm
hem yüz yüze görüşmenin tadını da ne telefon ne de mesaj vermiyor... gelişmelerden haberdar et cnm ve de içini ferah tut
Ben kendimden biliyorum sevgilimi çok seviyordum ama şu neden geç atıyorsun muhabbeti çok sıkıyor cidden
Aşkla sevgiyle alakası yok yani
Arkadaşı bir şey anlatıyordur onu dinliyordur,annesiyle konuşuyordur,çalışıyordur ya da wc'dedir yahu olabilir yani
Bunları uzun uzadıya açıklamak beni çok bunaltırdı
Anlatmaya değmeyecek şeyleri mesajla rapor etmek çok sıkıcı
canım bence dikkatli olmalısın yanındaki haraketleri belkide yakın davranmasının sebebi aldattığını belli etmememk içindir bilememsn....
aynı karışıklığı bende yaşadım bende aramak sormaz istemezdim....
ama geçtiii
herşeyden çok onu sevdiğimi anladım bende sonunda onunlayım ama kafası karışık olduğu için olabilir....
1 sene oldu , yanağından öperken bile heyecanlanıyorum :) Bu ara ben onun üstüne çok düşmeye başladım.
Abarttım belki de geri durmalıyım ?
Canım bu kadar dert etme. İşi oluyordur. Sıkılıyordur sürekli mesajlaşmaktan. Ben bile sıkılıyorum düşün yani. Ama sen yine de fazla da üstüne düşme. Bak sana akıl veriyorum ama kendim uygulayamıyorum.Ahh bu erkekler. Hep bizi böyle üzmek ağlatmak zorundalar mı sanki ?
sana cok güzel bir önerim var. dikkatli oku :)
hic aklina birseyler gelmesin seytan girmesin.. erkeklere bazen öyle oluyor.
benim sevgilimde cok bunalirdi "elimemi yapistirim telefonu derdi, 3 dk gec yazsam ölürmüsün" derdihakli adam...
ben hic takmadim biraz kendi haline biraktim
üstüne gelmeyi biraktim
daha dogrusu "sIk bogaz etmedim" artik o cok yaziyor ben "3dk gec yaziyorum"
erkegi nekadar sIkarsan nekadar üstüne düsersen okadar af edersin simarip havalaniyor bi tarafi :)) kendini birsey saniyor ve umursamiyor , hic inanmazdim ama bende gördüm ve derhal degistirdim ipleri elimden birakmadim:)
bir romantik bir romantik askim benim yaa cok mutluyuz cok sükürallahim nazarlardan korusun, cok asigiz ikimizde cok degistik günden güne birbirimize baglaniyoruz cogaliyor askimiz herkeze allah nasip etsin yasatsin insallah.. amin:)
cnm benden sana nacizane tavsiye; sakın sakın üstüne düşme!!!! aman diyim bak dikkatli olbak beni uyardılar dinlemedim üstüne düştükçe düştüm mesajlara boğdum,
sonuç hüsran olduayrıldık biz... işler tersine dönüverdi başta o benim üstüme düşerdi ben sallamazdım, sonra tam tersi oldu ve sonuç hüsran
insan dediğin gibi başka işi olmayınca bi de çok sevince sevgiliye sardırıyoraman aman dikkat et sevgiyi, ilgiyi, mesajı, aramayı abartma hem her şey tadında güzel
yukarda bir arkadaş da yazmış zaten 3 dk. geç msj atma meselesini gerçekten doğru söylemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?