- Konu Sahibi PaskalyaYumurta
-
Kızlaaaaaaaaar sizlere bir sorum olacak.
Eğer sevgiliniz eskiden mesaj attığı kadar mesaj atmıyorsa ,
Eskiden aradığı kadar aramıyorsa ,
Mesaj atmaktan artık sıkıldığını , sürekli telefon elinde gezmek istemediğini söylüyorsa ,
Ama asla bittinin lafını etmiyorsa ,
Telefonla iletişim halindeyken çabuk sinirleniyorsa ,
Yanınız da her zaman ki gibiyse yani sevgi doluysa , bir değişiklik yoksa
Ne düşünürsünüz ?
Sevgilime bu aralar bir haller oldu , biri olduğunu düşünmüyorum da ama neyin buna sebep olduğunu bilmiyorum.
Mesela dün köyünden döner dönmez yol yorgunu arabayı alıp benim yanıma geldi sadece 3 saat için. Hemen görmek istedi.
Ama gelin görün ki telefonda ki hallerinde değişiklikler var. Acaba benden mi sıkıldı ?
Sizler ne düşünüyorsunuz bu konu da yardımcı olurmusunuz ? Soğumuş olabilir mi ne yapmalıyım ?
Kendini "havalı - cool", "değerli" görmek, göstermek içinde olabilir. Biz bazen mesajlara cevap vermeyip, aradığında açmayıp, komplimanlarına soğuk tepkiler verip delirtmiyor muyuz. Burunlarını sürtmüyor muyuz. Kaçacak kuş havalarına girmiyor muyuz. aynı mantık olabilir.
Ama en güzeli ilgilinin, beğeninin, özenin dilidir. Keşke herkes bu dili konuşsa, bu dilden anlasa..
Ne yazık ki kaçan kovalanır :) Bu dili konuşan değersiz olur :)
İlişki ve zaman ilerledikçe bunun olması olağan...
Bu konuda çok tartışmalarımız olmuştur sevgilimle ilk zamanlar ,bizimkide şöyleydi;
o msjlaşmayı severdi ben sevmezdim tlfnlaşmak isterdim,zamanla ayak uydurduk birbirimize.
Bu seferde o her sn aramaya başladı sürekli tlfnlasyrdk
Hem msj hem arama çok yoğun olmaya başlamıştı ve bu beni bunaltmıştı ve uzaklaşmıştım.
Nedense sevgilim dahada aryr msj atıyordu hatta tartışmalarımız artık
onun bana;artık sıkılmışsın nie tlfnlaşmak istemiyrsn v.s olmuştu:)
Bunu yaşadığım için sakın aklına kötü şeyler getirme
ve tartışmasını yapma o arayıp sormadan sen üstüne düşme
madem en başından ilgiliydi ve hala yanında ilgili bu geçici süreçtir.
Yani ben sevgilimle eskisi gibi konuşmak istemezken de çok seviyordum hatta daha çok
ama fazlası yormuştu senin sevgilin içinde öyledir mutlaka.
Bu dediklerim çok sık iletişim halinde olmasanız bile...
Kızlaaaaaaaaar sizlere bir sorum olacak.
Eğer sevgiliniz eskiden mesaj attığı kadar mesaj atmıyorsa ,
Eskiden aradığı kadar aramıyorsa ,
Mesaj atmaktan artık sıkıldığını , sürekli telefon elinde gezmek istemediğini söylüyorsa ,
Ama asla bittinin lafını etmiyorsa ,
Telefonla iletişim halindeyken çabuk sinirleniyorsa ,
Yanınız da her zaman ki gibiyse yani sevgi doluysa , bir değişiklik yoksa
Ne düşünürsünüz ?
Sevgilime bu aralar bir haller oldu , biri olduğunu düşünmüyorum da ama neyin buna sebep olduğunu bilmiyorum.
Mesela dün köyünden döner dönmez yol yorgunu arabayı alıp benim yanıma geldi sadece 3 saat için. Hemen görmek istedi.
Ama gelin görün ki telefonda ki hallerinde değişiklikler var. Acaba benden mi sıkıldı ?
Sizler ne düşünüyorsunuz bu konu da yardımcı olurmusunuz ? Soğumuş olabilir mi ne yapmalıyım ?
cnm bak ne güzel kutlamış , sürpriz yapmış sana. Bencede devamlı msj atmaktan sıkılmış olabilir. Hem işten ayrıldı , tecili de bitti dedin. Şuan kendini boşlukta hissediyor olmalı , aynı durumu bende yaşıyorum şu an desem. Erkek arkadaşımı sıkmadan yanında olduğumu hissettiriyorum sadece. Bence sende çok üstüne gitme bırak biraz kendini dinlesin , ve eminim ki seni çok özlüyordur. Biz bayanlar ilgi bekliyoruz sevdiğimizden, hiç mi merak etmiyor beni ya da özlemiyor mu diye düşünebiliyoruz sende haklısın ama şu aşamada sanırım sabırlı davranıp beklemekten başka bir çare yok.Sen sıkma canını ve derslerini de ihmal etme bu aşamada çünkü tüm bunlar geçince neden çalışmadım diye kendin üzülürsün. Seninde bir hayatın var canım unutma sakın. Ayrıca sevdiğinle nice mutlu yıllar dilerim
malesef aynı şeyleri ben yaşıyorum 1 haftadıryanımda değişen hiç bişey yok ama telefondan msj atmak için sanki saatlerce düşünüyor eskisi gibi aramıyor ama benim için en kötüsü eskiden msjlarda seni seviorum derdi şimdiyse demiyor ne yapacağımı bilemiyorum artık...ona soruyorum bişey yok hayatım sana öyle geliyor diyo...bilmiyorum içim sıkılıyor...:'(
Özetleee herkesin yaşadıgı şeyler Dönem dönem herkesde oluyor bu sıkıldıgı anlamına gelmez ki.Tabi ilk günki heyecanla yürümüyor hiçbirşey.. Ne güzell güllerinde gelmişşş.. Niceee seneleriniz olsun inş cnm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?