Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sayıda problem varsa benim eşim proxeed plus kullandı 10 milyondan 44 milyona çıktı 3 ay kullanımdaKızlar eşinizde sperm ileri hareketliliği olmayanlar neler yaptınız neler uyguladınız kullandıklarınızı yazarsanız bizede güzel fikirler olsun![]()
Sigara ve alkol kullanıyorsa mutlaka azaltması, tercihen bırakması gerekiyor. Eşim impryl ve evicap kullanmıştı doktor tavsiyesiyle. Beslenmede de antioksidan oldukça önemli, takviyeler de bunu destekliyor zaten.Kızlar eşinizde sperm ileri hareketliliği olmayanlar neler yaptınız neler uyguladınız kullandıklarınızı yazarsanız bizede güzel fikirler olsun![]()
Yecek içecekle yeteeli kadar fayda sağlanmıyır. Mesela çinko önemli sperm için ama kabak çekirdeğinden alabileceğiniz çinko çok az . Onun yerine 3 ay düzenli vitamin takviyesi kullanmak daha iyi. C vitamini (içerisinde çinko da var) , queecetin q10 faydalı diye biliyorum bir deKızlar eşinizde sperm ileri hareketliliği olmayanlar neler yaptınız neler uyguladınız kullandıklarınızı yazarsanız bizede güzel fikirler olsun![]()
Alkoll kullanmıyor zamanın da tek testisi alınmış bir yıldır deniyoruz en son üç ay önce kimyasal gebelik geçirdim bir dahada olmadı zatenSigara ve alkol kullanıyorsa mutlaka azaltması, tercihen bırakması gerekiyor. Eşim impryl ve evicap kullanmıştı doktor tavsiyesiyle. Beslenmede de antioksidan oldukça önemli, takviyeler de bunu destekliyor zaten.
Biz tüp bebek yaptık 3 ay denedikten sonra yaşımız da 35 üstü olduğu için.
Umarım sizin için gerek kalmaz.
Anladım, sigara kullanıyor anladığım kadarıyla, azaltması gerekiyor. Bence iyi bir tüp bebek kliniği ile görüşün, bazıları öncesinde takviyelerle, diyetle deneme süresi veriyor. Eşinizde sperm sayısı da az galiba. Kesin olmaz diye bir şey yok ama çok da kolay gözükmüyor. Yaşınız 35 altı ise bir süre takviyelerle, beslenme ve sağlıklı yaşam ile destekleyebilirsiniz. 35 yaş üstü ise klinik araştırıp adım stmakta fayda var.Alkoll kullanmıyor zamanın da tek testisi alınmış bir yıldır deniyoruz en son üç ay önce kimyasal gebelik geçirdim bir dahada olmadı zaten
Ben 23 yaşındayım eşim 33Anladım, sigara kullanıyor anladığım kadarıyla, azaltması gerekiyor. Bence iyi bir tüp bebek kliniği ile görüşün, bazıları öncesinde takviyelerle, diyetle deneme süresi veriyor. Eşinizde sperm sayısı da az galiba. Kesin olmaz diye bir şey yok ama çok da kolay gözükmüyor. Yaşınız 35 altı ise bir süre takviyelerle, beslenme ve sağlıklı yaşam ile destekleyebilirsiniz. 35 yaş üstü ise klinik araştırıp adım stmakta fayda var.
MFK ürünleri işe yaradı muBen 23 yaşındayım eşim 33
Ben sizin yerinizde olsam takviye, beslenme, spor ve sigara azaltarak bir sene daha denerim.Ben 23 yaşındayım eşim 33
Hala kullanmaktayız Mart sonu üç ayımız dolmuş olucak test vericezMFK ürünleri işe yaradı mu
Inşallah güzel sonuçlar alırızBen sizin yerinizde olsam takviye, beslenme, spor ve sigara azaltarak bir sene daha denerim.
Peki herhangi bi ilerleme olduğunu fark ettiniz miHala kullanmaktayız Mart sonu üç ayımız dolmuş olucak test vericez
Peki herhangi bi ilerleme olduğunu fark ettiniz mi
Evet ilerleme var gibi ilk testlere göre daha artmis ve bizim ilk test verdiğimiz de hiç ileri hareketli yoktuPeki herhangi bi ilerleme olduğunu fark ettiniz mi
Burdan da belli oluyor zaten toplam ileri hareketi sıfırdiPeki herhangi bi ilerleme olduğunu fark ettiniz mi
Ne güzel umarım şifa bulursunuz peki hangi takviyeleri kullndınızBurdan da belli oluyor zaten toplam ileri hareketi sıfırdi