• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeklerde sperm kalitesini arttırma

Gulsen5

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
13
Puanlar
3
Kızlar eşinizde sperm ileri hareketliliği olmayanlar neler yaptınız neler uyguladınız kullandıklarınızı yazarsanız bizede güzel fikirler olsun 🤗

kabak çekirdeği, havuç, keçi boynuzu pekmezi, kakaosu yüksek oranlı çikolata bunlar arttırıyor birde kayganlaştırıcılar var ama onlar sıkıntılı oluyor dış gebeliğe yol açtığını okudum burda

Kızlar eşinizde sperm ileri hareketliliği olmayanlar neler yaptınız neler uyguladınız kullandıklarınızı yazarsanız bizede güzel fikirler olsun 🤗
Sayıda problem varsa benim eşim proxeed plus kullandı 10 milyondan 44 milyona çıktı 3 ay kullanımda

Sigara ve alkol kullanıyorsa mutlaka azaltması, tercihen bırakması gerekiyor. Eşim impryl ve evicap kullanmıştı doktor tavsiyesiyle. Beslenmede de antioksidan oldukça önemli, takviyeler de bunu destekliyor zaten.
Biz tüp bebek yaptık 3 ay denedikten sonra yaşımız da 35 üstü olduğu için.
Umarım sizin için gerek kalmaz.

Yecek içecekle yeteeli kadar fayda sağlanmıyır. Mesela çinko önemli sperm için ama kabak çekirdeğinden alabileceğiniz çinko çok az . Onun yerine 3 ay düzenli vitamin takviyesi kullanmak daha iyi. C vitamini (içerisinde çinko da var) , queecetin q10 faydalı diye biliyorum bir de

Biz ginseng macunu Cevizli keçi boynuzu pekmezi ve dr mfk takviyeleri kullanıyoruz inşallah bir faydasını görürüz

1770998292771.webp

Sigara ve alkol kullanıyorsa mutlaka azaltması, tercihen bırakması gerekiyor. Eşim impryl ve evicap kullanmıştı doktor tavsiyesiyle. Beslenmede de antioksidan oldukça önemli, takviyeler de bunu destekliyor zaten.
Biz tüp bebek yaptık 3 ay denedikten sonra yaşımız da 35 üstü olduğu için.
Umarım sizin için gerek kalmaz.
Alkoll kullanmıyor zamanın da tek testisi alınmış bir yıldır deniyoruz en son üç ay önce kimyasal gebelik geçirdim bir dahada olmadı zaten

Alkoll kullanmıyor zamanın da tek testisi alınmış bir yıldır deniyoruz en son üç ay önce kimyasal gebelik geçirdim bir dahada olmadı zaten
Anladım, sigara kullanıyor anladığım kadarıyla, azaltması gerekiyor. Bence iyi bir tüp bebek kliniği ile görüşün, bazıları öncesinde takviyelerle, diyetle deneme süresi veriyor. Eşinizde sperm sayısı da az galiba. Kesin olmaz diye bir şey yok ama çok da kolay gözükmüyor. Yaşınız 35 altı ise bir süre takviyelerle, beslenme ve sağlıklı yaşam ile destekleyebilirsiniz. 35 yaş üstü ise klinik araştırıp adım stmakta fayda var.

Anladım, sigara kullanıyor anladığım kadarıyla, azaltması gerekiyor. Bence iyi bir tüp bebek kliniği ile görüşün, bazıları öncesinde takviyelerle, diyetle deneme süresi veriyor. Eşinizde sperm sayısı da az galiba. Kesin olmaz diye bir şey yok ama çok da kolay gözükmüyor. Yaşınız 35 altı ise bir süre takviyelerle, beslenme ve sağlıklı yaşam ile destekleyebilirsiniz. 35 yaş üstü ise klinik araştırıp adım stmakta fayda var.
Ben 23 yaşındayım eşim 33

Ama şöyle soyluyum eşim bundan 6 ay önce test verdiğin de ileri hareketlisi sıfırdi hiç yoktu yani bir tık takviyelerden sonra arttı inşallah güzel sonuçlar alırz

Back
X