- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 35
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Yan yana iken bizden mutlusu yok. Sevgili iken de böyleydi. Evlendikten sonra hâlâ gün içinde merak ediyorum arayıp sorması yok. Yoğun olsa da olmasa da böyle. Hadi bu hafta böyle. Diğer zmnlarda da çok ilgi göstermiyor maalesef ...Is yogunlugundan aramiyodur belki sen ara napiosun merak ettim aramiyosn merklandirma derim..
evdedemi ilgisiz ya huzurun olsun mutlu ol gerisi bos sessizlik iyidir..
Nasıl davranirsiniz peki?Ben arıza çıkarırım heralde :)
Sen ara sevgisinden kuskun yoksa gerisini sıkıntı etme napion die sen ara sorYan yana iken bizden mutlusun yok. Sevgili iken de böyleydi. Evlendikten hâlâ gün içinde merak ediyorum arayıp sorması yok. Yoğun olsa da olmasa da böyle. Hadi bu hafta böyle. Diğer zmnlarda da çok ilgi göstermiyor maalesef ...
SoruyorumSen ara sevgisinden kuskun yoksa gerisini sıkıntı etme napion die sen ara sor
Çok tşkler.... İzleyeceğim.He's just not that into you (Sana o kadar da düşkün değil).
Filmi de izlemenizi tavsiye ederim :)
Benim esimde aramaz ben ararim ayda bir o ararsa o ararSoruyorumama hep benim aramam olur mu ki onun da düşünmesi gerek. Evde 2 aylık bebeğimiz var.... Karını merak etmiyorsun da kızını hiç mi düşünmüyorsun be adam!?
Bizde öyle pek ilgisizlik durumu olmuyor ama öyle birşey hissedersem hemen söylerim hayırdır ne iş diye söylenirim falan ortadan kalkar sorun :)Nasıl davranirsiniz peki?
Hehe çok tatlısınız...:)Bizde öyle pek ilgisizlik durumu olmuyor ama öyle birşey hissedersem hemen söylerim hayırdır ne iş diye söylenirim falan ortadan kalkar sorun :)
Amin... Ne diyelim bu halimize şükür... Çok bunalıyorum bazen ..Benim esimde aramaz ben ararim ayda bir o ararsa o ararsıkıntı etme baskalarinin ne dertleri var Rabbim baska dert sıkıntı vermesin
Daha bebeginde kucuk buyudukce kimseye ihtiyac duymazsinAmin... Ne diyelim bu halimize şükür... Çok bunalıyorum bazen ..
Çok tşkler... İnşallah öyle olur. Depresyona girdim gireceğim zira...Daha bebeginde kucuk buyudukce kimseye ihtiyac duymazsin
Etki tepki. Aynisini yapin ilgisiz durun. Oda dusunsun.Evet arkadaşlar.. Bu durum karşısında nasıl davraniyorsunuz?
Ben sessiz kalmayı tercih ediyorum, çünkü baskı ve zorlama ile hayatımdaki insanı kendime baglayamam diye düşünüyorum. Ama son zamanlarda bu fazlasıyla canımı sıkmaya başladı. Sizle dertleşmeye ihtiyacım var hanımlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?