- 28 Ocak 2014
- 1.858
- 1.899
- 333
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Bak bunu eşine söylesen ne alakası var aklımda olmanı bununla mı ölçüyosun derBence aklına gelmiyorum... Bunu hissettiriyor bana.
Ayh şu meşhur gırgırı denicem evleninceKırmızı gecelik + gırgır + cinnet öneriyorum. Hepsi bir arada dev kampanya.
Ayh şu meşhur gırgırı denicem evlenince
Benimki kesin olaya böyle bakar haklısın :)))Bak bunu eşine söylesen ne alakası var aklımda olmanı bununla mı ölçüyosun derkadının ve erkeğin beyni kesinlikle farklı işliyo o yüzden anlaşamıyoruz belirli noktalarda
Her şey o kadar basit olsaydı dimi ama :)Kırmızı gecelik + gırgır + cinnet öneriyorum. Hepsi bir arada dev kampanya.
Ah ah.... Benim eşimi aciklamissiniz resmen :)))))Şuan yanımda öyle bir öküz var ilgisizin en önde bayrak taşıyanı bazen diyorum ki nasıl evlendim ben bununla??? Ben artık susarak tepki veriyorum o anlıyor 1 2 gün ilgi alaka o da eve gelince yanlış anlaşılmasın sonra yine aynı mesela şuan yine tripteyim ablasının Doğum gününü pasta alıp kutladı benim Doğum günümü de çok afedersiniz pijamasını giyerken olay çıkardım dünden beri ondan ilgilisi yok en iyisi sessiz kalmak ama bazen
ah benim kocam neleri yapmıyor bir bilsen bırak işteyken aramasın dersinBence aklına gelmiyorum... Bunu hissettiriyor bana.
Mesela?ah benim kocam neleri yapmıyor bir bilsen bırak işteyken aramasın dersin
O sana nasıl davranıyorsa sende öyle davran çok artı birseye gerek yok gerçekten bilinçli yaptığı birşey değilse dikkatini çekecektir ve sana soracaktır zatenEvet arkadaşlar.. Bu durum karşısında nasıl davraniyorsunuz?
Ben sessiz kalmayı tercih ediyorum, çünkü baskı ve zorlama ile hayatımdaki insanı kendime baglayamam diye düşünüyorum. Ama son zamanlarda bu fazlasıyla canımı sıkmaya başladı. Sizle dertleşmeye ihtiyacım var hanımlar....
O evli olduğunu unutuyor ilgi alakayı kesiyorsa, ben de unuturum.Peki ya evliyseniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?