Erkeklerdeki ilgisizlik için nasıl davranmalı?

Ayh şu meşhur gırgırı denicem evlenince

Üçünü bir arada denemek lazım. Artık şahane ilgilenirler gibime geliyor.
"Yavrum, sıkıntın nedir, söyle bana? İyi misin? Korkuyorum? Kırmızı gecelik üzerinde elindeki gırgırla niye cinnet getiyorsun? Allah beni kahretmesin, ilgi istiyorsun" diyebilirler. Yani, tüm denklemlerin sonucunda formül bu çıkıyor sanki kesin ilgi için.

Şuan yanımda öyle bir öküz var ilgisizin en önde bayrak taşıyanı bazen diyorum ki nasıl evlendim ben bununla??? Ben artık susarak tepki veriyorum o anlıyor 1 2 gün ilgi alaka o da eve gelince yanlış anlaşılmasın sonra yine aynı mesela şuan yine tripteyim ablasının Doğum gününü pasta alıp kutladı benim Doğum günümü de çok afedersiniz pijamasını giyerken olay çıkardım dünden beri ondan ilgilisi yok en iyisi sessiz kalmak ama bazen

Ah ah.... Benim eşimi aciklamissiniz resmen :)))))

O sana nasıl davranıyorsa sende öyle davran çok artı birseye gerek yok gerçekten bilinçli yaptığı birşey değilse dikkatini çekecektir ve sana soracaktır zaten

Bi de yeni çocuğu olanların bu konuları... Çocukla erkeğin ilgisizliğinin bi alakası olmalı. Siz kendinizi analık moduna çok mu soktunuz acaba, sevgilik durumunu ihmal mi ediyor kadınlar çocuk olunca... Belki?

mesla hiç oturup 1 saat bile sohbet etmiyor.güzel hiçbirşey söylemiyor.öyle sürizler romantiklikler zaten hiç olmadı.daha sayayım ister misin

Kavgada edin huzurda vermeyin evde bebekli kadın var canım ne ilgisizliği derim
Mecbur çemkirmemden kaçmak için yapar:)

Bence bu konuda biz biraz abartılıyız. Ben de sıkıntı çekiyordum erkek arkadaşımdan bu konuda bebek gibiydim gerçekten. Sonra çok üstünde durmamaya başladım ilgiye neden ihtiyaç duyayım ki diye düşündüm sonra noldu anlamadım ya o değişti ya ben gayet iyiyiz şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…