Erkeklerdeki ilgisizlik için nasıl davranmalı?

Mihmandar_34

Rabbime şükür 🤲
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
5.761
5.078
198
35
Evet arkadaşlar.. Bu durum karşısında nasıl davraniyorsunuz?
Ben sessiz kalmayı tercih ediyorum, çünkü baskı ve zorlama ile hayatımdaki insanı kendime baglayamam diye düşünüyorum. Ama son zamanlarda bu fazlasıyla canımı sıkmaya başladı. Sizle dertleşmeye ihtiyacım var hanımlar....

Sessiz kalmaya devam etmelisin bence. Eger seni gercekten seviyorsa hayatinda her anlamda yaninda olur. Sana deger de gosterir ilgide :)

Gündüz yoğun çalışıyor, bu hafta abartmiyorum sürekli 22.00 da eve geldi, o saate kadar insan bir arar napiyorsun ne durumdasın diye sorar değil mi ama...

Is yogunlugundan aramiyodur belki sen ara napiosun merak ettim aramiyosn merklandirma derim..
evdedemi ilgisiz ya huzurun olsun mutlu ol gerisi bos sessizlik iyidir..

Is yogunlugundan aramiyodur belki sen ara napiosun merak ettim aramiyosn merklandirma derim..
evdedemi ilgisiz ya huzurun olsun mutlu ol gerisi bos sessizlik iyidir..
Yan yana iken bizden mutlusu yok. Sevgili iken de böyleydi. Evlendikten sonra hâlâ gün içinde merak ediyorum arayıp sorması yok. Yoğun olsa da olmasa da böyle. Hadi bu hafta böyle. Diğer zmnlarda da çok ilgi göstermiyor maalesef ...

Yan yana iken bizden mutlusun yok. Sevgili iken de böyleydi. Evlendikten hâlâ gün içinde merak ediyorum arayıp sorması yok. Yoğun olsa da olmasa da böyle. Hadi bu hafta böyle. Diğer zmnlarda da çok ilgi göstermiyor maalesef ...
Sen ara sevgisinden kuskun yoksa gerisini sıkıntı etme napion die sen ara sor

Sen ara sevgisinden kuskun yoksa gerisini sıkıntı etme napion die sen ara sor
Soruyorum :( ama hep benim aramam olur mu ki onun da düşünmesi gerek. Evde 2 aylık bebeğimiz var.... Karını merak etmiyorsun da kızını hiç mi düşünmüyorsun be adam!?

Soruyorum :KK43: ama hep benim aramam olur mu ki onun da düşünmesi gerek. Evde 2 aylık bebeğimiz var.... Karını merak etmiyorsun da kızını hiç mi düşünmüyorsun be adam!?
Benim esimde aramaz ben ararim ayda bir o ararsa o arar :işsiz: sıkıntı etme baskalarinin ne dertleri var Rabbim baska dert sıkıntı vermesin

Evet arkadaşlar.. Bu durum karşısında nasıl davraniyorsunuz?
Ben sessiz kalmayı tercih ediyorum, çünkü baskı ve zorlama ile hayatımdaki insanı kendime baglayamam diye düşünüyorum. Ama son zamanlarda bu fazlasıyla canımı sıkmaya başladı. Sizle dertleşmeye ihtiyacım var hanımlar....
Etki tepki. Aynisini yapin ilgisiz durun. Oda dusunsun.

Back
X