Erkeklerden Çok Korkuyorum

rahatsızlıgınızda varmıs onla katlanmıs sanırım
kullandıgınız ılac ve zamanla tanımak ıcın sans vermek ıstemenızle bırseyler yoluna gırer dıye dusunuyorum

Aslında rahatsızlığım bu olayla başladı. Önceden bir sorunum yoktu. Tehdit edilince erkeklerden kaçmaya başladım.

Kaygı bozukluğu. :)) 1 yıldır kullanıyorum 50 mg.
Şimdiden etki etmesi gerekmiyor muydu? Eğer ilacın size iyi gelmediğini düşünüyorsanız doktorunuza bunu bildirin. Şimdiye kadar yatışması gerekmez miydi?

Şimdiden etki etmesi gerekmiyor muydu? Eğer ilacın size iyi gelmediğini düşünüyorsanız doktorunuza bunu bildirin. Şimdiye kadar yatışması gerekmez miydi?
Başka konulardaki kaygılarım yatıştı fakat bu konuyu çözemedim. Ağır bir ilaç kullanamam çünkü tez yazıyorum. Selectra hafif olduğu için devam ediyorum.

Başka konulardaki kaygılarım yatıştı fakat bu konuyu çözemedim. Ağır bir ilaç kullanamam çünkü tez yazıyorum. Selectra hafif olduğu için devam ediyorum.
Anladım.
Umarım düzelirsiniz.
Tez yazdığınızda göre sosyal hayatın içerisindesiniz, bence şansınızı deneyin, yavaş yavaş düzelebileceğinize inanıyorum ben. Kendinizi bu kadar kapatmayın :)

Canım benim çok zor bir durum yaşadıklarımız bizi bu hale getiriyor ama böylede yaşanmaz.
İlacın yeterli gelmemiş doktorla görüşmen gerekiyor.

Ve umarım karşına gönlü güzel, kendi güzel birisi çıkar ❤

Evet doktoruma tekrar gideceğim. Bu güzel dileğiniz için çok çok teşekkür ederim. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…